Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

En rejse ind i yoga, meditation, mental sundhed samt relationskompetence

Foto Kamilla Bryndum

Karen Pallisgaard

Journalist og forfatter, der kombinerer undervisning i yoga og meditation med fokus på mental sundhed og relationskompetence i sine inspirerende foredrag.

Uforpligtende forespørgsel på Karen Pallisgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Karen

Lecture icon

Foredrag

Karen Pallisgaards spændende foredrag med afsæt i eget forfatterskab, yoga, meditation, mental sundhed samt relationskompetence. Karen er forfatter til bestsellere som “Begynderyogabogen” og “Langsom livstil – kunsten at få ro på”. 

Et foredrag med Karen Pallisgaard giver jer:

  • Indblik i “Slow Movement” og hvordan det modvirker stress i det moderne liv
  • Praktiske råd til at implementere meditation og ro i hverdagen
  • Vejledning i forskellige meditationsteknikker for alle livsstadier og -situationer

Slow living og selvudvikling

Karen Pallisgaard (f. 1980) er uddannet journalist, coach samt yoga – og meditationslærer. Hun har arbejdet i mediebranchen i tyve år og har specialiseret sig i sundhed, psykologi og selvudvikling.

Hun er kendt fra medierne som en af Danmarks toneangivende stemmer inden for yoga, meditation og slow living. Hun driver sin egen virksomhed, hvor hun skriver, underviser, holder foredrag, podcaster og fungerer som rådgiver for både private og professionelle.

Book Karen Pallisgaard til et inspirerende foredrag. Hun brænder for at bringe mennesker sammen og bidrage til bedre trivsel både blandt voksne og vores børn.

 

Se foredrag med Karen Pallisgaard
Karen Pallisgaard foredrag

Langsom livsstil - kunsten at få ro på

Vi går hurtigt. Taler hurtigt. Spiser hurtigt. Knalder hurtigt. Tager kurser i at læse hurtigt. Løber hurtigt. Arbejder hurtigt. Trækker vejret hurtigt. Vi bombarderer vores sanser. Vi er bange for at gå glip af, ser mere på vores iphone end på vores børn. Vi lever i en tid med eksplosive stressstatistikker. Det moderne liv foregår i et tempo og på en måde, som truer vores trivsel. Vi har aldrig været rigere og tryggere og mere stressede og deprimerede. Vi er alt for mange, både børn og voksne, der på den ene eller anden måde har ondt i livet.

Langsom Livsstil er et opgør med travlhedens tyranni og den sygeliggørende livsstil. Det handler at være nærværende tilstede, i stedet for blot at måle vor tid i effektivitet og produktivitet. Det handler om dyrke kvalitet frem for kvantitet. Når vi sænker farten og genlærer kunsten at få ro på vil det påvirke vores krop, sind, arbejdsliv og familieliv positivt. Slow-filosofien handler om at tage sig tid til at få det bedste – ikke nødvendigvis det meste – ud af livet.

I foredraget giver Karen en introduktion til the slow movement og sætter ord på de tendenser, der peger i retning af behovet for mere ro. Med afsæt i sin bestseller bog Langsom livsstil – kunsten at få ro præsenterer hun 10 langsomme principper essentielle for vores trivsel med konkrete tips til at sænke farten, mindske stress og højne vores livskvalitet baseret på forskning, ekspertinterviews og egen praksis.

Karen Pallisgaard foredrag

Hverdagsmeditation - skru ned for din mentale støj

Meditation er som medicin mod det moderne liv i overhalingsbanen, men det kan være svært at komme i gang og etablere en fast meditationspraksis. Karens tilgang er, alle kan meditere. Hvad enten I halser hidsigt rundt i deadlineræset, svæver på en spirituel sky, eller bare leder efter dig selv et sted midt mellem mandagsmøder, madpakker og onsdagssex. Ligegyldigt hvem I, og hvor I er i jeres liv lige nu, er det et perfekt udgangspunkt for at lære at meditere. Det kan mindske stress, hjælpe mod angst, give dybere ro, bedre helbred, større overskud og hjælpe os til at navigere nærværende gennem livets lort, lagkage og leverpostej.
Karens formål er at formidle hvordan.

Hverdagsmeditation er titlen på Karens syvende bog (Politikens forlag 2020). I foredragets første del giver Karen en underholdende og jordnær introduktion til meditationens vidunderlige verden og deler brugbar viden og inspiration med konkrete tips til at gøre meditation til del af dit liv og således mindske stress, få dybere ro, mere glæde og overskud i dit liv. I foredragets anden del instruerer Karen publikum i forskellige meditationsteknikker – for ikke overraskende, så virker meditation kun, hvis man rent faktisk gør det. Alle kan være med.

Karen Pallisgaard foredrag

Hverdagsyoga - mindre stress & bedre trivsel

Karen Pallisgaard står bag YouTube-kanalen Hverdagsyoga, der har til formål at gøre yoga så let som muligt for så mange som muligt. Karens mission med dette er at løfte danskernes trivsel og hverdagslykke, og hun tror på, at yoga kan skabe et bedre liv for flere.

Forskning viser, at yoga styrker vores sundhed både fysisk og følelsesmæssigt. Og det forbinder os. Til os selv, krop sind og sjæl. Til hinanden og til livet. Yoga møder jer, der hvor I er og tilbyder jer et kærligt kompas til at navigere nærværende gennem livets lort, lagkage og leverpostej. Det vil guide jer tilbage til den gladeste og venligste version af jer selv. Et åndedrag ad gangen. Yoga er ikke (kun) stræk og bøj, det er det nærvær og den smidighed, vi møder os selv, hinanden og vores verden med hver dag. Karen tror på, at yogaen og det, den kan lære os, skal med ud i hverdagen. Hun er derfor særligt optaget af, hvordan vi kan bruge yogaen til at finde indre ro og frihed. Om det er i supermarkedskøen, derhjemme eller i en diskussion med chefen. Hverdagsyoga skal laves der hvor livet leves.

I dette livsbekræftende og inspirerende foredrag forklarer Karen Pallisgaard, hvad yoga egentlig er, og hvordan I kan bruge yoga i jeres hverdag, jeres virksomhed og til jeres medarbejdere for at mindske stress, forbedre trivsel og højne livskvalitet. Derudover præsenterer Karen også nogle lettilgængelige og hverdagsvenlige øvelser , der nemt kan integreres i hverdagen derhjemme eller på kontoret.

Karen Pallisgaard foredrag

Slow parenting - nærvær i familien

Størstedelen af danske børnefamilier oplever at overleve fremfor at leve, og hver femte dansker drømmer om en hverdag med mere frihed, mens stressstatistikker og depressionsdiagnoser bare stiger og stiger. Travlhed er hverdagskost for mange børnefamilier, og både store og små bliver ramt, når overskuddet svigter og familieroen udebliver. Én ting er erkendelsen af, at vi selv og vores børn savner ro og nærvær. Noget andet – og for de fleste langt sværere – er at blive klog på, hvordan vi skaber en forandring mod det bedre.

Slow parenting handler om bringe familien i balance. Børn har brug for at afprøve og udvikle sig, men det betyder ikke at barndommen skal være et ræs. I stedet skal børn have tid, ro og plads til at udforske verden i deres eget tempo – med nærværende voksne, der støtter barnet i at opdage, hvem det er, fremfor hvad de voksne gerne vil have barnet til at være.

Slow parenting er ikke et projekt, det er en proces – en rejse gennem livet. Sammen med dem vi elsker allermest. Med afsæt i slow filosofien og relationskompetence giver Karen Pallisgaard har konkrete bud og kærlig inspiration til mere nærvær i familien

Referencer

Forespørg på Karen Pallisgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99