Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Morgenthaler

Oplev et humoristisk indspark for en øget klimabevidsthed.

Anders Morgenthaler

Humoristisk filminstruktør og tv-vært med fokus på klimabevidsthed

Uforpligtende forespørgsel på Anders Morgenthaler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Anders Morgenthaler er en mand med mange talenter, som har lavet alt lige fra tv-udsendelser og film til bøger og tegninger. Anders Morgenthaler blev for alvor kendt i forbindelse med den satiriske og humoristiske tegne- og tv-serie, Wulffmorgenthaler, som han laver i samarbejde med Mikael Wulff. Her er makkerparret kendt for at underholde med skæve figurer og skildringer af samfundet, hvorfor Anders også markerer sig som en markant samfundsdebattør! Anders Morgenthaler foredrag er en garanti for underholdning og spændende refleksioner.

I 2006 fik Anders spillefilmsdebut som instruktør på filmen Princess og modtog i samme år Nordisk Film Prisen. I 2016 vandt han Artbeat Prisen for sin fantastiske evne til at sætte fokus på nye former for kunst og kultur gennem kreativ formidling.

Anders er uddannet på Designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Efter uddannelsen har Anders bl.a. skrevet og tegnet to børnebilledbøger i serien “Morgenthalers Dyrefabler”, og været studievært på DR’s børneudsendelse KatjaKaj og BenteBent. Anders har desuden deltaget ved filmfestivalerne i Cannes og Berlin, og ikke mindst instrueret adskillige musikvideoer for bl.a. Superheroes og Kashmir.

Anders Morgenthaler lever desuden meget klima- og miljøbevidst, hvilket helt konkret kommer til udtryk, når han vælger transport, tøj, indkøb – ja, stort set alle aspekter af hans tilværelse. Selvsagt kan du også booke Anders Morgenthaler foredrag om, hvordan man kommer i gang med en lidt grønnere livsstil.

Se foredrag med Anders Morgenthaler
Foredrag af Anders Morgenthaler

Foredrag med Morgenthaler

Anders Morgenthaler foredrag er skræddersyet til de enkelte arrangementer, hvor deltagerne altid får et førstehåndsindtryk af hans indlevelse og passion. For tiden holder Anders kun oplæg, som omhandler og fokuserer på klima og bæredygtighed.

Referencer

Evt. plads til flere spørgsmål/kommentarer fra salen

Kirstine Saxe Nordal

Job og Kompetencecenter Vest, Holstebro Kommune

Det var vidunderligt provokerende

Dorthe Kongo Thruelsen

SUC Syddanmark

Spændende og underholdende foredrag, som alle kunne relatere til :-)

Julie Rannes

Novozymes

Anders er helt unik. Både vidende, sjov og meget engageret. Han er også frontløber - lidt foran alle andre med sine visioner. Og ikke til at sætte i bås. Fedt!

Karen Lumholt

Timotheuskirken i Valby

Vi mødte en engageret og veloplagt Morgenthaler der både evnede at få alle til at grine, men også kom med nogle tanker og konkrete idéer til grøn omstilling, som var værd at summe videre over. Vi var meget tilfredse.

Inge Jensen

Estate Strandstoft A/S

Jeg var selv var begejstret og tilfreds med foredraget. Her efterfølgende talt med deltagere - og til min store og måske naive overraskelse, var der folk som ikke troede på tallene/argumenterne. Det er i sig selv en virkelig vigtig AHA at få med sig.

lise Bertram

Konventum Uddannelse

Anders var enormt imødekommende overfor alle de elever, der efter foredraget gerne ville snakke ham.

Marianne Warrer

Århus Statsgymnasium

Super godt - Anders tilrettelagde det specifikt til arrangementets format og talte direkte til målgruppen ind arrangementets tematikker.

Sara Klinge

Happy42
Forespørg på Anders Morgenthaler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99