Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mellissa Hussein

Foredrag på baggrund af egen podcast og selvbiografi

Jonas Pryner

Mellissa Hussein

Forfatter, podcaster og ildsjæl med en personlig fortælling om livet i skyggen af bandekriminalitet. Deler konsekvenserne og erfaringerne med styrke og håb.

Uforpligtende forespørgsel på Mellissa Hussein

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mellissa

Lecture icon

Foredrag

Mellissa Husseins foredrag er et rørende og tankevækkende indblik i hendes personlige rejse som søster til LTF-medlemmet Ari Hussein, der tragisk blev dræbt i 2018. Hun har på nærmeste hold set sin bror blive en del af Danmarks mest berygtede gadebande og har dykket ned i hans liv gennem kontakt med personer fra underverdenen.

Et foredrag med Melissa Hussein giver jer:

  • En dybt personlig indsigt i konsekvenserne af bandekriminalitet
  • Forståelse for de sociale mekanismer, der driver unge ind i kriminelle miljøer
  • Råd til pårørende om at opdage og hjælpe familiemedlemmer væk fra kriminalitet

Kampen mod bandernes greb

Mellissa Hussein (f. 1991) er søster til LTF-medlemmet Ari Hussein, som blev dræbt i 2018 – blot 24 år gammel. Politiet mener, han blev likvideret af sin egen bande.

Mellissa har på nærmeste hold set sin bror blive en del af Danmarks mest berygtede gadebande, og i forsøget på at forstå den mørke del af Aris liv, har hun taget kontakt til personer fra underverdenen og talt med dem. Mønsterbryder Mellissa Hussein har nu valgt at stå frem som forfatter, podcaster og foredragsholder for at dele sin brors og sin families historie i håbet om at kunne hjælpe andre.

Book Mellissa Hussein til et hjerteskærende foredrag om at bryde fri af social arv og kæmpe mod bandemiljøets destruktive cirkler.

Se foredrag med Mellissa Hussein
Mellissa Hussein foredrag

Drabet på min bror – og min kamp for et andet liv

I foredraget, der tager afsæt i Mellissa Husseins podcast-serie “Drabet på en bror” og hendes selvbiografiske bog, ser hun tilbage på sin families tumultariske historie og de aktive valg og tilfældige omstændigheder, der førte hendes bror ind i det kriminelle miljø og ultimativt kom til at koste ham livet i 2018.

Ari Hussein var medlem af den københavnske gadebande Loyal To Familia og blev dræbt efter en periode med voldsomme konflikter med utallige skyderier særligt i København. Før det bevægede han sig i periferien af rockerklubben Bandidos, som også lå i konflikt og havde brug for unge voldsparate mænd. Gennem flere år oplevede Mellissa Hussein på første hånd det stressende liv, bandemedlemmer lever, og hun fortæller i foredraget, hvordan det ødelægger og splitter familier – men også hvad man skal være opmærksom på, hvis man vil opdage en bror eller fætter, der er på vej til at ødelægge sit liv med alvorlig kriminalitet, og hvordan man hjælper ham ud.

I sin anmelderroste og populære podcastserie ”Drabet på en bror” (Lovløs/Podimo) har Mellissa Hussein undersøgt hele sin brors og sin families fortid og mødt både bandemedlemmer og krigerkammerater fra Aris fortid. I foredraget samler hun trådene og giver et mangefacetteret og tankevækkende portræt af en af de fortabte unge mænd, som glider navnløse ind og ud af nyhedshistorierne som ofre og gerningsmænd i drabssager i bandemiljøet.

Foredraget er en stærk personlig fortælling om at vokse op i en socialt belastet familie og vriste sig fri af den negative sociale arv – og samtidig se sin bror gå til grunde i bandemiljøets onde cirkler. Tilhørerne får en helt unik mulighed for at lære indvandrerbandernes negative dynamikker at kende gennem en pårørendes og efterladtes førstehåndsberetning.

Ved foredraget medvirker journalist og forfatter Peter Graae, som har mange års erfaring med bandemiljøet, bl.a. fra sit arbejde på TV 2’s kriminalmagasin Station 2. Han har beskæftiget sig med de grupperinger, Ari Hussein var en del af, og har brugt tid sammen med medlemmer af Bandidos & LTF. Peter Graae har skrevet en bog om et eks-Bandidos-medlem, som har stået vagt og siddet i fængsel med Ari.

Han er desuden vinder af den journalistiske graverpris “Spadestik”. Peter Graae har arbejdet sammen med Mellissa Hussein om podcasten “Drabet på en bror”.

Referencer

Forespørg på Mellissa Hussein

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99