Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Steffen Groth

Et kig ind i et litterært univers, der jonglerer fantasy og realisme i spændingsromaner

Steffen Groth

Steffen Groth er forfatter, professor i nuklearmedicin, tidligere direktør i IAEA og WHO, samt konstitueret dekan ved Aalborg Universitet.

Uforpligtende forespørgsel på Steffen Groth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Steffen

Lecture icon

Foredrag

Steffen Groth er professor i  nuklearmedicin, han har været sundhedsdirektør i IAEA (International Atomic Energy Agency) (irektør for sundhedsteknologier i  WHO (Worlds Health Organization) ( – idligere forskningschef hos Region Sjælland. 

I 2015 debuterede han som spændingsforfatter med “Osamas hævn” og fem år senere modtog han stor anerkendelse for “Fabergés sidste æg”(2020), der fik Jyllands-Posten til at sammenligne ham med Dan Brown.

Et foredrag med Steffen Groth giver jer:

  • Indsigt i et forfatterskab, der baserer sig en dyb indsigt i den virkelige verden. Skriv det, du kender sagde Hemingway. Det gør Groth i den grad.
  • Hvis man er til konspirationsteorier, så kombineret Steffen Groth spænding og et tempofyldt plot med medicinalindustriens skyggesider.
  • Underholdning og stof til eftertanke, leveret på baggrund af en stor forståelse for menneskets psyke, medicinalindustrien og samfunds kompleksiteter.

Mysterier, forræderi og uventede sammenhænge.

Steffen Groth er egentlig professor i nuklearmedicin og har en imponerende karriere inden for medicinsk videnskab og ledelse på internationalt plan bag sig. Men i 2015 trådte han ind i rollen som krimiforfatter med en række tankevækkende og tempofyldte spændingsromaner. Som tidligere direktør for Det Internationale Atomenergi-agentur og WHO, samt konstitueret dekan ved Aalborg Universitet, supplerer Steffen Groth sine spændingsromaner med en unik og konkret realisme.

Udover “Osamas hævn” og “Fabergés sidste æg”, har Steffen Groth også skrevet “Clearmind” og “Himmelstrasse”, der begge blev udgivet i 2021. Hans forfatterskab er præget af en balancering mellem den skæve fantasi, og det psykologiske realismeaspekt i spændingsgenren, hvor karaktererne konfronteres med ondskabens ansigt og kæmper for at løse deres udfordringer, og opnå retfærdighed eller forsoning.

Han jonglerer med komplekse plots og dybe temaer, og hans forståelse for menneskets psyke, medicinalindustrien og samfunds kompleksiteter afspejles i hans forfatterskab.

Book Steffen Groth til jeres næste arrangement, og få et kig ind i hans anmelderoste litteratur og et helt unikt univers.

Se foredrag med Steffen Groth
Steffen Groth foredrag

Himmelstrasse, Clearmind og Fabergés sidste æg

Et spind af tabte minder, hemmelige agendaer og uopklarede mysterier

Træd ind i en verden af intriger, spænding og mysterier, når Steffen Groth lukker jer i hans forfatterskabs maskinrum.

Dette foredrag er en medrivende indsigt i hans litterære univers, som spænder fra den hypnotiske mysteriethriller “Himmelstrasse”, til et dystert miljø i lægemiddelindustrien i “Clearmind”, og videre til den historiske, forførende, dramatiske og spændingsfyldte “Fabergés sidst æg”.

Gennem hans forfatterskab vil I udforske temaer som tabte minder, skjulte identiteter, og de dybe, mørke hemmeligheder, der binder karaktererne. Hør hvordan Steffen Groths videnskabelige baggrund og personlige erfaringer har formet hans skrivestil og inspireret til karakterer og plots.

Hvordan Steffen Groth kan jonglere med de mange, utroligt overraskende vendinger og kringelkrogede plots, som er et karaktertræk i hans bøger, kan kun forbløffe. Steffen balancerer en fuld udnyttelse af fantasylitteraturens umiddelbare mangel på realisme, i kombination med genrens elementer af psykologisk realisme, set i lyset af menneskers møde med ondskab og deres stræben efter retfærdighed, hævn eller forsoning.

Uanset om I er fascineret af medicinsk videnskab eller spændingslitteratur er Steffen Groths foredrag et helt unik kombination af begge verdener.

Referencer

Forespørg på Steffen Groth

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99