Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Michael Lollesgaard

Tidligere generalløjtnant tager jer med på en spændende rejse gennem sin enestående karriere

Foto: Tue Skals / Forsvaret

Michael Lollesgaard

Pensioneret generalløjtnant og tidligere hærchef med en karriere fyldt med lederskab, strategi og international militær erfaring.

Uforpligtende forespørgsel på Michael Lollesgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Michael Lollesgaard, en pensioneret generalløjtnant med en imponerende militær karriere, der strakte sig over 43 år. Han er en af de højest dekorerede i det danske forsvar og har haft en afgørende og dedikeret rolle i det internationale samfunds indsats i verdens konfliktsituationer. I 1980 begyndte han sin karriere ved Hærens Officersskole og arbejdede sig op gennem rækkerne for til sidst at blive hærchef – den øverste militære leder for hæren 

Et foredrag med Michael Lollesgaard giver jer:

  • Perspektiver på den højaktuelle internationale sikkerhedspolitik
  • En forståelse for Michaels tankevækkende rejse og hvordan man navigerer sikkerheden i en kompleks verden
  • Indblik i tidløse og inspirerende erfaringer og indsigter inden for samarbejde, ledelse og mennesker.

Lær at navigere i en kompleks verden

I løbet af sin tid i Forsvaret har Michael Lollesgaard navigeret i konfliktområder, hvor han har mistet soldater, været mål for terrorangreb og landminer og utallige gange set freden kollapse omkring sig. Han har markeret sig som en kompetent leder, hvis engagement og ledelseskompetencer har været afgørende i nogle af verdens mest udfordrende og farlige situationer. Hans fortælling om sine år i frontlinjen af dansk og international sikkerhedspolitik er mere aktuel end nogensinde.

En skelsættende oplevelse var hans tid som militærrådgiver for den danske mission i FN, hvor han befandt sig i New York under det tragiske angreb den 11. september 2001. Denne begivenhed prægede hans militære karriere på afgørende vis. I Bosnien-Hercegovina opbyggede han blandt andet en officersuddannelse. I perioden 2015 til 2016 stod han generalmajor i spidsen for en ca. 11.000 mand stor fredsskabende FN-mission i det krigshærgede Mali, en af de blodigste missioner i FN’s historie. Fra 2017 til 2019 fungerede Michael som Danmarks øverste militære repræsentant ved NATO og EU i Bruxelles. Efterfølgende blev han i 2019 udnævnt til chef for FN’s mission, i det borgerkrigshærgede Yemen. Sidst men ikke mindst var Michael styrkechef for NATOs indsats i Irak fra 2021 til 2022.

Book Michael Lollesgaard til et oplysende foredrag om ledelses og samarbejdslektioner og livet fra fronten.

Se foredrag med Michael Lollesgaard
Michael Lollesgaard foredrag

General i krig for fred

I dette tankevækkende foredrag deler “Manden med stjernerne” sin bemærkelsesværdige rejse gennem 43 år i Forsvaret og hans erfaringer med at navigere i en verden præget af storpolitik, vejsidebomber og tragiske tab. Michael tager os med på en spændende rejse gennem hans enestående karriere.

I en verden, hvor sikkerhedspolitiske udfordringer er mere komplekse end nogensinde før, giver Michael jer et unikt indblik i de udfordringer, han har stået overfor som leder af fredsbevarende styrker. I Yemen og Irak bar han titlen som generalløjtnant med tre stjerner, men altid insisterede på at blive kaldt “chef” af sine soldater. Michaels foredrag udforsker de universelle temaer inden for ledelse, beslutningstagning under pres og udvikling af relationer i en konstant skiftende verden. Foredraget vil give jer en dybere forståelse af de udfordringer, der er forbundet med at opretholde sikkerhed og fred i globale konfliktområder og bygger på bogen “Kald mig bare Chef – General i krig for fred”.

Michael Lollesgaard foredrag

Ledelses og samarbejdslektioner fra en karriere i fronten af dansk og international sikkerhedspolitik

I dette inspirerende foredrag præsenterer Michael Lollesgaard jer for nogle af hans erfaringer og overvejelser fra hans omfangsrige karriere. I kan blive klogere på, hvordan dedikation til den rette sag, fleksibilitet, indsigt og kommunikation er nøgleroller. Derudover lærer I også om, hvordan man i en omskiftelig verden med modsatrettede interesser forholder sig til det, man har indflydelse på, og det, man ikke har – og ikke mindst, hvordan man kender forskel på dem.

Gå ikke glip af muligheden for at lære fra en af Danmarks mest erfarne militære ledere. Michael Lollesgaards erfaringer og indsigter inden for samarbejde, ledelse og mennesker er tidløse og inspirerende.

Referencer

Bare kald mig chef - general i krig for fred

Forespørg på Michael Lollesgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99