Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Milsted

Aktuelle foredrag om stress, positiv psykologi og arbejdsglæde.

Thomas Milsted

Ekspert i stress, positiv psykologi og arbejdsglæde. Inspirerer med foredrag, der skaber forståelse og værktøjer til et lykkeligere arbejdsliv.

5 ud af 5 stjerner

Thomas gjorde materialet meget levende og kunne også bidrage med ny og spændende viden om emnet i hans foredrag om "Skab trivsel i lederskabet", suppleret med holdninger af relevans for emnet.

Bjarne Pedersen - HK / Kommunal Hovedstaden Se alle referencer

Et foredrag med Thomas Milsted giver jer:

  • Værktøjer til at fremme trivsel og arbejdsglæde i organisationen
  • Indsigt i lykkeforskning og strategier til at øge personlig lykke
  • Praktiske råd til at håndtere stress og opbygge robusthed
Uforpligtende forespørgsel på Thomas Milsted

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

I over ti år har Thomas Milsted været en fremtrædende og ofte benyttet foredragsholder i Danmark på områderne stress, trivsel og arbejdsglæde. Hans erfaring strækker sig bredt, fra private virksomheder og organisationer til offentlige institutioner. Thomas har en unik evne til at engagere og inspirere et hvilket som helst publikum, uanset om det er en stor konferencesal eller en intim workshop

Et foredrag med Thomas Milsted giver jer:

  • Værktøjer til at fremme trivsel og arbejdsglæde i organisationen
  • Indsigt i lykkeforskning og strategier til at øge personlig lykke
  • Praktiske råd til at håndtere stress og opbygge robusthed

Få dybdegående forståelse for stresshåndtering, velvære og forandringsledelse

Thomas Milsted er anerkendt for sin klarhed og præcision, og efterlader sit publikum med en følelse af handlekraft. Hans foredrag giver konkret værktøjer, som er nemme at implementere. Med over 100 foredrag årligt er Thomas en af Danmarks mest erfarne foredragsholdere inden for stress, trivsel og forandringer.

Thomas’ evne til at formidle komplekse emner med indsigt og omtanke gør ham til en eftertragtet taler. Hans skarpe indblik og væsentlige budskaber leveres med en velafbalanceret humor, der forstærker budskabets indtryk. Med en fortid som direktør i Center for Stress og generalsekretær i Stressfonden, har Thomas en dyb forståelse for emnet.

Som forfatter til adskillige bestsellere om stress og trivsel, herunder “Lykke, er der en vej til det gode liv?” og “God søvn”, tilbyder Thomas indsigtsfuld og relevant viden.

Book Thomas Milsted til jeres næste arrangement og drag fordel af hans ekspertise i stress, trivsel og forandringsprocesser.

Se foredrag med Thomas Milsted
Thomas Milsted foredrag

Trivsel og arbejdsglæde

Trivsel er et relativt gennemarbejdet begreb. Den enkelte leder kan følge visse spilleregler og hvis han oveni købet er i besiddelse af et stort menneskekendskab og viden om psykologiske grundprincipper, har han et godt udgangspunkt for at motivere og forstå sine medarbejdere. Dette er en absolut hjørnesten i trivsel og arbejdsglæde.

Thomas Milsted kan vinkle dette foredrag ledere og medarbejdere og organisationens medlemmer generelt. Fokusset ligger i dette foredrag på:
– At trivsel er et spørgsmål om forventninger i forhold realiteten og det praktisk mulige.
– At forventninger kan nedtones så de matcher realiteterne.
– At arbejdsmiljøforskningen anviser masser af muligheder til trivsel og arbejdstilfredshed.

Thomas Milsted foredrag

Lykke, robusthed og positiv psykologi

Kan vi overhovedet, som et af verdens rigeste lande, tillade os at jage lykken, når mange millioner mennesker verden over lider og dør af tørst, sult og mangel på medicinsk behandling? Kan vi overhovedet tillade os at være utilfredse, når alt for mange mennesker oplever krig og ødelæggelser, og når tusinder af kvinder og børn hver eneste dag bliver mishandlet og udsat for overgreb og uretfærdighed? Er vi enormt forkælede? Måske! Dette ændrer ikke ved, at uanset hvordan vi har det, vil vi altid stræbe efter at få det bedre. Og forkælelse – ja, måske er vi forkælede. Men måske er vores jagt på lykken også et udtryk for, at vi i vores del af verden ikke er så lykkelige endda, når det kommer til stykket?

Lykkelige mennesker har en række fællestræk som dels viser at vi alle sammen har forudsætningen for at blive lykkelige og dels viser at det at blive lykkelig er noget der kan læres.
Derudover vil foredragsholderen komme ind på lykkeforskning og ikke mindst dens overraskende resultater i forhold til hvad vi forbinder med lykke og hvad der rent faktisk gør os lykkelige.

Thomas Milsted foredrag

At leve med forandringer

Ingen har som udgangspunkt modstand mod forandringer, men forandringer skal skabes i respekt for, hvordan den menneskelige psyke virker. Alle vil helt naturligt være på vagt over for forandringer, men vi kan lære at tackle forandringerne mere konstruktivt og positivt. Hovedvægten i dette foredrag er at lære deltagerne:
– Hvad forandringer gør ved mennesker og hvorfor.
– Om modstand mod forandringer og hvordan man fjerner den.

Thomas Milsted foredrag

Fra stress til trivsel

Et menneske må altid arbejde med sin personlighed for at opbygge den robusthed , som er nødvendig i en konstant skiftende omverden. Det er også i vores personlighed at vi finder de forhindringer, som fratager os modet til at sige fra når det bliver for meget. Og det bliver til tider for meget. Derfor skal ledelseskvaliteten og organisationens rammer også have udelt opmærksomhed.

Hovedvægten i dette foredrag er at:
– At lære deltagerne at tage ansvaret for egen stress
– At give en indsigt i stressens opståen og at vise hvordan vi kan handle ud fra det.
– At forstå stress som en meget kompleks størrelse, hvor det ikke nødvendigvis handler om skyld og årsag, hvilket igen er nødvendigt for at forstå hvornår man som medarbejder eller som leder bærer et ansvar. Stress kan nemlig ikke isoleret set forklares med arbejdspladsens forhold. Den må også ses i sammenhæng med individets personlighed.

Referencer

Thomas Milsted er en meget behagelig person og er god til at formidle på en spændende måde. Han fanger tilhørerne med små ting fra hverdagen, som alle kan forholde sig til.

Inge Merete Johansen

Knebel Rolsø Agri Egens menighedsråd

Det var et rigtig godt og brugbart foredrag, leveret på en levende og humoristisk måde. Deltagerne var meget begejstrede, også selvom det var det sidste indlæg på en lang dag.

Helle Petersen

Herlev Hospital Onkologisk Afdeling R117

Det var supergodt. Vi har kun fået positiv respons fra deltagerne. Mange tak til Thomas for en god aften.

Henriette Pagh

Veterinærmedicinsk Industriforening (VIF)

Thomas Milsted og hans foredrag om trivsel og arbejdsglæde levede fuldt op til vores forventninger

Lene Theede

Absalons Skole Roskilde

Thomas gjorde det så godt. Han fortalte levende og helt nede på jorden, og det var så nemt at forholde sig til, selvom emnet jo er alvorligt. Han har en rigtig god tilgang til det, og så har han også humor, hvilket er dejligt. Hans 3 facts til, at stresshåndtering handler om valg, er jeg vild med. De er så gode at have med i baghovedet. 1. Ændre det der gør en stresset. 2. Væk fra stressen. 3. Leve med forholdene som de er og acceptere dem.

Helle Steenbuch Holt

If Forsikring

Thomas er en super formidler, yderst kompetent, humoristisk og troværdig. Han falder i alles "smag" og vi ville ønske, at vi havde meget længere tid sammen med ham. På trods af store forventninger, blev vi meget postivt overraskede.

Maria Ladegaard-Pedersen

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Inspirerende og levende. Thomas gav gode eksempler, så vi kunne sætte billeder på det fortalte.

Bente Jensen

HK Post og Kommunikation, Region Sønderjylland og Fyn

Han var inspirerede, med gode eksempler og dejlig humor.

Pia Due

Vejen Kommune

Thomas formåede at ramme ca. 90 mennesker med sit spændende foredrag, der efterfølgende har sat tanker i gang hos rigtig mange (sikkert alle) af deltagerne. Det er dejligt at en foredragsholder kan ramme bredt - det giver social kapital og øger trivslen på arbejdspladsen. Også selv om foredraget handlede om forandringer, stress, glæde og trivsel - og om hvad vi selv kan gøre for at bevare arbejdsglæde og ikke blive stressede.

Elsebeth Johannsen

Dagtilbud Hasle

Thomas Milsted var meget engageret og levende at høre på. Han fik formidlet budskabet med en god portion humor og ironi.

Liselotte Bak Nielsen

Børnehuset Pelikanen

Thomas ramte virkelig hovedet på sømmet med aktualitet, og havde målrettet foredraget til den gruppe han talte til.

Line Fruergaard-Roe

Den Danske Dyrlægeforening

Thomas gjorde materialet meget levende og kunne også bidrage med ny og spændende viden om emnet i hans foredrag om "Skab trivsel i lederskabet", suppleret med holdninger af relevans for emnet.

Bjarne Pedersen

HK / Kommunal Hovedstaden

Meget informativt og underholdende.

Janni Wester-Andersen

Søfartens Ledere

Foredragsholderen leverede et foredrag med høj kvalitet, og som ramte det emne vi havde forespurgt.

Marianne Hald Larsen

Pharmadanmark Privat

Levende, engageret, kunne tryllebinde alle tilhørere i to timer uden pause. Humoristisk og selvironisk. Stor tilfredshed fra deltagerne.

Hanne Vase

Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus, Ortopædkirurgisk Afdeling

Meget konkret og brugbart i forhold til egenreflektion.

Rikke Jakobsen

Center for Døve, Tolkebooking

Thomas var god til at fange stemninger og kommunikation i personalegruppen og var befriende direkte i sin form og undervisning.

Pia Dalgaard

BFO Østerhøj Ballerup Kommune

Vedkommende, veloplagt og morsomt.

Ole Buskbjerg Thomasen

Åby Skole

Foredraget levede fuldt ud op til vores forventninger. Thomas Milsted er en dygtig formidler. Selvom det var sidst på dagen og vi var lidt "flade", formåede Thomas at få os alle med. Alle tog noget med sig fra foredraget.

Helle Simonsen

Hundested Skole

Meget underholdende - og samtidig med rigtig gode forklaringer og vejledninger.

Pia Otte

Toms Gruppen A/S

Super godt og inspirerende foredrag leveret på en humoristisk måde.

Trine Rafaelsen

Englystskolen
Forespørg på Thomas Milsted

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Thomas Milsted
Thomas Milsted

5 ud af 5 stjerner

Thomas gjorde materialet meget levende og kunne også bidrage med ny og spændende viden om emnet i hans foredrag om "Skab trivsel i lederskabet", suppleret med holdninger af relevans for emnet.

Bjarne Pedersen - HK / Kommunal Hovedstaden Se alle referencer