Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nina Bendixen

Foredrag om klimaforandringer, klimaets tilstand, bæredygtighed og forbrugerens rolle

Nina Bendixen

Vejrvært hos DR1 og klimakender

Uforpligtende forespørgsel på Nina Bendixen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nina

Lecture icon

Foredrag

Nina Bendixen er bedst kendt for sin værtsrolle i DR’s vejrprogrammer på radio og tv, men har de seneste år fokuseret på vejret i en større skala – nemlig klimaet.

Hun har udviklet et børneprogram om klima til DR Ultra, skriver en bog om, hvordan vi snakker med vores børn om klimaforandringer, underviser og udvikler undervisningsmateriale, og så holder hun foredrag om klima og bæredygtighed.

Desuden er hun medstifter af ”Klimakysset”, som blandt andet afholder workshoppen ”Kage i Klimaet”, hvor der laves klimavenlige søde sager ”med en god smag i munden”.

Det ligger Nina nært at formidle til store og små forsamlinger, da hun har et helt livs erfaring med at stå på en scene og bruge sin stemme. Før hun blev journalist og tv-vært var hun radiovært og scenekunstner, så hun har en naturlig evne til at fastholde, underholde og engagere sit publikum

Se foredrag med Nina Bendixen
Nina Bendixen foredrag

Klimaforandringer i børnehøjde

Børn fortæller, at de er bange for, at jorden går under, at vandet stiger så meget, at der kommer til at bo krokodiller under sengen, og de spørger, om ikke vi bare kan spole tiden tilbage, så vi ikke har ødelagt vores jord.

Klimaforandringerne er blevet almen tale i medierne, i skolen og over aftensmaden, så det er ikke underligt, at børn spørger og undrer sig. Men børn får ofte kun brudstykker af samtalen. De har ikke den samme forståelse af verdenen som voksne har, og de spejler de voksnes bekymringer. Hvis vi er bekymrede, er børnene bekymrede.

I dette foredrag kommer Nina ind på de konkrete historier og samtaler, hun har med børn om klimaet. Og med baggrund i hendes kommende bog om emnet, vil hun give råd og vejledning samt tage imod spørgsmål til, hvordan vi kan snakke med børnene om den fremtid, de skal vokse op i.

Nina Bendixen foredrag

Klimaets tilstand og forbrugerens rolle

”At den enkelte ikke kan gøre en forskel for klimaet, er kun sandt, hvis præmissen er, at ingen andre bekymrede sig om klimaet”.

Det er sandt, at det er regeringsledere verden over, som skal tage beslutninger, som kan ændre klimaudviklingen. Men det er ikke sandt, at den enkelte forbruger er uden betydning. I dette foredrag fortæller Nina Bendixen om klimaets tilstand, hvordan alt handler om balance, prognoserne for fremtiden, og hvordan den enkelte kan gøre en enorm forskel. Det efterlader tilskueren med motivation og eftertænksomhed.

Referencer

Forespørg på Nina Bendixen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99