35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Sebastian Klein

Foredrag og shows om og for børn.
Sebastian Klein er en ivrig ornitolog og har medvirket i det af Martin Keller og Ketil Teisen udviklede og meget populære børne-tv-program "Naturpatruljen ” hvor han spiller Dr. Pjuskebusk.

Han har siden medvirket i en lang række børneprogrammer på både radio og tv. Sebastian Klein har udover en masse populære programmer også skrevet en lang række børnebøger.

Senest har Sebastian Klein, i samarbejde med Danni Travan, skrevet bogen Fra min faders skygge, der er et kærligt og ærligt potræt af sin berømte far Jesper Klein (Politikens Forlag, 2016). Den historie kan du høre meget mere om i et Sebastian Klein foredrag.

Forespørg på Sebastian Klein og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Sebastian Klein

Er bæredygtighed kun et spørgsmål om klima og økologi?

Spørgsmålet om bæredygtighed er en af tidens helt store tendenser. De fleste af os gør os overvejelser omkring klima, økologi og forurening i den sammenhæng. Men hvad med naturen?

Sebastian Klein ønsker at sætte mere fokus på naturen i sammenhæng med bæredygtighed. Det kan virke som en svær opgave, men de fleste af os elsker naturen, så hvorfor ikke gøre noget mere for den? Hør i dette Sebastian Klein foredrag hans forslag til, hvordan vi kan gribe det an.
Forespørg på dette foredrag

Sebastian Klein – fra min faders skygge

I generation efter generation har børn og voksne nydt Jesper Kleins kulørte verden. Men bag hans mange udødelige figurer stod et gådefuldt og paradoksalt menneske. Ingen oplevede det på tættere hold end hans søn, tv-værten Sebastian Klein.

Med afsæt sin åbenhjertelige bog ‘Fra min faders skygge’ fortæller Sebastian Klein om opvæksten i et barndomshjem, som aldrig lignede de andre børns. Han lå under spisebordet og legede, mens stribevis af kulturpersonligheder holdt møder og lagde retningen for dansk underholdnings fremtid. Han fulgte succeserne og fiaskoerne. Både professionelt og privat.

Dette Sebastian Klein foredrag er spækket med såvel komik som tragik. Og så ansporer det til tanker og drøfteler om helt universelle emner: Om forholdet mellem forældre og børn. Om humanisme og udsyn i dansk underholdning. Om at måtte se sine forbilleder visne hen. Og om at stå alene tilbage efter tabet af begge forældre.

Gennem foredraget interviewes og suppleres Sebastian Klein af sin medforfatter Danni Travn, der tidligere har skrevet bøger om kulturpersonligheder som Bent Fabricius-Bjerre og Jesper Langberg.
Forespørg på dette foredrag

Kunsten at formidle til børn

Hvordan formidler man bedst til børn? Pædagoger og psykologer verden over har debatteret dette emne - og der endnu ikke opnået fuld enighed!
Sebastian Klein har i de sidste to årtier været både bagmand og frontfigur i hundredvis af Danmarks Radios børneprogrammer. Hør i dette Sebastian Klein foredrag hans mening, og hør ham fortælle om både gode og dårlige erfaringer med formidling af vanskelige emner til landets mindste.

Forespørg på dette foredrag

Klamt, Ækelt og Ulækkert!

- Foredrag med Sebastian Klein og Lars Ostenfeld. Rør ved en levende slange, spis en melorm og gæt en lort! Det er blot nogle af de ting, som publikum vil blive udsat for i et hæsblæsende og til tider aldeles grænseoverskridende foredrag, hvis lige aldrig er set før i Danmark! Det er underholdning, der gør dig klogere! Det er Klamt, Ækelt og Ulækkert.

Sebastian Klein og Lars Ostenfeld tager udgangspunkt i deres mange rejser sammen, og beretter levende om f.eks. dengang Lars Ostenelds søn blev bidt af en kobraslange i Afrika. Hvad ved publikum om slanger, og er der mon nogen der tør røre? Eller er der nogen der vil sise de melorme der ristes og krydres med Sebastians egen krydderimix? Test din egen viden i "Gæt en lort" og vær parat til at blive forundret, forbløffet og måske endda lidt forskrækket når Lars og Sebastian fortæller om alt hvad der er Klamt, Ækelt og Ulækkert.
Forespørg på dette foredrag

Ulven kommer

Nyt sjovt, visuelt og formidlende Sebastian Klein foredrag, hvor Lars Ostenfeld deltager.

De har begge de sidste 3 år arbejdet med ulve i Danmark. Sebastian Klein fra DR børne tv er en stor stemme på de sociale medier og debat om ulv og Lars Ostenfeld blev landskendt da han i 12 dage streamede live fra en skurvogn fra heden på Tv2Fri i håb om at se en ulv. Siden da har han besøgt Tyskland og Spanien for at se hvordan man lever med Ulve. Lars Ostenfeld fik taget sit første billede af vild ulv i danmark i foråret 2016.

”I skoven mødte hun ulven, men hun var slet ikke bange, for hun anede ikke hvor slem den er”. Den berømte Thy ulv blev fundet for xx år siden og Siden har den næsten været sporløst forsvundet. Rygter, mysterier, øjne beretninger og store larmende overskrifter med døde dyr, blod og dødsens farlige historier om ulven har holdt den i live. Har hærgede vores stærkt trafikerede skove, været samtale emne i jagthytten og fyldt i medierne on og off. Folk har set den. Naboen har hørt om den og vi er vokset op med den i sagn og i eventyr som bla. Rødhætte.

I et nyt fremragende, debatskabende og undersøgende foredrag med Sebastian Klein og Lars Ostenfeld vil vi fra Thy ulven, hen over de engang 40 DNA verificerede ulve frem til i dag hvor man ikke ved hvor mange der er, gøre et forsøg på at skridte ulven i Danmark op. Hvor mange er der egentlig? Hvad er det for en størrelse? og kan vi leve med den? Sammen har Sebastian Klein og Lars Ostenfeld rejst verden tynd for at optaget utallige Tv-programmer om verdens natur og fauna. De er begge to stærkt nysgerrige på ulven i Danmark.

Der vil være ægte historier om overnatning i skurvogn på Tv2Fri i jagten på billedet af ulv, egen foto af den danske ulv efter to års kamp, eksempler på hvor hidsig ulvedebatten er på sociale medier og oplevelser på egen krop. Alt sammen for at blive lidt klogere på vores danske ulv. For helt ærlig – vi ved ikke en skid!
Forespørg på dette foredrag

Højtlæsning med Sebastian Klein

Sebastian Klein tilbyder engageret, kvalificeret og lunefuld formidling af hvilken-som-helst historie eller fortælling. Der er tradition for stor indlevelse hos såvel Sebastian som tilhørere.
Forespørg på dette foredrag

Sebastian Kleins Skøre Safarishow!!

Sebastians skøre safarishow bejler kraftigt til titlen som Danmarks bedste. Det er børneunderholdning med både levende dyr, levende musik og svære circusnumre. Sebastian Klein danser, tryller og gøgler, så han næsten …. næsten kommer galt afsted!

Forespørg på dette foredrag

Sebastian og Chapper i Det Sygeligt Seje Cirkusshow!!

Det sygeligt seje cirkusshow er søsat og klar til afgang. To af de klareste stjerner på børneunderholdningens himmel har slået sig sammen i nyt musikalsk og fjollet cirkusshow med garanti for latterkramper.

Forespørg på dette foredrag

Familiefar i knibe

Reklameverdens idylliske billede af familielivet stemmer ikke altid overens med virkeligheden. Det kan derfor også være en meget stor omvæltning at gå fra at være en cool single til hyggelig familiefar. Sebastian Klein har skrevet bogen "Familiefar i knibe" og med udgangspunkt i den, fortæller han i dette Sebastian Klein foredrag om nogle af de vanvittige situationer, man uundgåeligt vil havne i, når far, mor og børn-legen pludselig bliver alvor!

Forespørg på dette foredrag

Mere information om Sebastian Klein

 - 56,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Sebastian Klein holder.

Foredrag med Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. J...
Foredrag med Morten D. D. Hansen

Morten D. D. Hansen

Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en p...
Foredrag med Michael Stoltze

Michael Stoltze

Michael Stoltze er biolog, Ph.d., forfatter og fotograf. Speciale ved Københavns Universitet 1985 i ...
Foredrag med Helle Løvevild Golman

Helle Løvevild Golman

Helle (og Uri) er blandt andet kendte fra udsendelserne “Vores Vilde Verden” på TV2, hvor seerne kun...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere