Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ole Krohn

Foredrag om finans og erhverv

Ole Krohn

Erfaren journalist og skarp finanskommentator hos TV2, med indsigt i økonomiske tendenser. Engageret i at formidle komplekse emner tilgængeligt.

Uforpligtende forespørgsel på Ole Krohn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ole

Lecture icon

Foredrag

Ole Krohns spændende foredrag om finansielle indsigter og erhvervsmæssig ekspertise. Med en imponerende karriere som finansjournalist har Ole dykket ned i nogle af de største finanshistorier i Danmark. Hans ekspertise strækker sig fra topchefernes rolle i økonomien til landets generelle finansielle tilstand. Uanset om I ønsker at udforske specifikke finanssager fra fortiden eller diskutere den aktuelle økonomiske tilstand, er Ole jeres guide gennem labyrinten af tal og tendenser.

Et foredrag med Ole Krohn giver jer:

  • Indgående kendskab til finansielle markeder og erhvervsliv
  • Evne til at formidle komplekse økonomiske emner klart og engagerende
  • Professionalisme og underholdningsværdi i moderering af debatter og interviews

Børsens vagthund

Ole Krohn er siden 2007 finanskommentator og journalist på TV2. Han har dækket nogle af de absolut største finanshistorier i Danmark, bl.a. Stein Bagger sagen og de bankpakker, der angiveligt skulle redde de danske banker igennem finanskrisen. Desuden vidste han før de fleste andre, selv medarbejderne, hvem der skulle blive den nye topchef i Danske Bank.

Oles interviews er altid skarpe og direkte, men også altid rimelige og baseret på et solidt indblik. Noget de fleste chefer fra Danmarks største virksomheder kan nikke genkendende til.

Oprindeligt blev Ole uddannet som bibliotekar i 1982, en funktion han dog aldrig tiltrådte. I stedet påbegyndte han sin journalistiske karriere hos Relief. I 1987 kom Ole Krohn til Erhvervsbladet og dernæst hos Børsinformationen i 1989. Efter en kort, men frugtbar afstikker fra den journalistiske arena, hvor Ole bl.a. arbejdede som projektleder, trådte han atter ind på redaktionsgangene i 1993 hos Aktuelt.

I 1998 blev Ole Krohn ansat hos TV2’s redaktion på Christiansborg. Herefter har Ole haft flere forskellige stillinger hos TV2: redaktionssekretær, finansredaktør, vært og kommentator – men alle med fokus på finans og erhverv.

Book Ole Krohn til et spændende foredrag primært med fokus på finans og erhverv – og det er altid veltilrettelagt og velfunderet.

Se foredrag med Ole Krohn
Ole Krohn foredrag

Den økonomiske tilstand - både i særtilfælde og generelt

Ole Krohn har i sit professionelle virke som journalist altid haft fokus på finans, hvor han dækker de største finanshistorier. Derfor har Ole Krohn også en massiv viden om de underliggende økonomiske faktorer, der spiller den altafgørende rolle for, hvordan erhvervslivet udfolder sig.

Uanset om I ønsker at høre om specifikke finanssager i Danmarks historie eller om den generelle økonomiske tilstand her og nu, så er Ole Krohn oplagt til at besvare jeres spørgsmål og stille jeres nysgerrighed. Ole Krohn har altid et vågent øje, når det kommer til topchefers rolle i økonomi, eller når det angår Danmarks generelle finansielle grundlag.

Ole Krohn foredrag

Ordstyrer

Ole Krohn er en af Danmarks absolut mest kompetente og professionelle ordstyrer, uanset om jeres konference eller møde er videnstungt eller med en bred appel.

Han forstår at forberede materiale, skræddersy sin rolle og håndtere den professionelt og underholdende – også selv om emnet er finans og erhverv.

Ole Krohn styrer debatten både med seriøsitet og smil på læben, men kan også benytte sin velkendte facon for interviews, hvor han går lige på og stiller de nødvendige spørgsmål.

Referencer

Forespørg på Ole Krohn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99