Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ole Hall

Fascinerende foredrag om Elon Musk og den nye verdensorden.

Foto: Simon Klein Knudsen

Ole Hall

Prisvindende journalist kendt for at udforske teknologimogulers magtgrænser. En skarp formidler med fokus på digital etik.

Uforpligtende forespørgsel på Ole Hall

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ole

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Ole Halls foredrag kaster lys over den fascinerende og ofte gådefulde verden omkring Elon Musk – milliardæren, teknologiguruen og ikonet for en ny æra. Som prisbelønnet DR-journalist og forfatter til “Techmogulen Elon Musk”, tager Ole Hall jer med på en dybdegående rejse gennem Musks utrolige færd til toppen af verdens rigeste mænd.

Et foredrag med Ole Hall giver jer:

  • Analyse af Elon Musks indflydelse på global politik og økonomi
  • Diskussion om grænserne for teknologimogulers magt
  • Indsigt i teknologier skabt af Elon Musk og deres potentielle indvirkning

Verdens rigeste mand og storpolitikken, et indblik i techmogulers magtspil

Ole Hall er en prisbelønnet journalist, forfatter, foredragsholder og ordstyrer, der i mere end et årti har dækket økonomi, erhvervsliv og teknologi for DR og Berlingske.

Ole er forfatter til en række medrivende og indsigtsfulde bøger om erhvervslivet og techindustrien, bl.a. ‘Techmogulen Elon Musk’, ‘Kasi-Jespers kamp’ og “Ryanair”.

Derudover er Ole vært og tilrettelægger på DR-podcasten Bitcoin-Bedraget, og han står bag en række afslørende historier om Mærsks ulovlige udledninger af kemikalier i Nordsøen og forsikringsselskabers systematiske kønsdiskrimination.

Ole er en kendt stemme fra DR-programmerne P1 Orientering og P1 Morgen, som han er en del af redaktionen bag. Gennem årene har Ole Hall modtaget flere priser for sit arbejde, bl.a. EU-Kommissionens Europæiske Journalistpris, Advokatrådets Journalistpris og prisen for årets kritiske interview (Prix Audio, 2023), som han modtog med kollegaer fra P1 Morgen.

Book Ole Hall til et foredrag om hvorfor verdens rigeste mand involverer sig i storpolitik

Se foredrag med Ole Hall
Ole Hall foredrag

Elon Musk og den nye verdensorden.

Hvorfor involverer verdens rigeste mand sig i storpolitik? Og bliver det farligt for os alle, når han blander sig i krige, præsidentvalg og den demokratiske samtale med sit sociale medie X?

Elon Musk har opnået en hidtil uset magtposition, hvor han med sine teknologier, penge og politiske forbindelser har direkte indflydelse på vores liv.  Men hvad vil Elon Musk? Og hvem kan stoppe ham, når han går over grænsen?

Her får I fortællingen om, hvordan Elon Musk har opbygget sin formue, popularitet og omsiggribende magt, og hvordan han i dag bruger magten. Men er målet for Musk en bedre verden, mere magt eller er det et større overskud?

Vær med, når den prisbelønnede DR-journalist og forfatter til ‘Techmogulen Elon Musk’ Ole Hall giver sit bud på, hvorfor og hvordan Elon Musk påvirker den nye verdensorden – i et unikt og højaktuelt foredrag, som også giver indblik i de teknologier, som Musk er i færd med at skabe.

Ole Hall er erhvervsjournalist i DR, hvor han jævnligt medvirker i programmer som P1 Morgen, P1 Orientering og Genstart. Han er derudover forfatter til flere erhvervsbøger, bl.a. om Pandora, Kasi-Jesper og Ryan air.

Referencer

"Ole Halls foredrag om Elon Musk var tankevækkende og en stor oplevelse. Vi havde plads til 170 gæster, og der blev udsolgt. Fortællingen om Musks magt appellerede bredt, og for første gang længe var der lidt flere mænd end kvinder blandt publikum hos os."

Preben Hindberg, bibliotekar

Rudersdal Bibliotekerne
Forespørg på Ole Hall

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99