Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Arne Woythal

Bag om politiets linjer: Drabsefterforskning, missioner og forfatterskab.

Fotokredit: Sofie Christensen

Arne Woythal

Tidligere drabsefterforsker og internationalt udsendt med enestående erfaringer. Nu forfatter, der deler indsigt fra kriminelle efterforskningers frontlinjer.

5 ud af 5 stjerner

Engageret og kompetent - god til at holde fokus og være i dialog

Pia Voel - AOF Tårnby, Kastrup og Dragør Se alle referencer

Et foredrag med Arne Woythal giver jer:

  • En autentisk indsigt i drabsefterforskningens metoder og udfordringer
  • Unikke erfaringer fra internationale politimissioner og udfordringerne i konfliktområder
  • En rørende fortælling om en dansk sømands oplevelser under 2. verdenskrig og krigens konsekvenser
Uforpligtende forespørgsel på Arne Woythal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Arne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Arne Woythals foredrag giver jer indblik i hans krimiromaner og drabsefterforskning.  Arne har mere end 40 års erfaring fra politiet. Han blev ansat i 1981, og har siden beskæftiget sig med flere grene af politiets arbejde, De seneste 25 år har han arbejdet som drabsefterforsker. Den omfattende indsigt han opnåede i den har han elegant omsat til hans forfatterskab.

Et foredrag med Arne Woythal giver jer:

  • En autentisk indsigt i drabsefterforskningens metoder og udfordringer
  • Unikke erfaringer fra internationale politimissioner og udfordringerne i konfliktområder
  • En rørende fortælling om en dansk sømands oplevelser under 2. verdenskrig og krigens konsekvenser

Drab, krimi og romaner

I 2016 debuterede Arne Woythal med krimien “De Dræbtes Advokat,” der tilføjede en ny dimension til genren. Efterfølgende udgav han “Den Hollandske Forbindelse,” “Gribbene fra Sofia,” “Under Nordlys,” og senest “Skrædderen fra Bagdad.” Udover sit skønlitterære arbejde har han skrevet øjenvidneberetningen ‘I Krig Med Politiet,’ som omhandler hans tid som mentor for kriminalpolitichefen i Gerehsk, Afghanistan.

Arne Woythal har været udsendt til adskillige konfliktområder som Kosovo, Irak, Libanon, Sydafrika, Malawi, Rwanda, Kenya, Sydsudan og Ghana som en del af politiets missioner. Han har også fungeret som leder af Sydgrønlands Politi i en periode.

Yderligere har Arne skrevet en biografisk bog om sin fars oplevelser som krigssejler under Anden Verdenskrig, med titlen “Fra Murmansk til Stillehavet.”

Book Arne Woythal til et spændende foredrag om drabsefterforskning og krimigenren.

Se foredrag med Arne Woythal
Arne Woythal foredrag

"Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiktion?"

Arne Woythal har som kriminalassistent beskæftiget sig med drabsefterforskning i mere end 25 år. Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 I Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. Han har i sin lange karriere i politiet været med til at efterforske nogle af de mest spektakulære forbrydelser. Blandt andet æresdrabet i Slagelse på Gazala Khan og Tønder-sagen. I sin tid i drabsafdelingen i Gladsaxe Kriminalpoliti var Arne Woythal med til at efterforske et dobbeltdrab i Herlev, der resulterede i, at der for første gang i Danmarkshistorien blev afsagt to livstidsdomme til gerningsmænd i samme sag.

Sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker ved Københavns Vestegns Politi har Arne Woythal skrevet kriminalromanerne De Dræbtes Advokat, Den Hollandske Forbindelse, Gribbene fra Sofia, Under Nordlys og Skrædderen fra Bagdad.

Det er forfatterens bud på realistiske og troværdige kriminalromaner.

I sit foredrag “Drabsefterforskning – Virkelighed eller Fiktion?” tager Arne Woythal udgangspunkt i romanerne og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering.

I foredraget fortæller Arne Woythal levende om sin karriere og tager jer med ind i forbrydelsens verden, hvor I får et indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Arne Woythal foredrag

Politiet i Internationale Missioner

I sit foredrag ”Politiet i Internationale Missioner” tager Arne Woythal udgangspunkt i sin bog ”I Krig Med Politiet” og sine egne erfaringer fra en lang række missioner for dansk politi. Arne Woythal har i to omgange været udsendt som rådgiver for højtstående kriminalpolitichefer i Afghanistan. Missioner, der har budt på store udfordringer og efterforskninger i meget vanskeligt og ekstremt farligt miljø.

Hans virke for Rigspolitiet har også ført ham til en lang række lande i Mellemøsten og Afrika. Herunder Irak, Libanon, Kosovo, Kenya, Malawi, Sydafrika, Ghana, Rwanda og Sydsudan.

I foredraget fortæller Arne Woythal medrivende om sine oplevelser og tager dig med ind i en verden, der er ukendt for de fleste.

Arne Woythal foredrag

En Dansk Krigssejlers Historie

Da Nazi-Tyskland besatte Danmark den 9. april 1940, befandt godt 6.300 danske søfolk sig udenfor afspærringen, og de måtte hver især træffe et valg. For langt de flestes vedkommende betød det allieret krigstjeneste. Af dem vendte 1087 aldrig hjem.

I dette foredrag følger vi én af de danske sømænd, Axel Emil Martin Woythal, Arnes far, som var med i allieret tjeneste fra den første dag, og han vendte ikke tilbage til Danmark igen før den 9. marts 1946. Da havde han været med til at sejle engelske soldater ud af Dunkirk i 1940, været torpederet på vej til Murmansk i 1941, jagtet af ubåde i Det Indiske Ocean i 1942, bombet af Luftwaffe i Tripoli i 1943, fragtet amerikanske soldater i Stillehavskampagnen i 1944 og været udsat for Kamikaze-angreb i 1945 blot for at nævne nogle enkelte episoder.

Foredraget bygger på en lang række efterladte dokumenter og meget grundig research i Rigsarkivet, Museet for Søfart, Ministry of War i England og den nationale og internationale maritime litteratur.

Arne Woythal tager udgangspunkt i sin bog “Fra Murmansk til Stillehavet … historien om en dansk krigssejler i allieret tjeneste 1940-1945” og beretter fængslende om et kapitel i Danmarkshistorien, som er kendt af de færreste.

Arne Woythal foredrag

Du ligner da ellers ikke en vegetar

Hør om argumenterne for at leve vegetarisk.

Kan en vegetar også være en voksen mand? Det vil Arne Woythal forsøge at belyse i dette foredrag.

Han tager jer fordomsfrit med rundt i argumenterne for at leve plantebaseret. Om I har et blødt hjerte for dyr, om I brænder for klimaet og biodiversiteten, eller det er af helbredsårsager, I ønsker at leve plantebaseret, så er der råd at finde.

Vidste I, at der lever flere pattedyr i den industrielle produktion på jordkloden end mennesker?

Vidste I, at den største effekt I som individ kan få, hvis I vil gøre noget positivt for klimaet, er ved at spise plantebaseret?

Vidste I, at det har en beviselig gavnlig effekt for potensen at leve plantebaseret?

Arne Woythal blev selv vegetar som 58-årig, og har igennem hele sit arbejdsliv været i politiet, hvor det at være vegetar var meget usædvanligt.

Lad ham tage jer igennem argumenterne for at leve plantebaseret.

Referencer

Engageret og kompetent - god til at holde fokus og være i dialog

Pia Voel

AOF Tårnby, Kastrup og Dragør

Spændende og god fortæller

Jørgen Bredøl

Seniorklubben Tele Øst
Forespørg på Arne Woythal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Arne Woythal
Arne Woythal

5 ud af 5 stjerner

Engageret og kompetent - god til at holde fokus og være i dialog

Pia Voel - AOF Tårnby, Kastrup og Dragør Se alle referencer