Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kasper Købke

Kasper Købke er autodidakt og anerkendt kunstner, og tegner ekstremt foto-realistiske og store værker.

Kasper Købke

Prisbelønnet kunstner og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Kasper Købke

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kasper

Lecture icon

Foredrag

I 2017 modtog Kasper Købke H.C. Andersen Prisen og Klods Hans Prisen 2016 for sin H.C. Andersen-eventyrbog, hvor han har inkorporeret omkring 1.000 referencer til bl.a. H.C. Andersens liv, virke og samtid, gennem sine i alt 67 minutiøse kunsttegninger.
Bogen er udkommet på otte sprog.

Købke blev i 2010 kåret til Årets Kunsttalent i Danmark, har afholdt soloudstilling på Art Copenhagen 2010 i Forum og har tegnet værker, der hænger i bl.a. Schweiz, Norge, Holland og Washington DC.

I 2011 bidrog Købke til Elephant Parade med en kunst-elefant, der blev bortauktioneret i top 5 af de i alt 103 kunst-elefanter. Samme år var dokumentarfilmen ‘Drawings from the Desert’ en integreret del af Louisianas LIVING-udstilling; en dokumentarfilm, der fulgte Købkes udfordrende tegneproces på Burning Man i Nevadas ørken.

Kasper Købke begyndte at holde foredrag tilbage i 2009, og har siden afholdt foredrag både i ind- og udland, og derved både på dansk og engelsk. Som foredragsholder besidder han en unik evne til at være kreativ og konkret på samme tid.

Se foredrag med Kasper Købke
Kasper Købke foredrag

5.000 timer i streg med H.C. Andersen

Min H. C. Andersen eventyrbog
I 2016 udkom Kasper Købke med en helt ny H.C. Andersen eventyrbog, hvor han henover en periode på 5.000 timer på kun 13 måneder arbejdede intenst på at skabe 67 nye kunsttegninger til 14 af H.C. Andersens mest kendte eventyr. I de 13 måneder tegnede han uafbrudt i 15-18 timer, og skemalagde sine dage efter, hvornår han tegnede, spiste og sov – endda så skemalagt, at Kasper anvendte et nedtællingsur hver gang han sov, powernappede og spiste.

Kasper Købke dokumenterede med film og foto alle 13 måneders intense arbejde, og giver i dette inspirerende foredrag et helt unikt indblik i skabelsesprocessen af denne bog, og ikke mindst Kaspers fysiske forfald gennem de 5.000 tegnetimer.

Der er garanti for både eftertænksomhed og en masse grin – sidstnævnte bl.a. når Kasper inddrager deltagerne aktivt i form af diverse tegnelege, -øvelser og -teknikker, så man som deltager tilegner sig nogle konkrete tegneredskaber man kan tage i anvendelse med det samme.
Foredragene forløber som udgangspunkt henover ca. 2 timer, og fokuserer på de processer som Kasper gennemgik for at genemføre sin marathontegning. Hvordan planlægger og gennemfører man en arbejdsproces på 5.000 timer på kun 13 måneder? Og hvordan sikrer man sig samtidig, at man overholder både sine delmål og det overordnet mål – og ikke mindst at ens resultat lever op til ens krav og forventninger? Kasper forklarer, hvordan man kan strukturere, planlægge og gennemføre så stor en arbejdsproces, og giver inspiration til andre større eller mindre projekter.

Oplev et inspirerende foredrag, hvor du får et sjældent indblik i en unik og skabende proces.

Referencer

Forespørg på Kasper Købke

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99