Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nadia Ait

Forstå, hvad mennesker i virkeligheden siger med deres kroppe

foto: Nadia Ait

Nadia Ait

Direktør i og medstifter af Body Language Academy by Joe Navarro

Uforpligtende forespørgsel på Nadia Ait

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nadia

Lecture icon

Foredrag

Nadia Ait er direktør i og medstifter af Body Language Academy by Joe Navarro. Akademiet har studerende fra mere end 50 lande. Hun har undervist mennesker fra en bred vifte af professioner — fra nogle af verdens førende virksomheder til politi og efterretningstjenester verden over.

Et foredrag med Nadia Ait giver jer:

  • Videnskabelige, resultatorienterede, og let anvendelige teknikker til at mestre jeres nonverbale kommunikation
  • Læring til lynhurtigt at aflæse og afkode kropssprog for at forstå og reagere effektivt
  • Indsigt i hvordan I kan forbedre jeres sociale evner og lederskabskompetencer

Kropssproget vinder

Nadia Ait har en universitetsgrad i kommunikation og adfærd, såvel som i lederskab, organisation og HR. Hun er trænet og undervist af verdensførende kropssprogseksperter Joe Navarro og Paul Ekman Group. Hun har certificeringer og erfaring i troværdighedsvurderinger (sandhed & løgne), emotionel- og socialvidenskab, interviews og forhør samt udsagnsanalyse.

Som ung leder og entreprenør oplevede Nadia, hvordan hendes egen succes afhang af hendes evne til at forstå og forudsige hendes kunders, kollegers, lederes og interessenters ønsker, behov, præferencer, følelser og tvivl. Dette drev Nadia til at blive en ekspert i kropssprog, menneskelig adfærd og kommunikation.

Book Nadia Ait til et spændende foredrag, og gør jeres organisation klogere på kropssprog, adfærd, nonverbale gestusser og meget mere.

Se foredrag med Nadia Ait
Nadia Ait foredrag

Det vindende kropssprog

Lær at observere, afkode og fortolke menneskelig adfærd. Det vil overraske jer, hvor meget mennesker afslører om sig selv igennem deres kropssprog. Det er det eneste sprog, som vi alle sammen taler, og vi afslører altid information om os selv til verden omkring os. Få øjnene op for hemmelighederne og styrkerne i nonverbal kommunikation, ved at lade Nadia lære jer hvilke tips I skal bruge når i skal lyn-læse andre mennesker og bliver bevidste om hvad jeres eget kropssprog signalerer.

Nadia Ait foredrag

Tværkulturel Kommunikation & Diversitet

Nonverbale gestusser, manerer, og sociale normer varierer meget mellem kulturer. Hvis du vil klare dig i en globaliseret verden, er I nødt til at lære om og tilpasse jer andre kulturer. Tværkulturel kommunikation er fremtiden, og jeres kropssprogsfærdighed er en afgørende faktor. Dette foredrag er til jer der gerne vil blive klogere på hvordan I kan give et godt førstehåndsindtryk på tværs af kulturer og forbedre jeres evne til at forhandle og samarbejde på tværs af landegrænser.

Nadia Ait foredrag

Lederskab & Empowerment for Kvinder

Lær at signalere selvsikkerhed og forhandle mere effektivt. At mestre dit eget og kunne aflæse andre mennesker kropssprog, giver dig en kæmpe fordel og  skiller dig ud fra mængden. Det kan blive din superkraft i en konkurrencepræget verden. Lær at forbedre jeres færdigheder, så I kan præsentere jer selv med styrke, troværdighed og selvsikkerhed.

Nadia Ait foredrag

Succesfulde Online Møder & Forhandlinger

Virtuel kommunikation er her for at blive, og er meget anderledes end face-to-face kommunikation. Men selv i online møder taler nonverbal kommunikation højere end ord. Nadia vil lære jer at navigere virtuelle møder med succes og læse andre ved at lære jer hvordan I kan optimere jeres selvsikkerhed og troværdighed, skabe de perfekte rammer for et online møde og give et fremragende førstehåndsindtryk – alt sammen gennem kropssprog.

Nadia Ait foredrag

Afkod Sandheder & Løgne

Kan kropssprog virkelig afsløre, om nogen lyver? Lær hvilke tegn eksperterne kigger efter, når de skal vurdere bedrag — og tilsvarende hvilken adfærd, I kan forvente at se, når nogen taler sandt. Vigtigst af alt, hvad kan I gøre for at øge chancerne for, at folk vil fortælle jer sandheden?

Lad Nadia introducere jer for fundamentale begreber i at spotte bedrag, afsløre hvordan eksperter vurderer troværdighed og gøre jer klogere på hvordan I kan adskille myter fra fakta.

Nadia Ait foredrag

Emotionel Intelligens med fokus på salg og kunderelationer

Forskning antyder, at hvis I vil fremme jeres karriere og blive forfremmet til lederskabsroller, kan jeres succes afhænge mere af jeres emotionelle intelligens end af de faglige færdigheder og specialisering i arbejdsfeltet. Emotionel intelligens kræver exceptionelle nonverbale færdigheder. I dette foredrag lærer I om videnskaben bag at have succes med mennesker, så I kan øge jeres indflydelse og netværk samt bygge stærkere relationer.

Nadia Ait foredrag

Stay Safe – Aflæs

Lær hvordan man spotter faresignaler ved at bemærke subtile, nonverbale signaler om nært forestående aggression, samt hvordan I kan bruge jeres kropssprog til at nedtrappe en potentielt farlig situation, før den er ude af kontrol. Nonverbal kommunikation spiller en central rolle i at opretholde sikkerhed, positive relationer, og at redde liv.

Referencer

Forespørg på Nadia Ait

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99