Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mikael Bertelsen

Ordstyring og foredrag om Ledelse og kunsten af at være menneske

Thomas Fryd

Mikael Bertelsen

Vært, producer, redaktør og programchef

Uforpligtende forespørgsel på Mikael Bertelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mikael

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

I 1991 begyndte Mikael Bertelsen sin mediekarriere hos Danmarks Radio og har sidenhen stået både foran og bagved mikrofonen og kameraet for bl.a. DR, med flere priser og hædersbevisninger til følge.

Mikael har bl.a. medvirket i DR’s børneradio, Det Elektriske Barometer, været leder af ungdomsredaktionen på Danmarks Radio (1996-1998), redaktør og medlem af chefredaktionen på DR2 (2003-2006). Herudover er Mikael Bertelsen også kendt fra tv-programmerne, Bertelsen – DR2´s Talkshow (1999), De Uaktuelle Nyheder (2002), den 11. time (2007), Quatraro Mysteriet (2009) der går bagom Antonio Quatraros dødsfald , Bertelsen på Caminoen (2010). I 2017 medvirkede Bertelsen i dokumentarfilmen John Dalli Mysteriet, som han modtog Special Mention-prisen for. I 2017 kunne vi igen se Mikael i vandresko i ”Bertelsen på Shikoku 88 ”(2017) hvor han gik 1200 km i Japan på verdens ældste pilgrimsrute.

I sin tid som programchef stod Mikael Bertelsen bag tv-succeserne som Jul på Vesterbro, Drengene fra Angora, Tal med Gud, Omar skal Giftes, Normalerweize, Wulffmorgenthaler, Dolph & Wulff, Stormslag, Clement Direkte, Jersild og spin, Danes for Bush og Det Røde Kapel.

Bertelsen har desuden medvirket til at udvikle og producere programmerne Gramsespektrum og Banjos Likørstue.

Se foredrag med Mikael Bertelsen
Mikael Bertelsen foredrag

Vandring

Hver rejse starter med at skridt og i dette foredrag tager Mikael Bertelsen jer med på en fantastisk, inspirende og forunderlig “vandring”. Mikael Bertelsen vandrer gerne og gør det altid når muligheden byder. Fra Caminoen i Spanien til verdens ældste pilgrimsrute, der ligger i Japan – men også de kortere ture til og fra arbejde, og sågar til og fra foredrag, gemmer der sig opdagelser og indsigt, når man vandrer. Men sin velkendte sans for humor og formidling fortæller Mikael, hvad vandring egentlig kan – ikke bare for fornøjelsens skyld, men også til at blive en bedre version af sig selv.

Mikael Bertelsen foredrag

Kunsten at være menneske, medarbejder og leder

Tidligere kanal og programchef Mikael Bertelsen fortæller om kunsten at turde tage fejl. Oplev Bertelsens bud på, hvordan man bevarer begejstringen og sikrer resultater gennem kreativitet, indsigt og lærerige fejltrin. Foredraget er henvendt til alle og skræddersyes altid til jer.

Mikael Bertelsen foredrag

Konferencier og ordstyring

Med overblik og indsigt Mikael Bertelsen styrer Mikael Bertelsen slaget, når jeres næste arrangement skal løbe af stablen. Mikael Bertelsen har mange års erfaring med at stille de rette spørgsmål til de rette personer på det rigtige tidspunkt. Kontakt os for at høre, hvordan I får Mikael ved roret til jeres næste arrangement.

Referencer

Godt stof til eftertanke og godt at få vendt lidt op og ned på vores vanetænkning omkring succes, arbejdsliv, frygten for fejl og definitionen på god ledelse.

Ditte Falkenberg

Håndværkerforeningen København
Forespørg på Mikael Bertelsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99