Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Martin Kastrup eller Mads Hyldig

Sluk for grublerier og mindsk bekymringerne med HjerneRo

Martin Kastrup eller Mads Hyldig

Martin Kastrup og Mads Hyldig er psykologer og grundlæggere af konceptet "HjerneRo".

Uforpligtende forespørgsel på Martin Kastrup eller Mads Hyldig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Martin

Lecture icon

Foredrag

Martin Kastrup og Mads Hyldig er uddannet psykologer, og de har begge oplevet, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Martin, da han fik konstateret kræft i 2015, og Mads, da han i 2013 blev udsendt som soldat i Afghanistan. De har brugt deres erfaringer, både faglige og personlige, til at hjælpe tusindvis af andre med at skabe hjerneRO.

Et foredrag med enten Martin Kastrup eller Mads Hyldig giver jer:

  • Metoder der kan hjælpe jer til at slukke for grublerier og bekymringer
  • Guide til hvordan I kan genoplade jeres mentale batterier
  • Indsigt i hvordan du kan bruge “HjerneRO” til at finde balance i livet

Giv hjernen en velfortjent pause

Begge nåede de til samme konklusion. For selvom de havde god grund til at føle sig presset, oplevede de at meget af deres stress, angst og uro, stammede fra deres egen og i øvrigt meget menneskelige tilbøjelighed til at bekymre sig om ting, som de i virkeligheden ikke havde indflydelse på.

”Vi har også selv mærket, hvordan netop bekymringer kan føre til stress og udbrændthed. Selvom sygdom og krig er stressende, har vi begge måttet indse, at det, der stressede os mest, var vores tanker. Eller mere præcist: vores bekymringer om alt det, vi alligevel ikke kunne kontrollere. Martin bekymrede sig om de operationer, han skulle igennem, og om han ville overleve. Mads bekymrede sig om, om han var god nok og om alt det, der kunne gå galt i Afghanistan.”

Siden har de sammen udarbejdet og forfinet en række tilgange og teknikker til at finde indre ro – selv i pressede situationer. Metoden hedder ”HjerneRo” og har allerede hjulpet tusinder med at finde ro og styre deres stress og bekymringer.

Metoden henvender sig til alle interesserede og indeholder øvelser og konkrete strategier til at integrere “HjerneRo” i hverdagen. Det er ikke bare en teoretisk tilgang, men altså også en praktisk guide til at håndtere forandringer og opnå en mere afbalanceret situation. Foredraget udføres enten af Mads eller Martin.

Se foredrag med Martin Kastrup eller Mads Hyldig
Martin Kastrup og Mads Hyldig foredrag

HjerneRo foredraget

Vi kan ikke styre, hvilke tanker vi får, og hvor tit de opstår. Men vi kan ændre den måde, vi håndterer dem på. Hjernen kan som udgangspunkt klare meget stress: vigtige deadlines, propfyldte indbakker, konflikter, uendelige to do-lister og tætpakkede kalendere. Men det kræver, at den jævnligt får tid og ro til at genoplade.

De to psykologer Martin Kastrup og Mads Hyldig beskriver i bestsellerbogen “HjerneRO” , fire enkle redskaber, der kan give hjernen den pause fra bekymringer og tankemylder, som den har brug for. Bogens metoder er gennemtestet af psykologer og læger og benyttes af flere store virksomheder i Danmark. Bemærk at foredraget afvikles enten af Martin Kastrup eller Mads Hyldig.

Referencer

Forespørg på Martin Kastrup eller Mads Hyldig

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99