Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Steen Bocian

Spændende foredrag om dansk og international økonomi.

Steen Bocian

Cheføkonom og økonomisk-redaktør på Børsen

Uforpligtende forespørgsel på Steen Bocian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Steen

Lecture icon

Foredrag

Steen Bocian er cheføkonom og økonomisk redaktør på Børsen. Steen er en af de skarpeste hjerner indenfor dansk økonomi og har analyseret og formidlet viden om selvsamme i flere årtier. Det er lige præcis den viden og indsigt, du kan se frem til at få fornøjelsen af i et Steen Bocian foredrag.

Steen Bocian er den flittigst benyttede økonomiske ekspert i danske medier gennem de seneste tyve år. De seneste 10 år har han desuden konstant været i top tre over mest citerede økonomiske eksperter, flere af årene sågar helt i toppen.
Siden 2018 og frem til 2021 har Steen Bocian været cheføkonom og perspektivredaktør på Dagbladet Børsen. Hvor han blandt andet arbejder med at styrke det makroøkonomiske perspektiv i avisen.

Steen Bocian er en enormt populær foredragsholder med fokus på dansk og international økonomi.

Med sine skarpe økonomiske analyser og nøjagtige diagnoser, forsyner han publikum med de bedst mulige forudsætninger for at forstå udviklingen og navigere igennem det næste årti.

Se foredrag med Steen Bocian
Foredrag af Steen Bocian

Dansk økonomi i den globale kontekst.

Med sin særlige evne for at sætte de vigtigste pointer i perspektiv binder Steen Bocian enderne sammen i sine analyser til korte, præcise og konsekvente pointer, som du kan tage med hjem.

Et foredrag med Steen Bocian giver dig den bedst tænkelige indsigt i dansk og international økonomi, og hvilke markører du skal holde øje med. Du får et overblik over de brændpunkter, der er af afgørende betydning for din virksomhed – og tips til, hvad du ikke behøver at bekymre sig om.

Referencer

Forespørg på Steen Bocian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99