35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Karen Pallisgaard

Yogaekspert, journalist og forfatter.
Med flere bestseller-bøger i bagagen og en uddannelse som journalist og yogalærer og ti års erfaring som redaktør i magasinbranchen er Karen Pallisgaard blevet en af Danmarks førende stemmer inden for yoga, meditation, stresshåndtering og trivsel.

Karen er på en mission for at mindske stress, styrke mental sundhed og inspirere mennesker til at få det bedste ud af deres liv. Med en personlig, lettilgængelig og uhøjtidelig tilgang er hun kendt for at formidle gammel visdom og ny viden om veje til det gode liv på underholdende vis.

Karen er generøs med at dele ud af sine egne erfaringer og oplevelser – ikke mindst de mindre positive af slagsen. Hun fortæller rørende åbent om det svære, det sårbare, det tabubelagte og det smukke i livet. Hun er nysgerrig efter at udforske, udfolde og udfordre sig selv og andre. For hun tror ikke på, at vi får det bedste ud af os og livet ved at tegne glansbilleder, men ved at se på os selv og verden med ærlige og åbne øjne.

Ved siden af sit forfatterskab, der snart tæller syv bøger, skriver Karen Pallisgaard for forskellige udenlandske og danske medier, blogger interntationalt for Huffington Post og bliver jævnligt brugt som ekspert i artikler om yoga, meditation og livsstil. Foruden sit virke som forfatter, underviser og foredragsholder er Karen ambassadør for PLAN Danmark og Børne Hjernecancer Fonden.

Uanset om I booker Karen Pallisgaard til foredrag eller undervisning kan I forvente en underholdende, lærerig og indsigtsfuld oplevelse fuld af brugbar information og konkret inspiration, der giver stof til eftertanke, lyst til at leve et bevidst liv med mening og motivation til positive forandringer i hverdagen for både krop, sind og sjæl.

Karen Pallisgård kan også bookes som ordstyrer eller til debatter.

Forespørg på Karen Pallisgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Karen Pallisgaard

Mindre stress, bedre trivsel

Midt i vores travle hverdag, dette moderne liv, der gør os til adrenalin-junkier, har vi brug for at geare ned og sætte pris på nuet. Yoga kan være med til at sænke pulsen, højre livskvaliteten, forbedre vores fokus og kreativitet. Forskning viser, at der er en del følelsesmæssige og fysiske fordele ved at praktisere yoga. Men samtidig kan yoga også hjælpe os med at se os selv i et andet mere ærligt og kærligt lys.Vi fornemmer, at vi er en del af noget større.

Og du behøver ikke at revolutionere dit liv for at dyrke yoga, selvom yoga kan revolutionere din krop og dit sind. Man bliver heller ikke nødvendigvis mere rummelig, rolig eller et bedre menneske en andre, bare fordi man dyrker yoga. Men yoga kan gøre dig bedre til at være menneske med alle de følelser, ned – og opture, som det nu engang indebærer.

I dette livsbekræftende og inspirerende foredrag forklarer Karen Pallisgaard, hvad yoga er, og hvordan du kan bruge yoga i din hverdag, din virksomhed og til dine medarbejdere for at mindske stress, forbedre trivsel og højne livskvalitet.Derudover præsenterer Karen også gerne efter foredraget nogle lettilgængelige, brugbare og hverdagsvenlige øvelser i øjenhøjde, der nemt kan integreres i hverdagen derhjemme eller i virksomheden, hvis det ønskes.
Forespørg på dette foredrag

Sådan får du god søvn

En tredjedel af vores liv bliver brugt på at sove, og det er ikke så mærkeligt, for ligesom med vand og ilt, så er søvnen en livsnødvendighed for os. Men mange oplever at have problemer med at falde i søvn, sove nok timer, eller vågne om natten og ikke kunne sove igen.

Karen Pallisgaard giver den fornødne hjælp, når hun tager afsæt i den første yogabog for god søvn: Hverdagsyoga – God søvn, som er en kort og præcis guide til at falde roligt i søvn og sove dybt. Foredraget giver dig den mest nødvendige viden om, hvad søvnen gør for os, og hvorfor den er så vigtig, hvorfor den er så svær for mange af os, og så får du konkret inspiration samt en masse tips til at få god og rolig nattesøvn.
Forespørg på dette foredrag

Kunsten at få ro på

Langsom Livsstil er et opgør med travlhedens tyranni, der handler om at nyde timerne og minutterne i stedet for blot at måle dem i effektivitet og produktivitet. Vi skal have kvalitet frem for kvantitet. Og vi skal være mere tilstede i vores liv. Det gør os mindre stressede, giver mere kvalitetstid og sikrer en bedre livskvalitet. Når vi genlærer kunsten at få ro på vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv, og familieliv positivt. Det er en livsfilosofi om at tage sig tid til at få det bedste – ikke nødvendigvis det meste – ud af livet. Læs mere om bogen her

I foredraget giver Karen en introduktion til langsom livsstil og sætter ord på de tendenser, der peger i retning af behovet for mere ro. Baseret på forskning, ekspertinterview og egen praksis præsenterer hun 10 principper essentielle for vores trivsel. De handler om at sænke farten, slappe af, fordybe sig, finde fællesskab, dyrke digital selvdisciplin, komme tilbage til naturen, spise bæredygtigt, bevæge sig, sove og at tænke på døden
Forespørg på dette foredrag

Det gode liv med yoga

Midt i vores travle hverdag, dette moderne liv, der gør os til adrenalin-junkier, har vi brug for at geare ned og sætte pris på nuet. Yoga kan være med til at sænke pulsen, højre livskvaliteten, forbedre vores fokus og kreativitet. Forskning viser, at der er en del følelsesmæssige og fysiske fordele ved at praktisere yoga. Men samtidig kan yoga også hjælpe os med at se os selv i et andet mere ærligt og kærligt lys. Vi fornemmer, at vi er en del af noget større.

Og du behøver ikke at revolutionere dit liv for at dyrke yoga, selvom yoga kan revolutionere din krop og dit sind. Man bliver heller ikke nødvendigvis mere rummelig, rolig eller et bedre menneske en andre, bare fordi man dyrker yoga. Men yoga kan gøre dig bedre til at være menneske med alle de følelser, ned – og opture, som det nu engang indebærer.

I dette livsbekræftende og inspirerende foredrag forklarer Karen Pallisgaard, hvad yoga er, og hvordan du kan bruge yoga i din hverdag, din virksomhed og til dine medarbejdere for at mindske stress, forbedre trivsel og højne livskvalitet. Derudover præsenterer Karen også gerne efter foredraget nogle lettilgængelige, brugbare og hverdagsvenlige øvelser i øjenhøjde, der nemt kan integreres i hverdagen derhjemme eller i virksomheden, hvis det ønskes.
Forespørg på dette foredrag

Mindsk stress & styrk din mentale sundhed med meditation

Meditation er i disse blevet en slags medicin til det moderne liv, hvor alt for mange slås med sygdomme, stress og depression. Forskning viser, at meditation kan medvirke til at mindske stress og angst , give mere energi, forbedre din koncentration og evne til at præstere, komme tilstede og være nærværende, mærke og forstå dig selv bedre , højne dit humør , mindske spændinger, genopbygge hjernen ved fx onlineafhængighed, sænke blodtrykket og hjertefrekvensen og gøre dig bedre til at håndtere livets nedture.

Karen Pallisgaard tegner et underholdende tidsbillede af vores livsstil og giver en interessant introduktion til meditationens vidunderlige verden og deler brugbar viden og inspiration med konkrete tips til, hvordan du kan gøre meditation til del af dit liv og således mindske stress, få dybere ro, mere glæde og overskud i dit liv.
Forespørg på dette foredrag

Ha' det godt

Hvordan får vi det bedste ud af livet?
Hvordan bliver vi den bedste version af os selv?
Hvad er sand lykke?
Hvad skal der egentlig til for at vi får det godt?
Det er et personlige og helt individuelle spørgsmål. Men der tegner sig alligevel nogle generelle svar, når man kigger på forskellige kulturer og filosofier.

Karen Pallisgaard har researchet det gode liv og deler sine opdagelser i dette foredrag, som vil efterlade dig med nye indsigter og masser af livsglæde og mod på at skabe det bedste ud af dit eget liv.
Forespørg på dette foredrag

Beretninger fra babybageriet: Kunsten at være gravid

Som mor til to og forfatter til Gravidyogabogen diskuterer Karen gennem personlige beretninger og betragtninger kunsten at skabe et nyt liv i et moderne, dansk kvindeliv – herunder kønsroller, prænatal psykologi, kvindekroppen, fødselsfrygt og familiemønstre.
Kom med helt ind under (appelsin)huden, når Karen Pallisgaard punkterer ideen om “prego-perfecto” og fortæller ærligt, rørende og underholdende om svingture til hormonhelvede og møder dig, når du får kvalme af at trække vejret, må tage et hvil på arbejdspladsens toiletgulv, når du bliver pålagt dårlig samvittighed over at drikke kaffe, og når din omverden føler ret til at kommentere din krop og nusse din mave. Derudover får du Karens bedste yogatips og øvelser, der gør det nemmere at håndtere kvalme, en krop og et liv i forandring.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere