Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søs Egelind

Inspirerende foredrag om humor, arbejdsliv og kræft.

Fotokredit: Ditte Capion

Søs Egelind

Skuespiller, entertainer og komiker

Uforpligtende forespørgsel på Søs Egelind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søs

Lecture icon

Foredrag

Søs Egelind ved om nogen, om hvordan humor, et positivt syn på livet og det at begive sig ud i ambitiøse og udfordrende ting kan gøre livet både meget sjovere og mere spændende i længden.

Søs Egelind har som entertainer og komiker mange personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren og en let tone løs i hverdagen. Hun formår hver gang at formidle på en sådan måde, at grin og eftertænksomhed breder sig i salen.

Bliv klogere på, hvordan du kan få stress-barometret til at falde drastisk ved at grine i selskab med andre. Det bliver pludselig sjovt på en helt anden måde at gå på arbejde. Det handler ikke om, at du skal fortælle vittigheder i lange baner, men om at kunne se det uforudsigelige i den pågældende situation. Det, vi taler om, er konstruktiv forstyrrelse.

Tilbage i 1982 blev Søs Egelind uddannet og har arbejdet som skuespiller siden da på teatre, i film og tv. I forbindelse med hendes karriere som komiker er hun særligt kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt, hvor de har spillet over 80 forskellige figurer i både liveshows og i tv-serien “Kongeriget”.

Se foredrag med Søs Egelind
Foredrag af Søs Egelind

Slip humoren løs

Når du tager humor som værktøj og våben med på arbejde, kan det blive sjovt og inspirerende på en helt anden måde at tage på arbejde hver dag. Det sure bliver meget lettere at overkomme – lige fra den daglige rengøring og skattevæsen til parforholdets kriser.

Kan det nu også passe, at man helt selv bestemmer, hvor sjovt livet skal være? Den er god nok!

Undersøgelser viser faktisk, at sygefraværet daler, og produktiviteten stiger, når kolleger giver plads til at more sig sammen – ja, også i arbejdstiden.

Søs Egelind er en intelligent kvinde i sin absolut bedste alder, og hun vil med en farverig pallet af eftertænksomhed, selvironi og nærvær skabe en forrygende oplevelse for sit publikum. Advarsel: Der er ekstremt stor risiko for, at dit måske dårlige humør er komplet ødelagt efter et arrangement med Søs Egelind.

Foredrag af Søs Egelind

Et kærligt spark - et foredrag til erhvervslivet

Søs Egelind har haft skiftende og mange arbejdspladser igennem mere end 30 år. Hun har derfor oplevet sammenhænge som fungerede godt… og så var der dem, der fungerede mindre godt.

I foredraget giver hun sit bud på, hvordan I kan kick-starte et bedre arbejdsliv kollegerne iblandt, i et foredrag fuld af både humor og konstruktive ideer og redskaber.

Foredrag af Søs Egelind

Kræft, trit og retning

Søs Egelind er særligt stolt af én af sine titler: Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft. Nu deler hjertens gerne ud af sine egne erfaringer og oplevelser i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag – også selv om det handler om livstruende sygdom. Hun fortæller, hvordan man kan gennemgå en uoverkommelig krise og alligevel komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Hun fik konstateret lymfeknudekræft. Med Søs Egelinds egne ord, var hun ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå”. Men hun overlevede – for så at blive ramt af kræften igen denne gang i form af ondartet modermærkecancer.

Udfordringerne har presset på, men Søs Egelind fandt på et tidspunkt ud af, at alvorlig sygdom faktisk kan være en gave, hvis man forsøger at fokusere og holder kursen mod overlevelse.

Et ærligt og åbenhjertigt foredrag, der ikke kun handler om sygdom, men derimod om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet.

Referencer

Forespørg på Søs Egelind

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99