Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Trine Sick

Bliv klogere på alder og ældre

Trine Sick

Journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter, der udforsker alderens betydning. Deler perspektiver på hvordan synet på alder skal opdateres til nutidens samfund.

Uforpligtende forespørgsel på Trine Sick

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Trine

Lecture icon

Foredrag

Trine Sicks foredrag er en øjenåbner om alder og aldring, der udfordrer vores traditionelle opfattelser. Gennem sin rige erfaring som journalist og forfatter udforsker hun, hvordan samfundets syn på ældre er forældet, og hvordan ældre generationer faktisk blomstrer med alderen.

Et foredrag med Trine Sick giver jer:

  • Nye perspektiver på alder og ældres potentiale
  • Afkræftelse af fordomme og myter om ældre
  • Inspiration fra markante personligheder om at udvikle sig med alderen

Udfordring af aldersmyter

Trine Sick er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. I 16 år udlevede hun sit journalistiske engagement på TV Avisen. Som udenrigsreporter har hun rejst i hele verden og besøgt høj som lav samt lavet reportager fra de bonede gulve og det barske liv i rendestenen. De seneste otte år af sin tid hos DR arbejdede Trine Sick som vært på TV Avisen med afstikkere til magasin-programmer som f.eks. Søndagsmagasinet og Horisont.

I dag nyder Trine sit arbejde som selvstændig indenfor kommunikationsbranchen, hvor hun løser opgaver inden for medietræning og strategisk kommunikation. Herudover er hun en erfaren ordstyrer og foredragsholder.

Book Trine Sick til et oplysende foredrag, og bliv klogere og få nye perspektiver på alder.

Se foredrag med Trine Sick
Trine Sick foredrag

Hvad alderen giver

Med udgangspunkt i sin nye bog, ”Uden alder”, fortæller Trine Sick om synet på alder, som hun mener, er ude af trit med tiden. Vi digter fortsat videre på et billede af ældre, som skrøbelige og forfaldne. Vi holder stædigt fast i fordomme og myter om alder, selv om virkeligheden er en anden. Realiteterne er, at der er rigtig meget, vi bliver bedre til med alderen, fortæller blandt andre forfatteren Lise Nørgaard og tidligere udenrigsminister, Uffe Ellemann Jensen, der er blandt de 12 personer, som Trine Sick tegner et portræt af. De ældre er nemlig ikke, hvad de har været. De udvikler sig, ser muligheder og opfinder sig selv. Det kan godt være samfundet har svært ved at se det, men vi skal nok komme på bedre tanker. For de ældre er en stor generation, vi kommer til at høre mere til, og som vil få betragtelig økonomisk og politisk betydning

Trine Sick foredrag

Ordstyrer

Trine Sick er også en engageret ordstyrer med mange års erfaring i at lede små og store debatter samt styre konferencer sikkert igennem fra start til slut.

Referencer

Forespørg på Trine Sick

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99