Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Pernille Aalund

Foredrag om krop, karriere og kærlighed

Pernille Aalund

Engageret forretningskvinde og inspirerende talkshowvært. Deler strategier for en balanceret og produktiv hverdag som forfatter og foredragsholder.

4.75 ud af 5 stjerner

Inspirerende og positivt

Pia Voel - AOF Amager Se alle referencer

Et foredrag med Pernille Aalund giver jer:

  • Strategier til at omdanne autisme-relaterede udfordringer til styrker
  • Personlige erfaringer med at navigere i livet med autisme
  • Indsigt i at skabe en produktiv og balanceret dagligdag
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Aalund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Pernille Aalunds foredrag er en livlig og tankevækkende oplevelse, der sætter fokus på at navigere mod livets mål med kærlighed, humor og vedholdenhed. Fra hendes optræden som tv-vært til hendes rolle som innovationsdirektør hos Aller Media, har Pernille bevæget sig igennem livets mange facetter med enestående styrke og skarphed.

Et foredrag med Pernille Aalund giver jer:

  • Strategier til at omdanne autisme-relaterede udfordringer til styrker
  • Personlige erfaringer med at navigere i livet med autisme
  • Indsigt i at skabe en produktiv og balanceret dagligdag

Styrke i Sårbarhed

Pernille Aalund begyndte sin karriere som tv-vært på Børnekanalen på københavnske Kanal 2. Siden da har Pernille været vært på en række andre tv-programmer – bl.a. “Vis mig dit køleskab”, “Mænd ingen adgang”, “Pernille på eventyr”, “Pernilles Univers” og senest “QTV” på Kanal 4.

Pernille har altid fart over feltet: Hun er ophavskvinde til mange af de koncepter, hun har arbejdet med, og er i dag innovationsdirektør hos Aller Media. Som talkshowvært, forfatter og forretningskvinde er Pernille Aalund et forbillede for mange kvinder, og har gennem mange år givet gode råd om alt fra kærlighed til karriere. Pernille er forfatter til en lang række bøger om krop, sind og innovation.

Book Pernille Aalund til et spændende og inspirerende foredrag om krop, karriere og kærlighed

Se foredrag med Pernille Aalund
Pernille Aalund foredrag

En mor og datters personlige beretninger om autisme

Mød Anine-Petrea på 19 år og hendes mor Pernille Aalund 57 år. To kvinder, mor og datter – begge med en autisme diagnose.

I dette foredrag fortæller Anine, hvordan svagheder kan vendes til styrke, om hvordan en dagligdag kan gå fra stress, depression og konstant overbelastning – til at blive produktiv, balanceret og succesfuld.

Anine fortæller om sin opvækst, de store valg som at forlade det etablerede skolesystem. Om terapiforløb og indlæggelse. Om forholdet mellem en mor og datter, der begge er inde for spektret og de fordele og ulemper, det kan medbringe.

De har begge oplevet op- og nedture gennem hele livet, men der skete en markant forandring, da Pernille som den første fik stillet diagnosen Aspergers og så Anine nogle år senere. Konstant smerte, overfølsomhed og socialt relateret stress har dikteret deres liv indtil de splittede deres dagligdag ad og byggede den op på ny.

Pernille Aalund foredrag

Den Mentale Kriger og parforhold - et foredrag med Kim Boye og Pernille Aalund

Jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati.

Kim og Pernille mødte hinanden i en voksen alder. Bag dem har de begge flere hold børn og en masse erfaringer omkring køn og kærlighed.

Kom til en sprudlende, provokerende og hudløs ærlig aften med to mennesker der bestemt ikke er enige i alt, men som giver plads til forskelligheden og dyrker den.

Pernille Aalund foredrag

Det ægte liv - et foredrag om tro, lykke og livsvalg

Alle vores følelser stammer fra vores tanker, og vores tanker kan vi råde langt mere over end vi tror.

Hvordan inviterer man et nyt positivt livssyn ind i de gamle vaner? Får skruet på hjernen, så det altid er det bedste man får ud af sin dag – fremfor det værste?

Kom til et foredrag der handler om at vende båden og sejle mere sikkert mod de mål man har sat, og det liv man fortjener. Kærligt, levende, humoristisk og med værdierne på plads – sætter Pernille fokus på et udvalg af livets mange scener.

Pernille Aalund foredrag

Svøm, tænk, spis, elsk

Pernille Aalund var grundigt træt af sig selv, sin krop, sin livsrytme og alt for mange usunde beslutninger på den private bane. På seks måneder lykkedes det hende at få ’svømmet, tænkt, spist og elsket’ det meste på plads. Bogen og foredraget er en lille filosofisk opdagelsesrejse. En inspiration til, hvordan man ved stædigt at gøre plads i kalenderen til den daglige svømmetur kan opleve, at krop og sjæl smelter sammen til en mere harmonisk helhed.

Pernille Aalund foredrag

12 praktiske råd til innovation i din virksomhed

Med udgangspunkt i 30 års erfaring med opstart af nye virksomheder og koncepter – bl.a. sine egne tv-programmer og kvindeuniverset Østrogen.dk – samt som innovationsdirektør hos Aller Media, har Pernille Aalund mere erfaring end de fleste med at spotte og iværksætte nye ideer, som kan skabe værdi. Pernille er varm fortaler for, at innovation kræver åbenhed og nysgerrighed, men at det aldrig må forveksles med løs kreativitet. I foredraget guider hun igennem de 12 praktiske trin til innovation som kan sikre, at processen bliver både effektiv og kreativ.

Pernille Aalund foredrag

Kvinder, Krop, Kærlighed og Karriere

Et humoristisk foredrag der tager afsæt i Pernille Aalunds eget liv og egne erfaringer. Om kvindens mange parallelle karriereforløb – karrieren som mor, hustru, elskerinde, indretningsarkitekt, designer, rengøringsassistent, kok og sidst men ikke mindst karrieren på arbejdspladsen.
En humoristisk og ærlig peptalk, der ser stort på de fine fornemmelser.

Pernille Aalund foredrag

Mit lykkelige liv

Pernille Aalund har lært sig selv lykken – selv i de sværeste stunder. I dette foredrag giver Pernille Aalund inspiration til at få et lykkeligere liv. Pernille mener nemlig, at alle kan lære at være lykkelige, og ingen behøver at affinde sig med sorg eller ligegyldighed.
Ifølge Pernille hænger lykken sammen med ens tanker, handlinger og omgivelser.

Pernille Aalund foredrag

Min krop er mit tempel

I dette foredrag taler Pernille – med udgangspunkt egne erfaringer – om cremer, behandlinger, kosmetiske operationer og en verden hvor kun det bedste er godt nok. Pernille har lavet et hav af tv-udsendelser om drømme, kilo og plastikkirurgi.
Pernille Aalund basererer bl.a. foredraget på sin bog ’10 kilo – 10 uger’, som er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.

Referencer

Inspirerende og positivt

Pia Voel

AOF Amager
Forespørg på Pernille Aalund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Pernille Aalund
Pernille Aalund

4.75 ud af 5 stjerner

Inspirerende og positivt

Pia Voel - AOF Amager Se alle referencer