Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kunal Singla

Levende foredrag om Indiens politik, potentiale og paradokser

Kunal Singla

Indien ekspert og founder af COBO Consult Aps. Tidligere chef for Dansk Industris kontor i Indien.

Uforpligtende forespørgsel på Kunal Singla

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kunal

Lecture icon

Foredrag

Dansk-indiske Kunal er en engageret ekspert og formidler om Indien og indiske samfundsforhold. Kunal sammenfletter sin store viden med data, humor, anekdoter og perspektiveringer til at beskrive verdens mest folkerige land, der er i rivende udvikling, men også står over for store udfordringer.

Et foredrag med Kunal Singla bliver skræddersyet efter behov, og kan bl.a. indeholde:

 • Ekspertindsigt i Indien som demokrati, det nylige valg, og Indiens udenrigspolitik
 • Markedsmuligheder i Indiens vækstsektorer og muligheder for produktion
 • Perspektiveringer på den næsten ubegribelige diversitet, den store ulighed og bekæmpelse af ekstrem fattigdom
 • Indiens globale diaspora, og de mange indiske CEO’s i globale tech selskaber
 • Den geopolitiske betydning for Danmark af Indien som magtfaktor

Ekspert i Indien og dansk-indiske forhold

Kunal benyttes ofte som Indien-ekspert i danske medier, herunder DR Nyheder, TV2, P1, Zetland, Børsen, Millionærklubben mv. Desuden er han fra tid til anden skribent i mediet POV International og magasinet Udenrigs.

Til daglig er Kunal founder af COBO Consult ApS, et rådgivningsfirma, der siden 2020 har ageret døråbner, strategi-udvikler og kulturel oversætter for danske virksomheder i Indien. Kunal er desuden landeansvarlig for Danmark i organisationen Europe-India Centre for Business and Industry.

Før det, var Kunal chef for Dansk Industris Indien-kontor med base i Mumbai fra 2012 til 2020. Kunal er uddannet cand.merc.jur. og har desuden en HD International Business fra CBS. I 2014 blev han udnævnt til Berlingske Talent 100 for unge erhvervsledere.

Book Kunal til et foredrag hvis jeres organisation ønsker indsigt, inspiration og værktøjer til at forstå, hvilken rolle Indien kommer til at spille i fremtiden, og hvordan jeres organisation kan navigere proaktivt ift. det kæmpe og komplekse land og marked.

Se foredrag med Kunal Singla

Kunal tager sit publikum med i de travle gader i megabyen Mumbai, hvor han gennem en årrække var udstationeret for Dansk Industri. Publikum kommer også helt op i den geopolitiske og økonomiske helikopter, hvor Indiens stigende rolle som global magtfaktor og kæmpe marked belyses. Og så gennemgår han også de (overraskende mange) danske aftryk i Indien, og indiske aftryk i Danmark.

Kunal har to overordnede foredrag: Ét med fokus på Indien som land og demokrati. Og ét med fokus på Indien som kommercielt marked, vækstmuligheder og en mere “how to” tilgang. 

Det er dog vigtigt at understrege, at Kunals foredrag bliver skræddersyet og skåret til efter netop jeres ønsker og behov. 

Kunal Singla foredrag

Indiens supertanker får fart

I dette foredrag graver Kunal dybere ned i verdens Indien som et diverst, mangfoldigt gigantisk land, der langt om længe er begyndt at accelerere økonomisk og politisk. Landet er på vej til at blive den tredje største økonomi globalt, og det fjerdestørste aktiemarked. Politisk står landet i spidsen for det ‘globale syd’ i COP-forhandlingerne mv.

Kunal deler sin indsigt i, hvordan Indien er kommet op i gear og hvordan landet for alvor kan udvikle sig til en magtfaktor på verdensscenen, sådan som vi hidtil har set Kina udgøre, men på sin helt egen måde. Nogle af de store udfordringer, landet fortsat står over for, vil også blive gennemgået.

Foredraget vil give perspektiv, indsigt og værktøjer til at forstå, hvilken rolle det kæmpe store og komplekse indiske marked kommer til at spille i fremtiden, uanset om det er den økonomiske vækst, den politiske dynamik eller Indiens kommercielle betydning, som er i fokus.

Book Kunal Singla til dette foredrag for at få:

 • Indsigt i Indiens økonomiske vækst og paradokser
 • Den politiske og geopolitiske betydning for Danmark og verden
 • En engageret og inspirerende fortæller med en unik indsigt i dansk-indiske forhold.
Kunal Singla foredrag

Business i Indien for begyndere

I dette foredrag graver Kunal dybere ned i verdens Indien som et kæmpe men også komplekst marked, med forskellige regioner og regler, og globale selskaber som Tesla og Apple, der investerer stort i produktion og salg i Indien. Vi vil give indsigt om landets vækstsektorer, hvor danske virksomheder har vækstmuligheder, og vi vil dykke ned i konkrete værktøjer til at komme i gang i et marked, der kan virke uoverskueligt. Og sidst, men ikke mindst, vil Kunal give nogle fif til “dos & don’ts” i indisk forretningskultur samt anekdoter, hvor det ikke gik helt efter planen…

Book Kunal Singla til dette foredrag for at opnå:

 • Indsigt om Indiens vækstsektorer og hvordan danske virksomheder arbejder i Indien
 • Værktøjer til at komme i gang med salg eller produktion i Indien
 • En engageret og inspirerende fortæller med en unik indsigt i og hands-on erfaring med dansk-indiske erhvervsforhold.

Referencer

Forespørg på Kunal Singla

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99