Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mirja Bang

Få styr på jeres travlhed med et foredrag om hjernehacks, tid, stress og ledelse

Foto: Pernille Kaalund

Mirja Bang

Effektive strategier for bedre ledelse og personlig udvikling gennem forståelse af hjernen.

5 ud af 5 stjerner

Foredraget var spot on, og vi fik gode insight og tips og tricks om god søvn, som kan inspirere os. Mirja er en dygtig foredragsholder, som formår at fange rummets opmærksomhed og formidle sit stof på en nærværende og spændende måde. Kan kun anbefales :-)

Anne Krabbe - NKT Photonics Se alle referencer

Et foredrag med Mirja Bang giver jer:

  • Praktiske værktøjer til at håndtere en hektisk hverdag
  • Viden om hvordan I kan blive bevidst roligere under pres
  • Konkrete hjerne-hacks, der gør energien i jeres stress til jeres styrke
Uforpligtende forespørgsel på Mirja Bang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mirja

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Med Mirja Bangs inspirerende foredrag får I en dybdegående indsigt i, hvordan I kan skabe mere tid og øge jeres hjernes sundhed for at håndtere stress og optimere præstationerne. Mirja Bang, en erfaren rådgiver og forfatter, deler sin ekspertise i at omsætte kompleks hjerneforskning til praktiske værktøjer, der skaber reelle resultater. Hendes foredrag er fyldt med værdifuld viden og konkrete strategier til at skabe en mere effektiv arbejdskultur.

Et foredrag med Mirja Bang giver jer:

  • Praktiske værktøjer til at håndtere en hektisk hverdag
  • Viden om hvordan I kan blive bevidst roligere under pres
  • Konkrete hjerne-hacks, der gør energien i jeres stress til jeres styrke

Effektiv ledelse i en travl verden

Mirja Bang har arbejdet med vækstvirksomheder i mere end 20 år og har en teknisk baggrund suppleret med en eMBA fra DTU. Hun er også certificeret Executive Coach fra ICC, ESaC fra Paul Ekman Group og Neuroscience Coach fra Lambent Neuroscience Coaching Centre. Hun har efteruddannet sig for at lære teknikker til at omsætte tung hjerneforskning til praktiske værktøjer, der skaber resultater – og (meget vigtigt) som er overkommelige for jer at implementere i jeres travle hverdag.

Siden 2008 har hun sideløbende undersøgt, hvad der sker i hjernen under pres. Hun har specialiseret sig i, hvordan I hjælper jeres hjerne med at bevare roen i en hektisk hverdag, der er i nærmest konstant forandring. Som leder har man ansvaret for at flytte sin virksomhed, og det er også ens ansvar at lære at skabe tid. Mirja er specialist i konkret sparring til travle erhvervsfolk.

Derudover skriver hun bøger og træner travle ledere for at give dem de nødvendige værktøjer. Mirja udgav sin første bog i 2020, “Hjernefablen – Til den ambitiøse leder der har kronisk travlt”, som også er blevet udgivet på engelsk. Mirjas anden bog “Skab Tid – Guiden til din travle hjerne” (2023) er arbejdsbogen til Hjernefablen, som er fuld af praktiske værktøjer og øvelser til at træne hjernen i at skabe mere tid.

Book Mirja Bang til et spændende foredrag, og gør jeres organisation klogere på hjernen og hvordan man kan sove sig til mere tid.

Se foredrag med Mirja Bang
Mirja Bang foredrag

Skab tid – Hjernehacks til din travle hjerne

I dette foredrag forklarer Mirja, hvordan I kan bruge jeres hjerne til at skabe mere tid i en travl hverdag. Hun tager udgangspunkt i bogen med samme navn, og går i dybden med værktøjerne og øvelserne. Der er fokus på hverdagen, og hvad I kan gøre for at få en mere rolig hverdag – uden at gå på kompromis med jeres resultater. I lærer at skabe tid i stedet for at bruge den, når I planlægger opgaverne efter hjernen frem for kalenderen, ligesom I lærer at blive bevidst roligere under pres.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Mirja Bang foredrag

Hov! Det er altså din hjerne og derfor dit ansvar

Forandringer er et vilkår. I kan ikke stoppe, at verden, jeres virksomhed og jeres familie ændrer sig – og at I selv forandrer jer. Forandringer er helt normale – men de lægger pres på jeres tid, og I kan ikke længere tage jeres kendte hverdag for givet. I skal pludselig nå mere end I plejer, og det udfordrer jeres hverdag og jeres hjerne. Heldigvis findes der metoder til at berolige jeres hjerne under forandringer! Den, der er bedst til at skabe ro i jer – det er jer selv og I kan kontrollere meget mere, end I er klar over.

Når I forstår, hvad der sker i jeres hjerne under forandringer, bliver I også meget bedre til at hjælpe hjernen – og dermed bliver I bedre til at læne jer ind i alt det nye og uoverskuelige med en tillid til, at det nok skal gå. I bliver hurtigere til at tilpasse jeres vaner, og I skaber lettere jeres nye hverdag i forandringen med jeres integritet i behold.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Mirja Bang foredrag

Uden stress kommer vi ingen vegne – Vi skal bare lige have hjernen med

Stress er ikke en sygdom. Men vi kan blive syge af stress. Vi skal ikke nødvendigvis være bange for stress, men det skal tages alvorligt.
Stress er ikke et problem i den forstand, at hvis vi ikke kunne stresse, var vi for længst døde. Men konsekvenserne af for meget stress kan skabe store problemer. Ved hjælp af hjerneforskningen bliver vi klogere på, hvad der sker i os, når vi stresser – og hver eneste dag ved vi mere om, hvordan vi kan håndtere stress bedre – uden at blive syge af det.

I foredraget vil Mirja gøre jer klogere på  følgevirkningerne af for meget stress, lære jer at spotte signalerne på for meget stress i god tid, give jer metoder til at slippe stressen og at restituere og ikke mindst give jer konkrete hjerne-hacks, der kan vende energien i jeres stress til en styrke.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Mirja Bang foredrag

Sov dig til mere tid – At sove er lige så vigtigt som at være vågen

Når I lærer at samarbejde med jeres søvn, kan I bruge den til at få mere tid – og med mere tid følger typisk mere overskud, et større overblik, bedre resultater og mere glæde i livet. Hjerneforskere opdager nyt om vores søvn hver eneste dag. Vi bliver f.eks. klogere på, at vores søvnbehov er individuelt, og at vores behov for søvn ændrer sig hele tiden. Mirja Bang vil hjælpe jer med at forstå jeres søvn bedre – hvordan i falder lettere i søvn, hvordan I løser problemer i jeres søvn (ja, det kan I godt), metoder til at mærke efter, om I har brug for et skifte i jeres søvnrytmer og ikke mindst hvad I, mens I er vågne, kan gøre for at forbedre jeres nattesøvn.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Mirja Bang foredrag

Sådan skaber I hjernevelfærd på jeres arbejdsplads

Med hjerneforskningens hjælp, bliver I hver eneste dag mere bevidste om, hvordan I skaber en hjernesund kultur på arbejdspladsen. Mange arbejdspladser er desværre opbygget omkring et forældet syn på, at mennesker er som maskiner, der tænder på en startknap, når de træder ind på arbejdspladsen og slukker den igen, når de tager hjem. Sådan fungerer hjernen ikke, og vi ser resultatet af denne opfattelse på de mange sygemeldinger, der hver dag tikker ind i statistikken.

Når I sætter jer ind i, hvordan hjernen egentlig fungerer, kan I bedre skabe sunde rammer for både ledere og medarbejdere. I kan begynde at skabe hjernevelfærd og forstå reaktionsmønstre ved hjælp af praktiske teknikker.

Foredraget kan holdes på dansk og engelsk.

Mirja Bang foredrag

Lær metoder til at bygge hjernesunde rammer

I starten af 2025 udkommer Mirja Bangs tredje bog: Hjernesunde rammer – på arbejdspladsen.

Du kan booke et foredrag om at skabe hjernesunde rammer – med afholdelse fra oktober 2024 og frem. De første foredrag er allerede booket i sundhedsugen (uge 41).

Bogen giver konkrete værktøjer på, hvordan ledelse, HR, arbejdsmiljøfolk og tillidsrepræsentanter kan skabe rammer, der er gode for hjernen i en travl og kompleks hverdag.

Men ingen rammer virker uden, at medarbejderne gør rammerne levende, så derfor er det bestemt også til medarbejdere.

Mirja Bang foredrag

Skab hjernevelfærd på din arbejdsplads

Se foredrag med Mirja Bang

Referencer

Misforholdet mellem tid til rådighed og de opgaver, vi skal løse, er et dilemma, som tillids- og arbejdsmiljørepræsenter ofte løber ind i – både på egen bane og som grundstof i deres dialog med kolleger og ledere. Mirja præsenterede os for en række værktøjer og faciliterede dialoger på tværs, der hjalp os godt på vej til at skabe mere tid i en travl hverdag og få en mere rolig hverdag. Det var engageret, veloplagt og Mirja efterlod os med større forståelse, handlemuligheder og gode billeder på nethinden.

Gitte Lildholdt, Chefkonsulent

Gladsaxe Kommune

Foredraget var spot on, og vi fik gode insight og tips og tricks om god søvn, som kan inspirere os. Mirja er en dygtig foredragsholder, som formår at fange rummets opmærksomhed og formidle sit stof på en nærværende og spændende måde. Kan kun anbefales :-)

Anne Krabbe

NKT Photonics

Mange af vores medarbejdere satte pris på, at Mirja brugte billeder i sin præsentation, så huskede de emnet bedre.

Jana Nasser

Cobhamsatcom

Mirja kan bare skabe en god kontakt i rummet

Susanne Jensen

Andel

Helt igennem fantastisk inspirerende og lærerigt indlæg. Det er så spændende at høre og forstå hvorfor vi reagerer som vi gør, hvordan vi bedre kan lede medarbejdere ved at få klarhed over hvad der foregår. Mirja er en meget dygtig foredragsholder, som i den grad kan formidle via kraftig billedsprog, som gør at de mange a-ha oplevelser sidder fast og er noget man kan bruge til forandring i sin hverdag bagefter.

Carsten Holløse

Erhvervshus Sjælland

alt var super.

MIkkel Jerger

Herthadalen

Mirja leverede et helt forrygende foredrag. Vi kunne vitterligt have brugt hele dagen sammen med Mirja, og det gav en masse gavn i vores arbejde efterfølgende. Hendes forklaringer, tips og tricks til, hvordan vi han bruge vores hjernemekaniker i at blive mere effektive var gulv værd!

Jannie Linnebjerf

3F Bjerringbro-Silkeborg
Forespørg på Mirja Bang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Mirja Bang
Mirja Bang

5 ud af 5 stjerner

Foredraget var spot on, og vi fik gode insight og tips og tricks om god søvn, som kan inspirere os. Mirja er en dygtig foredragsholder, som formår at fange rummets opmærksomhed og formidle sit stof på en nærværende og spændende måde. Kan kun anbefales :-)

Anne Krabbe - NKT Photonics Se alle referencer