Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christine Feldthaus

Livets puls: Tendenser der former vores hverdag og lykke.

Christine Feldthaus

Energisk foredragsholder med skarp sans for humor. Dykker ned i livsstil, tendenser og bryder tabuer med et smil.

5 ud af 5 stjerner

Christine Feldthaus var fantastisk. Foredraget var både humoristisk, underfundigt og tankevækkende. Hun havde 250 kvinder i sin hule hånd og vi har kun fået rosende feedback. Hun får 5 af mig!!!

Suzanne Madsen - Peugeot Se alle referencer

Et foredrag med Christine Feldthaus giver jer:

  • Forståelse for effektiv kommunikation og samspil i både private og arbejdsmæssige relationer
  • Indblik og inspiration til en livsstil fuld af glæde og entusiasme, med formålet at berige folks liv
  • Undersøgelse af emner knyttet til dansk kultur, kønsroller og nutidens samfund, herunder aspekter af fællesskab og samfundsmæssige forandringer
Uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Som foredragsholder er Christine Feldthaus engageret, relaterbar og en mester i formidling. Hun trækker på personlige erfaringer og taler direkte og med humor om emner som danskernes kultur, kønsroller, fællesskab, kommunikation og forbrugervaner. Hendes omfattende karriere i reklameverdenen har skærpet hendes evne til at forstå livsstile og personlighedstyper, hvilket har cementeret hendes position som en ofte benyttet ekspert i DR-programmer som “Kender du typen” og “So F***ing Special”.

Et foredrag med Christine Feldthaus giver jer:

  • Forståelse for effektiv kommunikation og samspil i både private og arbejdsmæssige relationer
  • Indblik og inspiration til en livsstil fuld af glæde og entusiasme, med formålet at berige folks liv
  • Undersøgelse af emner knyttet til dansk kultur, kønsroller og nutidens samfund, herunder aspekter af fællesskab og samfundsmæssige forandringer

Kommunikation, levevis, og den konstante udvikling af, hvad det vil sige at være dansk

Christine Feldthaus, med rødder i Sønderjylland og en oprindelig uddannelse som lægesekretær, har skabt en bemærkelsesværdig karriere, der først førte hende til ledende roller i Københavns reklameverden, og sidenhen til at blive selvstændig i 2004.

Gennem sit firma, Feldthaus, er hun aktiv som kommunikationsrådgiver, foredragsholder og forfatter. Hendes engagement i bæredygtighed og grøn omstilling har ført hende til bestyrelsesposten i Energifonden, og hun er forfatter til “Feldthaus skruer ned – en miljødagbog” samt bidragyder til adskillige andre bøger.

Christine er særligt efterspurgt som foredragsholder inden for kommunikation, arbejdsglæde og livsgnist hos kommuner, organisationer og foreninger.

Book Christine Feldthaus til jeres næste arrangement, og oplev et foredrag, der garanterer indsigt, humor og værdi, leveret af en foredragsholder med ekspertise inden for et bredt spektrum af emner.

Se foredrag med Christine Feldthaus
Christine Feldthaus foredrag

Er moderne fællesskaber andet end So*Me (sociale medier)?

Ifølge medierne er vi alle meget tæt på at være nogle facebook-hungrende, mobilafhængige egoister, der kun lever for det næste like! Nu skal vi pludselig på mindfulness-kurser for at komme i kontakt med os selv og lære at være nærværende i den virkelig verden, fordi en stor del af vores liv foregår nu engang i cyberspace. Men passer det?

I dette tankevækkende foredrag fortæller Christine Feldthaus hvordan det går i de moderne fællesskaber, hvad der optager os, og hvordan idéer med rod i kollektiver har det i dagens Danmark. Med afsæt i tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv om samværet med andre.

Varighed 2 x 40 min.

Christine Feldthaus foredrag

Danskerne og kanonen?

De danske værdier står højt på dagsordenen hos Christiansborg-politikerne. Men er danskhed frihed, frisind og fredagsslik? Med afsæt i Bertel Haarders Danmarkskanon, tager Christine Feldthaus temperaturen på, hvor langt der er fra de 10 skud i kanonen til danskernes adfærd i praksis.

Kom og hør et forrygende humørfyldt foredrag, om forskellen på det man gerne vil have os til at gøre – og det vi rent faktisk gør. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed.

Varighed: 60 minutter

Christine Feldthaus foredrag

En curlingmors bekendelser

Christine Feldthaus har gennem 20 år gjort sig sine egne erfaringer som mor. Dem bruger hun, når hun bramfrit, humoristisk og kærligt udfordrer andre curlingforældre.
Kender I typen, der sidder med på sidelinjen til teenagerens jobsamtale? Eller som ene mand tager ansvaret for lektier og skoleintra-opdateringer? Eller kører taxakørsel til og fra fritidsaktiviteter flere gange om ugen? Nutidens børn bliver overvåget som aldrig før, men er tiden måske moden til at ruste børn og unge til at gå ud i verden med større selvtillid og uden krykkestokke? Synes I, det er tid til at reflektere og udfordre moderne forældres trang til at curle, vælge og udstikke livsbane for deres børn?
Så er I klar til at møde Christine Feldthaus til en snak om at sænke serviceniveauet, give mere slip og lade børnene gøre deres egne erfaringer.

Christine Feldthaus foredrag

På eventyr med So F***ing Special

Vil I med Feldthaus jorden rundt? Hør hendes ærlige beretninger om de mange mange oplevelser, hun har haft, og få inspiration til din næste rejse. Feldthaus’ TV-rejser er bl.a. gået til Afrika, Canada, Nepal, Hawaii, USA, Japan og Ecuador.
Christine tager udgangspunkt i sine egne private fotos og leverer et tankevækkende, inspirerende og humoristisk foredrag, hvor I får indblik i behind-the-scenes-historier, som I ikke har set på tv.

Christine Feldthaus foredrag

Spyt ud og træng igennem!

Her får I et lavpraktisk foredrag om kommunikation. Kan I spytte ud og slå igennem med jeres budskaber? Og trænger de budskaber ind? Eller bruger  for meget tid på at small talke, chit chatte og “bullshitte”? Med digitaliseringen og brugen af sociale medier er kommunikation blevet vigtigere end nogensinde. I bliver i foredraget præsenteret for nogle humoristiske fif, I kan bruge i praksis til at blive mere tydelig overfor din omverden.
Christine tager i sit foredrag afsæt i sine 20 års erfaring med kommunikation og formidling i reklamebranchen samt sine 10 års erfaring med TV og foredrag. Det er den ærlige og nærværende samtale, der er i fokus, når Christine deler sine erfaringer.

Varighed 60 min.

Christine Feldthaus foredrag

Arbejdsglæde og begejstring

Det er dejligt at omgås mennesker, der udviser begejstring i livet, og som kan dele ud af deres overskud. Men overskud og begejstring kræver, at man gør en indsats.
Trænger I til et indspark om, hvordan man i stedet for at køre per refleks, skaber plads til refleksion? Kan jeres arbejdsglæde bruge et serviceeftersyn? Problemer tages op uden høflig skelen til politisk korrekthed og skiftende ledelsesmantraer, som ser godt ud på papiret, men som ikke virker i praksis. Prøv noget nyt. Forsøg med lidt galskab.
Christine har meget at byde på med sine mere end 25 års erfaring i en travl kommunikationsbranche. Og så kan Christines overskud smitte af på selv den største brokkerøv på kontoret.

Varighed 60 min.

Christine Feldthaus foredrag

Hvad har danskerne egentlig gang i?

Christine Feldthaus tegner i dette humoristiske foredrag et lidt ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
Hvorfor bekymrer mænd sig pludselig om uønsket hårvækst? Hvorfor er kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og ferrero rocher? Hvorfor udvikler børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace? Hvorfor ser de deres forældre som “tjenere på 5-stjernede luksushoteller”? Og hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
Foredraget giver et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil, samt hvad der optager os lige nu og her. I får forklaringen på, hvorfor vi både kan spise “kirsebær” og købe Kählervaser, hvorfor det er vigtigt at være sponsoseksuel og have kælegrise, bybier og en hønsefræser!
Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan vi i den danske middelklasse bruger vores tid og penge. Feldthaus kommer i foredraget vidt omkring, og der er garanti for, at I kan genkende jer selv eller jeres nabo, når hun flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

Christine Feldthaus foredrag

Hvad sker der hos "vandrestavsrockerne"?

Her får I et livsbekræftende foredrag om de voksne danskere.
Vi lever længere og længere, og hver tredje husstand i Danmark bebos af mennesker, som er fyldt 60 år. Flere yngre markedsføringseksperter skal passe på med at se se 60+ gruppen som for gamle til anden kommunikation end den, der reklamerer for urin-inkontinens, protese-rens og varmetæpper på den tyske motorvej. Det er nemlig en tydelig kontrast til virkeligheden, hvor vi bliver yngre med alderen og ønsker at undgå at blive en del ”det grå guld”.
Foredraget er af relevans for markedsførere af produkter, sundhedssektoren og plejepersonale, men også for helt almindelige borgere, der er klar på at lære mere om den ny generation af “voksne” og gerne vil have et godt grin.
Varighed: 60 minutter + dialog og spørgsmål.

Christine Feldthaus foredrag

Død over den perfekte kvinde!

Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?
I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.
Og hvad kræver det af det modsatte køn? Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

Christine Feldthaus foredrag

Følger du livets tråd eller hænger du i den?

Hvorfor bliver vi mere og mere stressede? Hvorfor siger vi ikke fra overfor den manglende livskvalitet, som kommer med stress og præstationsangst?

I får i foredraget en personlig fortælling om, hvordan Christine Feldthaus selv har besluttet at sige farvel til “tung-stress”. Hun giver et portræt af danskernes moderne livsformer og vores hæsblæsende livsstil, der er skyld i stress for både voksne og børn.
I går hjem med et stort smil og med 10 nemme anti-stress-leveregler for begyndere i rygsækken. Og de virker!

Christine Feldthaus foredrag

Kend dine kunder – et foredrag til detailbranchen målrettet jeres virksomhed

Hvad optager de danske forbrugere lige nu? Christine Feldthaus giver dig svaret i dette skræddersyede og inspirerende foredrag, hvor hun tager afsæt i sine mere end 25 års erfaring inden for forbrugeradfærd. Foredraget er især aktuelt for dig, som beskæftiger sig med FMCG, eller arbejder i en branche med kunder, som er danske privatpersoner.

Hvordan shopper vi i dag? Hvorfor er vi villige til at betale så meget mere for produkter markedsført via storytelling? Og hvem er de forbrugere, der gør det? Hvilke forskelle er de største hos de danske fødevareforbrugere? Og hvorfor vælger vi det ene mærke frem for det andet? Få gode råd til at forudsige fremtidens forbrugerbehov og reflekter over, om dit brand kan klare sig fremadrettet.

Foredraget tager afsæt i de internationale aktuelle produktudviklingseksempler og sætter dem op imod de danske trends.

Varighed: 60 minutter.

Referencer

Det var helt fantastisk - selv om vi fik ondt i kæberne af at grine, var der alvor og eftertanke i foredraget.

Vibeke Hansen

Danmarks lærerforening

Christine Feldthaus var fantastisk. Foredraget var både humoristisk, underfundigt og tankevækkende. Hun havde 250 kvinder i sin hule hånd og vi har kun fået rosende feedback. Hun får 5 af mig!!!

Suzanne Madsen

Peugeot

Et par stormfulde timer med en "so fucking speciel" Christine, der forstår at fange gæsterne med sine skæve indgangsvinkler, som rammer de fleste af os i forhold til den dagligdag vi alle oplever.

Michael Andersen

Bygma A/S

Christine Feldthaus leverede et fremragende show, som gav både stof til eftertanke og brede smil på læben. Vi kan klart anbefale Christine.

Anders Clausen

KMD
Forespørg på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Christine Feldthaus
Christine Feldthaus

5 ud af 5 stjerner

Christine Feldthaus var fantastisk. Foredraget var både humoristisk, underfundigt og tankevækkende. Hun havde 250 kvinder i sin hule hånd og vi har kun fået rosende feedback. Hun får 5 af mig!!!

Suzanne Madsen - Peugeot Se alle referencer