Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kristian von Hornsleth

En provokation af status quo og et opråb til at forandre verden

Kristian von Hornsleth

Internationalt og nationalt anerkendt dansk kunstner, futilist samt forfatter.

Uforpligtende forespørgsel på Kristian von Hornsleth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

Kristian von Hornsleth er en af de mest kontroversielle danske kunstnere, hvis værker udfordrer tabuer og normer i kunstverdenen og samfundet generelt. Født og opvokset i Danmark har Hornsleth skabt et ry som en provokatør, der ikke skyer væk fra at konfrontere autoriteter og dominante kulturelle normer.

Et foredrag med Kristian Von Hornsleth giver jer:

  • Et dybtgående indblik i Hornsleths provokerende og tankevækkende værker, der udfordrer samfundets normer og tabuer
  • Mulighed for at engagere jer i en diskussion omkring kunstens rolle i samfundet og dens evne til at skabe forandring
  • Inspiration til at tænke uden for boksen og udfordre status quo, både som enkeltpersoner og som del af en større samfundsmæssig bevægelse

Hornsleth: Provokerende værker, der rejser en debat om kunst, samfund, etik og moral

Fra sine tidlige projekter som det kontroversielle Uganda-projekt i 2006 til sine seneste sociale aktivistiske initiativer som “Buy a Homeless” (2018) og Hornsleth Arms Investment Corporation, har Hornsleth skabt bølger både i kunstverdenen og i medierne. Hans værker udfordrer ikke kun kunstsystemet, men også vores opfattelse af identitet, magt, omverdenen og politik.

Selvom mange af Hornsleths værker kan virke stødende eller endda frastødende, er der ingen tvivl om, at han formår at skabe opmærksomhed omkring vigtige samfundsproblemer. Hans projekter sætter fokus på alt fra hjemløshed og social uretfærdighed til klima, men har også rejst spørgsmål om etik og magt i kunstens verden. Han stræber efter at provokere og sætter spørgsmål ved tilstedeværelsen, som et opråb til at forandre verden – et forsøg på at spejle den råddenskab han ser omkring sig og skabe debat.

Hornsleths værker spænder fra malerier og installationer, til film og performancekunst, alt sammen med det formål at udfordre vores opfattelse af kunst og samfund. Han har ofte beskrevet sit kunstneriske projekt som en konfrontation med etablerede systemer og en søgen efter nye veje mod en bedre og mere demokratisk fremtid.

Hornsleth har blandt andet udgivet bøgerne “Mig, mig, mig  – Eller hvordan jeg forsøgte at redde verden” (2022), “Fuck you art lovers forever” (2005) og “SUPER CRASH” (2019).

Book Kristian von Hornsleth til jeres næste event, og få et sjældent indblik i hans visionære ideer og opsigtsvækkende virke som kunster, samt hans følsomme sårbarhed og private liv som mand og far.

Se foredrag med Kristian von Hornsleth
Kristian von Hornsleth

Mig, mig, mig - Eller hvordan jeg forsøgte at redde verden

Velkommen til et foredrag, der bryder grænserne for det konventionelle og udfordrer jer opfattelse af kunst, forretning og menneskelige relationer. “Mig, mig, mig” er et foredrag baseret på bogen af samme titel –  et vindue ind i sindet af en af Danmarks mest kontroversielle og tankevækkende kunstnere og forretningsmænd, Kristian von Hornsleth.

Gennem en række opsigtsvækkende historier og selvbiografiske refleksioner tager Kristian von Hornsleth jer med på en rejse gennem sit utraditionelle liv og virke. I vil få indblik i de visionære ideer bag hans provokerende værker, og opleve de menneskelige aspekter af en kunstner, der konstant udfordrer normer og tabuer.

Fra diplomatiske kriser i Afrika til dybhavseventyr i Marianergraven, fra handel i London til indbrud med mediepersonligheden Bubber, vil I blive taget med på en turbulent og tankevækkende rejse gennem Kristian von Hornsleths liv. Dette foredrag vil både underholde jer, det vil også udfordre jeres opfattelse af kunst, samfundet, etik, politik og menneskets natur.

Få et indblik i sindet af en kunstner og forretningsmand, der ikke lader sig begrænse af konventionerne, men i stedet konstant søger at bryde grænserne og skabe forandring.

Referencer

Forespørg på Kristian von Hornsleth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99