Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nanna Hyldgaard Hansen

Foredrag på baggrund af bestselleren - Lev for det halve

Nanna Hyldgaard Hansen

Forfatter, journalist og foredragsholder, der inspirerer til at halvere forbruget og samtidig øge livskvaliteten. Deler praktiske råd og personlige erfaringer.

5 ud af 5 stjerner

Vi havde Nanna forbi til et super arrangement om hendes bog Lev for det halve. Hun fortalte levende og inspirerende om sine egne erfaringer med at leve dels mere bæredygtigt, men også at finde ud af hvad der egentlig giver kvalitet i livet. De over 100 tilskuere fik også mulighed for at snakke indbyrdes og komme med deres gode tips og erfaringer, noget der blev gået til med stor flittighed. Folk var meget glade bagefter. Alt i alt et fremragende arrangement, som jeg kun kan anbefale til andre!

Emil Aalykke - Vejle Bibliotekerne Se alle referencer

Et foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen giver jer:

 • Praktiske råd til at leve et klimavenligt liv uden store afsavn
 • Inspiration til at halvere forbruget og øge livskvaliteten
 • Vejledning i at opnå økonomisk frihed og rigdom på tid
Uforpligtende forespørgsel på Nanna Hyldgaard Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nanna

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Nanna Hyldgaard Hansens foredrag tager jer med ind i en verden af praktiske tips og gode idéer til at skrue ned for forbruget, klare sig for færre penge og leve mere klimabevidst, samtidig med at I får bedre tid til det vigtige. Som forfatter til bestsellerbogen “Lev for det halve” deler Nanna generøst ud af hendes egne erfaringer, hvor hun og hendes familie har skåret kraftigt ned på deres forbrug og klimabelastning, uden at gå på kompromis med livskvaliteten.

Et foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen giver jer:

 • Praktiske råd til at leve et klimavenligt liv uden store afsavn
 • Inspiration til at halvere forbruget og øge livskvaliteten
 • Vejledning i at opnå økonomisk frihed og rigdom på tid

Guide til et bæredygtigt liv

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter, foredragsholder og journalist. Hun har beskæftiget sig med økologi, klima og bæredygtighed gennem det meste af sit arbejdsliv, blandt andet som kommunikationschef i en grøn NGO. Nanna er hver uge ekspert i medierne, hvor hun fortæller om at leve klimavenligt uden at savne noget.

Nannas første bog ”Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde” er blevet en bestseller. Bogen giver mulige svar på de spørgsmål, som mange stiller sig selv: Kan vi få mere ro på? Spare penge i denne tid? Leve mere klimavenligt?

En rød tråd i Nannas forfatterskab er, at det, som er godt for klimaet, også kan være godt for os selv.

I ”Lev for det halve” fortæller Nanna med masser af gode eksempler, hvordan hun og familien har skåret langt ned for deres klimabelastning. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende: De er blevet boende i byen og lever et helt almindeligt, dejligt liv, hvor de ikke savner noget, selv om forbruget er halveret.

Nanna deler åbenhjertigt ud af familiens erfaringer fra det år, hvor de rydder op i alt unødvendigt, og en stresset hverdag bliver omsat til et liv med familie, forbrug og arbejde i balance.

Nanna har også skrevet bøgerne ”Rig på tid” og ”Staycation Danmark.”

Book Nanna Hyldgaard Hansen til et foredrag som er fyldt med praktiske tips og gode idéer til, hvordan man kan skrue ned for forbruget, klare sig for færre penge, leve mere klimabevidst og få bedre tid til det vigtige.

Se foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen
Nanna Hyldgaard Hansen foredrag

Prepping: Vær forberedt på livets uforudsigeligheder

Beskrivelse: Tag del i et inspirerende og praktisk foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen.

Nanna Hyldgaard er et omvandrende leksikon når det kommer til praktiske tips og tricks til at få ressourcerne til at strække sig længere.

Nanna guider jer igennem, hvordan man kan forberede sig på uforudsete hændelser og kriser, samtidig med at man lever et klimabevidst og økonomisk komfortabelt liv.

Indhold:

 • Praktiske Tips: Få konkrete råd om, hvordan I kan forberede jer på alt fra naturkatastrofer til personlige kriser som jobtab eller sygdom.
 • Øget Sikkerhed: Lær, hvordan man kan opnå en følelse af sikkerhed og selvforsyning ved at have en plan og nødvendige ressourcer klar.
 • Stressreduktion: Opdag, hvordan prepping kan mindske stress og angst i krisesituationer ved at sikre, at I har midlerne til at opretholde en vis grad af normalitet og komfort.
 • Økonomisk Robusthed: Få vejledning i at skabe en reserve af ressourcer, så I kan modstå økonomiske kriser eller uventede udgifter.
 • Selvforsyning: Lær at klare jer selv og jeres nærmeste uden afhængighed af eksterne forsyninger og tjenester.

Nanna Hyldgaard er forfatter, foredragsholder og journalist med stor erfaring inden for økologi, klima og bæredygtighed. Hun er kendt for sine praktiske råd og inspirerende idéer, som hun deler generøst i sine foredrag og bøger.

Dette foredrag er fyldt med praktiske tips og gode idéer til, hvordan I kan være forberedt på det uventede.

.

Nanna Hyldgaard Hansen foredrag

Lev for det halve – og få det hele

Lær, hvordan du kan skrue ned for forbruget, leve mere klimabevidst og få bedre tid til det vigtige.

Nanna Hyldgaard Hansen, forfatter til bestsellerbogen ”Lev for det halve”, fortæller med masser af gode eksempler, hvordan hun og familien har skåret langt ned for deres forbrug og klimabelastning. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende: De er blevet boende i byen og lever et helt almindeligt, dejligt liv, hvor de ikke savner noget, selv om forbruget er halveret.

Foredraget er fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd. Lige til at gå til, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Samtidig deler Nanna Hyldgaard Hansen åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer undervejs i forløbet.

Foredraget er fyldt med idéer til et lavere forbrug – uanset om din motivation er at passe bedre på klimaet eller at kunne leve godt for færre penge: Hvis du skal til at gå på pension, flytte hjemmefra, har mistet dit job, er blevet skilt, vil tage en ny uddannelse, eller har lyst til at arbejde mindre.

Nanna Hyldgaard Hansen foredrag

Lev klimagodt - fra verdensmål til hverdagsmål

Drømmer du også om et mere bæredygtigt og mindre presset liv?

Klimavenlige valg handler ikke om afsavn, men om en bedre livskvalitet. Det har bestsellerforfatter Nanna Hyldgaard Hansen erfaret, efter hun sammen med sin familie mere end halverede deres klimabelastning.
Uanset hvor du er i dit liv, kan det give ro i hverdagen og en kæmpe frihed at skrue ned for forbruget.

Kom med, når Nanna giver sine bedste tips til at passe på klimaet og samtidig få mere tid og glæde i hverdagen.

Nanna tager i dette foredrag udgangspunkt i alle sine tre bøger: ”Lev for det halve,” ”Rig på tid” og ”Staycation Danmark”.

Der er ingen løftede pegefingre. Nanna peger bare i en anden retning og på nogle andre værdier: økonomisk frihed, tid, fællesskab, nærvær, kreativitet og bevidste valg og fravalg. Det handler om at leve klimagodt, og om at gå fra verdensmål til hverdagsmål.

Nanna Hyldgaard Hansen foredrag

Staycation Danmark

En stigende klimabevidsthed, corona-år med nye rejsevaner og generel usikkerhed i verden får flere til at holde ferie i Danmark.

Men hvor skal man tage hen, og hvordan bliver det en sjov ferie?

Det kan du høre om, når forfatter Nanna Hyldgaard Hansen tager udgangspunkt i sin nye bog ”Staycation Danmark.” Her vil være masser af inspiration og gode tips til at holde bæredygtig ferie tæt på hjemmet, men langt fra hverdagen.

Nanna har sammen med sin familie de seneste to år rejst rundt i Danmark. De har oplevet vilde eventyr og mindeværdige ferier på alle årstider. Det var en fin idé at medbringe regntøj, til gengæld var der ingen stress eller lange rejsedage, bare god tid og store oplevelser sammen. Nanna fortæller om både børnenes og de voksnes favoritter, hvad man skal huske, samt hvordan man planlægger turene.

Vi skal høre om at vandre blandt vilde kaniner på øen Endelave, sove i toppen af et træ, surfe på Vesterhavets bølger, grave efter fossiler i Faxe Kalkbrud, ride på islandske heste på Læsø, og meget mere spændende eventyr.

 

Nanna Hyldgaard Hansen foredrag

Rig på tid

en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner.

Mere tid til familien eller interesser, tid til at holde fri i en periode eller til at starte sit eget? Det kan godt lade sig gøre. Forfatter og journalist Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet afbrydelser ud med koncentration og sit overarbejde ud med en kort arbejdsuge. Sammen med sin familie lever hun nu et liv, der er langt mere bæredygtigt. De har skruet ned for forbrug, affald og klimabelastning og i stedet fået ro og overskud:

“Jeg får tit spørgsmålet, om vi ikke mangler noget i vores nye livsstil – om der ikke er noget luksus, jeg savner? Men jeg svarer ærligt nej. Mit liv føles rigere end nogensinde før. Jeg er nemlig blevet rig på tid.”

I foredraget RIG PÅ TID får du viden om, hvad der skal til for at opnå et liv i balance. Nanna deler ud af egne erfaringer og giver gode tips fra sine interviews med flowforskere, klimarådgivere og stresseksperter – samt fra virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening.

Referencer

Vi havde Nanna forbi til et super arrangement om hendes bog Lev for det halve. Hun fortalte levende og inspirerende om sine egne erfaringer med at leve dels mere bæredygtigt, men også at finde ud af hvad der egentlig giver kvalitet i livet. De over 100 tilskuere fik også mulighed for at snakke indbyrdes og komme med deres gode tips og erfaringer, noget der blev gået til med stor flittighed. Folk var meget glade bagefter. Alt i alt et fremragende arrangement, som jeg kun kan anbefale til andre!

Emil Aalykke

Vejle Bibliotekerne

Nanna er en virkelig god formidler, og hendes foredrag er inspirerende! Hun fortæller levende om en lang række pragmatiske og lavpraktiske tiltag, som hendes familie har gjort for at skabe økonomisk luft til et liv med det, som i virkeligheden betyder noget. Livet med børnene, hvile og et godt helbred. Det vil sige et liv uden stress i de få og vigtige år, mens børnene er små. Nanna udstråler en ægte glæde, når hun fortæller om den nye og meget mere enkle tilværelse, som overraskende nok ikke blev fyldt med afsavn men derimod med kreativitet og frihed. Foredraget henvender sig til både børnefamilier og alle andre. Ved foredraget her i Ry var en blandet skare af unge og ældre, kvinder og mænd mødt op og alle viste stor interesse for det, som Nanna fortalte. Nanna trækker linjerne fra det at reparere sin sofa i stedet for at køre den på lossepladsen til de større sammenhænge og til FN´s verdensmål. Foredraget er i den grad relevant i lyset af både niveauet af stress i vores samfund og klima – og miljøudfordringerne. Nannas bud på en enklere tilværelse med luft i økonomien er lige til at gå til. Hendes inspirerende formidling af stoffet er fuldstændig uden dogmatisme eller løftede pegefingre. Hun peger bare i en anden retning og på nogle andre værdier: økonomisk frihed, tid, fokus, fællesskab, nærvær, kreativitet og bevidste valg og fravalg.

Karen Thomsen

Ry Bibliotek

Godt og inspirerende.

Sarah Lodberg

Getsemane
Forespørg på Nanna Hyldgaard Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Nanna Hyldgaard Hansen
Nanna Hyldgaard Hansen

5 ud af 5 stjerner

Vi havde Nanna forbi til et super arrangement om hendes bog Lev for det halve. Hun fortalte levende og inspirerende om sine egne erfaringer med at leve dels mere bæredygtigt, men også at finde ud af hvad der egentlig giver kvalitet i livet. De over 100 tilskuere fik også mulighed for at snakke indbyrdes og komme med deres gode tips og erfaringer, noget der blev gået til med stor flittighed. Folk var meget glade bagefter. Alt i alt et fremragende arrangement, som jeg kun kan anbefale til andre!

Emil Aalykke - Vejle Bibliotekerne Se alle referencer