Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Pilmark

Foredrag om forfatterskab

Ida Wang

Søren Pilmark

Skuespiller og forfatter, der beriger med personlige anekdoter fra et alsidigt liv bag scenen og på papiret.

Uforpligtende forespørgsel på Søren Pilmark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

Søren Pilmarks foredrag byder jer velkommen til en forfatteraften, hvor han inviterer publikum med bag kulissen og deler levende og muntert om skriveprocessen bag “Varieté”. Søren er entertainer og skuespiller i verdensklasse med stribevis af TV-, film- og teatersuccesser på sit imponerende CV. 

Et foredrag med Søren Pilmark giver jer:

  • Indblik i skriveprocessen bag ”Varieté”
  • Inspiration og tankegang bag karakterudvikling
  • Personlige anekdoter fra livet som skuespiller og forfatter

Fra scenen til forfatterskab

Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Han har stribevis af TV-, film- og teatersuccesser på CV’et. Han er en af landets mest anmelderroste scenekunstner, som mestrer alle genrer, fra Oscar-nominerede kortfilm, over de vildeste korttricks til de store tragedier.

Søren har spillet stort set alle type roller, på alle typer scener – fra Shakespeares Hamlet og Richard den III, på Betty Nansen og et Kongelige til Erik i ”Kongekabale” og Svend Gønge i ”Gøngehøvdingen” i bedste sendetid. Han har underholdt på landets scener og hjemme i stuerne med ”Pallesen og Pilmark” og ”Ørkenens Sønner” og meget meget andet.

Efter en lang og stjernespækket karriere som skuespiller og instruktør, kan Søren nu også skrive forfatter på sit omfattede CV.

”Varieté -serien” indeholder ”Laurits og Valdemar”, og  ”Eva og Anna”. De 40 år på ”scenen” skinner tydeligt igennem i Søren Pilmarks populære bøger, der udspiller sig omkring et jysk provinsteater i starten af 1900 tallet.

Book Søren Pilmark til et spændende foredrag om eget forfatterskab.

Se foredrag med Søren Pilmark
Søren Pilmark foredrag

Forfatteraften med Søren Pilmark

Søren Pilmark tager publikummet med bag kulissen, og fortæller levende og muntert om skriveprocessen med ”Varieté”. Hør hvilken tanke og inspiration, der ligger bag karaktererne, sparringen med Jussi Adler Olsen og reaktionerne fra kollegaer og læserne. Foredraget er ikke bare et forfatterforedrag: Det er guldgrube af indsigt i livet på scenen og bag tæppet. Der vil efter foredraget være rig mulighed for spørgsmål.

Referencer

Forespørg på Søren Pilmark

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99