Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jesper Dahl Jokeren

Medrivende fortællinger om opture og nedture i livet, musik og ADHD

Jesper Dahl Jokeren

Multitalentfuld musiker, forfatter og skuespiller. Skaber med en unik evne til at fange essensen i sangskrivning og fortælling.

Uforpligtende forespørgsel på Jesper Dahl Jokeren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jesper

Lecture icon

Foredrag

Jesper Dahl “Jokeren” startede sin karriere som professionel rapper som 19-årig i Los Angeles. Det var i midten af halvfemserne, at han trådte ind på den danske hiphop scene og fra det øjeblik, var der ingen der var i tvivl om, at han bestemte fremover. Et par år senere udvidede han sit domæne betragteligt med hittet “Spændt op til Lir.” Jesper driver i dag eget pladeselskab og er fast klummeskribent for Berlingske Tidende. Jesper bryder med normerne og skaber sin egen unikke og autentiske vej i livet. 

Et foredrag med Jesper Dahl Jokeren giver jer:

  • Indblik i rejsen fra gadedreng i Hillerød til gangsterrapper og kendis
  • Indsigt i hvordan ADHD har påvirket hans liv
  • Medrivende fortællinger om et liv fyldt med musik

Kulturikonisk livsværk

Jesper Dahl producerede musik for bl.a. Ice Cube, Rakim og Eazy-E. I Danmark udgav han efterfølgende 4 skelsættende og prisvindende albums med gruppen, Den Gale Pose, og lavede en natklub-evergreen med “Spændt op til lir”. I 2003 gik han solo og har som soloartist udgivet 5 studiealbums. Han debuterede som skuespiller i Hella Joofs “Fidibus” i 2006 og har skrevet og udgivet bøgerne “Storby Stodder” (L&R 2003), “Det er bare ord” (People’s Press 2012) og “Sengen er giftig” (Politikkens Forlag 2012).

Jokeren evner at rime som ingen andre, og hans begavede sind drev, og driver ham fortsat, til at bringe upassende idealer og etik ind i sine livsværker. Hvad der er vigtigt for Jesper Dahl, er at gøre alt fuldt ud og følge hjertet. Han indtog tronen på en forunderlig måde, og uanset om man agter ham eller ej, kan man ikke undgå at blive betaget af hans jordnære tilgang til sine fortællinger og beundre ham for, at han er ingen andre end sig selv.

Book Jesper Dahl “Jokeren” til et inspirerende foredrag om sine opture og nedture, musik og ADHD.

Se foredrag med Jesper Dahl Jokeren
Jesper Dahl Jokeren foredrag

Q&A

Med udgangspunkt i sin egen karriere fortæller Jokeren om rejsen fra gadedreng i Hillerød til gangsterrapper i Hollywood og kendis i København.

Der er tale om et interaktivt foredrag, hvor jeres spørgsmål er med til at sætte dagsordenen. Kunstneren, Jokeren, og personen, Jesper Dahl, taler både om kokain og kildevand, optur og nedtur, fadervor og forholdet til Gud, lyrik og gangsterrap og om at være kendt og anerkendt. Derudover er han ikke bleg for at give sit indspil i en dagsaktuel debat.

Jesper Dahl Jokeren foredrag

ADHD

Dette foredrag handler om Jokerens liv med musik gennem 25 år som professionel, om at leve med ADHD på både godt og ondt samt om hvordan man skriver sange og tekster generelt. Både hans sprudlende kreativitet, hans rebelske selvstændighed og hans offentligt kendte tidligere misbrugsproblemer skyldes en medfødt og ubehandlet ADHD, som først blev konstateret, da han var 44 år gammel i 2017. Jespers tekster har i årevis været en del af pensum i både folkeskolen og på gymnasiale uddannelser, og der er skrevet flere universitetsspecialer om hans lyrik

Referencer

Forespørg på Jesper Dahl Jokeren

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99