Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nicolai Bangsgaard

Foredrag om ekspeditioner på cykel, forfatterskab, motivation, drømme og målrettethed

Nicolai Bangsgaard

Antropolog, eventyrer og foredragsholder, der bringer verden tættere på gennem sine rejser. Deler indsigter og erfaringer fra unikke kulturmøder og eventyr.

Uforpligtende forespørgsel på Nicolai Bangsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nicolai

Lecture icon

Foredrag

Nicolai Bangsgaards foredrag tager jer med på en inspirerende rejse baseret på hans ekspeditioner og forfatterskab. Som antropolog, eventyrer, foredragsholder og forfatter til bogen ”SOLO – 4 år jorden rundt på cykel”, har Nicolai enestående indsigter at dele. Med et imponerende lyd-, billed- og videomateriale fortæller han ærligt og levende om sine utallige oplevelser på cykel gennem 53 lande på seks kontinenter. 

Et foredrag med Nicolai Bangsgaard giver jer:

  • Indblik i udfordringer og glæder ved langdistance rejse på løbehjul
  • Personlige anekdoter og kulturelle oplevelser fra cykelrejse gennem 53 lande
  • Lektioner i selvudvikling og motivation fra eventyr i det sydlige Afrika

På to hjul mod verden

Nicolai Bangsgaard er antropolog, eventyrer, foredragsholder og forfatter til bogen ”SOLO – 4 år jorden rundt på cykel”. Nicolai er desuden passioneret fotograf, og har også arbejdet som freelance-journalist, hvor har optrådt adskillelige gange i radio, magasiner, ugeblade, aviser og i TV – både i Danmark og i udlandet.

Nicolai er kendt for sine mange ekspeditioner på cykel. Her kan nævnes jorden rundt fra 2006-2010, hvor han cyklede 62.180 km, Sydafrika rundt fra 2011-2012, hvor han cyklede 5.000 km og Bali-Beijing fra 2012-2013, hvor han cyklede 10.000 km.

Book Nicolai Bangsgaard til et spændende foredrag baseret på hans ekspeditioner og forfatterskab, hvor emner som motivation, målrettethed, drømme og modgang bliver belyst.

Se foredrag med Nicolai Bangsgaard
Nicolai Bangsgaard foredrag

Caribien rundt på løbehjul

Nicolai Bangsgaard holder et inspirerende og autentisk foredrag om sit udfordrende syv-ugers-eventyr på et løbehjul gennem 10 lande. På ærligste vis vil Nicolai i foredraget bl.a. belyse de mange udfordringer og fornøjelser, der er forbundet med 1000 kilometers lang rejse på et løbehjul med 12 kilo bagage.

I foredraget vil Nicolai inddrage en masse film og billeder fra sin eventyrlige rejse.

Foredraget varer ca. 2 timer (inklusiv pause og spørgsmål). Kan tilpasses alt efter behov.

Nicolai Bangsgaard foredrag

Verden er uendeligt meget bedre end sit rygte - jorden rundt på cykel

1.413 dage, 62.180 km, 53 lande, 6 kontinnter, 6 cykeltasker, 1 mand og 1 cykel er nogle af ingredienserne i Nicolai Bangsgaards helt unikke og meget imponerende ekspedition jorden rundt på cykel.

Nicolai Bangsgaard fortæller om sin solorejse jorden rundt på cykel. En tur der startede i Danmark 10. april 2006 og efter 1.413 dage og 62.180 km undervejs endte i København den 20. februar 2010 – efter at have besøgt 53 lande på 6 kontinenter. I foredraget vil Nicolai komme ind på motivationen, målrettetheden, drømmene og modgangen. Med et imponerende lyd-, billed, og videomateriale giver Nicolai en personlig og livsbekræftende fortælling om højdepunkter og nedture, om glæder og savn, om livslyst og frygt, og er et forfriskende bevis på, at verden er uendeligt meget bedre end sit rygte. Hør blandt meget andet om cykelstyrtet i 4.800m i Tibets ubarmhjertige, iskolde mennesketomhed, hvordan de planlagte 2 ekspeditionsår blev til 4, det javanesiske bryllup i svedig Lycra og cykelsko, det chokerende jordskælv en nat i Indonesien og ikke mindst verdens bedste gensynsknus med familien.

Foredraget kan tilpasses målgrupper og interesseområder.

Nicolai Bangsgaard foredrag

Afrika-ekspeditionen 2011-2012

Nicolai Bangsgaard beretter i dette foredrag om sit seneste eventyr alene på cykel gennem Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Swaziland og Lesotho. Gennem en række fascinerende og dragende anekdoter fra den 5.000 km lange rejse i det sydlige Afrika vil Nicolai med humor, nærvær, engagement og ikke mindst kulturel indsigt fortælle om bl.a. mødet med sultne løver, hjertevarme befolkninger, voldsomt udfordrende bjergpas i Lesotho og nådesløse strabadser igennem Namibias ørken i 60 graders varme. Nicolai fortæller ikke kun om den fysiske rejse, men også den mentale rejse, der bl.a. handler om selvudvikling, motivation, kunsten at tage små skridt for at nå større mål og om at turde møde verden og leve det liv, man drømmer om.

Foredraget kan tilpasses målgrupper og interesseområder.

Referencer

Forespørg på Nicolai Bangsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99