Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Tine Nyholm

Fremhæv fællesskabers og væredygtigheds betydning i samfundet og organisationer

Tine Nyholm

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, ledelsesrådgiver, forfatter og direktør i Commitment Lab.

4.75 ud af 5 stjerner

Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS.

Susanne Noesgaard - IT Projektleder Sundhedsdatastyrelsen Se alle referencer

Et foredrag med Tine Nyholm giver jer:

  • Mulighed for at identificere og adressere jeres udviklingsbehov og omsætte ambitiøse visionsmål til håndgribelig virkelighed
  • En forskningsbaseret forståelse af trivsel og forandringsledelse i jeres virksomhed
  • Målbare og mærkbare resultater, der ikke kun påvirker virksomhedens bundlinje positivt, men også forbedrer arbejdsmiljøet og medarbejdernes humør
Uforpligtende forespørgsel på Tine Nyholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Tine Nyholm er forfatter til “Væredygtig ledelse og humanokratisk praksis” og hun har en klar agenda: der er behov for fællesskaber, et samfund og organisationer, der er kendetegnet ved “væredygtighed”, som praktiserer menneskelighed på en måde, der fremmer psykologisk tryghed, diversitet, frivillighed og samskabelse. 

Et foredrag med Tine Nyholm giver jer:

  • Mulighed for at identificere og adressere jeres udviklingsbehov og omsætte ambitiøse visionsmål til håndgribelig virkelighed
  • En forskningsbaseret forståelse af trivsel og forandringsledelse i jeres virksomhed
  • Målbare og mærkbare resultater, der ikke kun påvirker virksomhedens bundlinje positivt, men også forbedrer arbejdsmiljøet og medarbejdernes humør

Væredygtige organisationer

I 2011 stiftede Tine Nyholm Commitment Lab sammen med en stærk gruppe af erfarne professionelle praktikere, for at styrke praksisrettede kompetencegivende uddannelsesmuligheder for dansk erhvervsliv. Hun søger at udbrede kompetencer til at opbygge organisationer, der er lige så være- og levedygtige, kreative og lidenskabelige, som de mennesker, der arbejder i dem, har talent til.

Arbejdsrelateret mistrivsel og stress er blevet et almindeligt problem blandt medarbejdere. Det synes, som om vi er kommet til – uforvarende – at ofre menneskets ve og vel på rationalitetens forkromede alter. Mistrivsel og stress går hånd i hånd og har store konsekvenser for både jer som medarbejdere og jeres virksomheder.

Book Tiny Nyholm til et oplysende foredrag om væredygtighed og samarbejdsmiljøer.

Se foredrag med Tine Nyholm
Tine Nyholm Foredrag

Væredygtige ledere og organisationer

Dette inddragende foredrag introducerer Væredygtig ledelse®, der fremhæver vigtigheden af samhørighed og mental sundhed gennem dialogbaseret samarbejde. Det tilbyder praksisnære metoder til at udfordre fastgroede arbejdsmønstre og fremme en lærende tilgang til jeres organisationens kerneantagelser. Med emner som søger at overvinde bureaukrati, balancere hoved, hjerte og handling, samt at omdanne energidræn til værdifulde samarbejdsmiljøer, tilpasses foredraget jeres behov. Det udforsker, hvordan man kan favne sårbarhed, skabe mening i strategiarbejde, og hvordan frivillighed kan blive til passion og ejerskab. Centralt står idéen om, at det menneskelige fundament er essentielt for trivsel og samskabelse.

Tine Nyholm Foredrag

Vi kan ikke lære nogen noget!

Dette inddragende foredrag retter sig mod uddannelsesinstitutioner, som fokuserer på at harmonisere læringsdesign, undervisning, og praksiskompetencer, og er ideelt for jer som er uddannelsesansvarlige. Det sigter mod at udvikle trygge lærings- og undervisningsmiljøer, der fremmer transformativ læring og integrerende læringsfællesskaber. Foredraget understøtter de studerendes evne til at omsætte deres læring erhvervsrettet og værdiskabende. Det er relevant for jer, der værdsætter betydningen af erkendelse i al forandring og udvikling, både individuelt og i samarbejde, og forstår vigtigheden af menneskeligt nærvær i at guide, inspirere og forpligte. Med udgangspunkt i nøje udvalgte emner, såsom værdien af meningsskabelse, betydningen af tankeprocesser, og det menneskelige behov for refleksion og deltagelse, tilpasses foredraget jeres specifikke behov. Det adresserer, hvordan konflikter og samtaler kan være udgangspunkt for nye erkendelser, og hvordan en væredygtig leder eller underviser kan bidrage til relationer baseret på gensidig ansvarlighed, gennem supervision, vejledning, og dialog.

Tine Nyholm Foredrag

Frivillighed i væredygtige samarbejdsmiljøer

Dette inddragende foredrag henvender sig til jeres forening, sportsklub eller anden frivillige organisation, som gør uvurderlig forskel for blandt andet lokalsamfund og ungdomsmiljøer. Det er skræddersyet til at møde de specifikke behov, der findes inden for jeres gruppe, med fokus på vigtigheden af frivillighed, motivation, og den energi, individuelle medlemmer bringer til fællesskabet. Foredraget udforsker nøgleområder såsom betydningen af ejerskab og passion, som grundlaget for ægte motivation; skiftet fra en mentalitet med underskud til en med overskud; vigtigheden af at værne om menneskelige talenter; og kraften i samtaler, der åbner op for nye erkendelser og samskabende forpligtelse. Guidet nærvær og muligheden for refleksion og lærende erkendelse er essentielle i alle aldersgrupper. Ved at frigøre den menneskelige ånd på en væredygtig og humanokratisk måde, sikres det, at medlemmer føler sig som en værdsat del af fællesskabet, klar til at fejle, lære, og trives i en kultur af samarbejde, hvor ansvarlighed for både sig selv og hinanden er centralt.

Referencer

”For alle arbejdsmiljørepræsentanter der deltog, er der kommet fornyet opmærksomhed på vigtigheden af meningsskabelsen i forandringsprocesser. Drøftelserne i forlængelse af foredraget gav indsigt i behovet for at drøfte overensstemmelsen i samarbejdet afdelinger imellem, hvorfor dette er vigtigt, og hvordan denne vigtighed tydeliggøres for medarbejderne. De tillidsvalgte er blevet reflekteret over, hvordan de med den kasket kan bidrage til at understøtte meningsskabelsen af forandringer – også når en forandring er et vilkår.”

– Thomas Søndergaard, AC-Fuldmægtig,

Psykiatrien, Region Nordjylland

”På fantastisk måde formåede Tine Nyholm at forstyrre os på hvordan vi skaber løsninger på en måde, hvor vi bliver bedre til at gå i dialog.”

– Carsten Møller Beck,

Psykiatrien, Region Nordjylland

”Tine er en elskelig terrier, der med sin egen åbenhed fordrer åbenhed – og udfordrer ALLE deltagere til at opdage det, hun tydeligvis selv praktiserer med høj succesrate. En autentisk underviser, som på forfriskende vis bringer begreber som OMP, energi vampyrer og væredygtighed ind i ens bevidsthed. Begreber bliver begribelige, og dialog går fra at være et finere ord for samtale, til at blive nøgleordet til forandring og forankring! En forandring, man aldrig vil glemme, at man selv sidder inde med nøglen til låsen til. Tine kan noget med mennesker og dialog. Man kan ganske enkelt ikke undgå at blive draget og inddraget af hende i det stof, som hun brænder SÅ levende for. Hun er forberedt til mindste detalje på de mennesker, hun skal arbejde med – og man oplever en genuin interesse for, at deltagerne får et optimalt udbytte og bedre arbejdsliv – og liv ! Det var en sjælden oplevelse – Tine sætter et aftryk i din hjerne og i dit hjerte.”

– Rie Warrer, Settlement specialist

Sparinvest

”Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS. Jeg har i den grad fået så meget ny viden, som jeg direkte kan overføre i mit arbejde. Forståelsen af konflikt og håndtering deraf har åbnet en hel ny verden, hvor jeg kan vælge bevidst at håndtere situationer på en konstruktiv og udviklende måde, som er til stor gavn for mine projektgrupper og dermed også projekterne. Det blev meget konkret for mig, hvad jeg har haft til gode at lære i mit liv – Tusind tak Tine.”

– Susanne Noesgaard, IT Projektleder

Sundhedsdatastyrelsen

”Tine har formået at samle gruppen omkring en fælles forståelse af opgaven. Der er nu fælles fodslag i forhold til retningen for afdelingens udvikling. Gruppen er præget af engagement og mod på den opgave vi har fået. Det er i skrivende stund 1½ måned siden temadagene blev afholdt og jeg kan bekræfte, at temadagene blev en ny start med fælles fokus og positive forventninger. Jeg er imponeret over effekten af 2 temadage. På baggrund af min erfaring, kan jeg varmt anbefale Tine Nyholm til afdelinger, der arbejder med forandringsprocesser.”

Ulla Stensberg, Teamleder

Herlev kommune

”Kronborg Knights, Amerikansk fodbold i Nordsjælland, Lederseminar for trænere, holdledere og bestyrelse: Sparring og udvikling om at få mennesker og organisationer til at yde deres bedste. Holdånd og vinderkultur. Vendt og debatteret…. til glæde for alle i klubben, fra U10 over hele ungdomsprogrammet og til Seniorholdet og vores ambitiøse planer. ️ Lærerigt, inspirerende, vedkommende og motiverende fremlagt af Tine Nyholm, Commitment Lab. Tak for dit kæmpestore stykke arbejde og gavmilde sponsorering af tid og talent med spørgeskemaer, behovsafklaring, gennemlæsning, tolkning, fremlægning og undervisning. Imponerende mental styrketræning.” ️

– Anders Christian Von Essen-Leise, Formand

Kronborg Knights

”Det kan kun blive en god dag, når man begynder i selskab med DreistStorgaard Erhvervsklub og en sprudlende Tine Nyholm. (…) vi holder i efteråret en række foredrag for klienter og samarbejdspartnere, som alle handler om ledelse. I dag var overskriften "Leder: Sådan skaber du energi omkring dig" - og der er ingen tvivl om, at vi alle gik fra mødet med brugbare værktøjer og ikke mindst masser af energi. En fantastisk dag med et fantastisk oplæg af Tine Nyholm.”

– Gitte Reymann

1000Dots

Boganmeldelse - Væredygtig ledelse

”Jeg har gennem min tid inden for HR og ledelse læst mange brancherelevante fagbøger, og efter at have læst Tine Nyholms bog bliver jeg nødt til at sige, at denne bog bør du læse.

Hvorfor nævner jeg det? Jo det er ganske enkelt fordi, at her er en fagbog, som man har lyst til at læse færdig, når man er begyndt. Du føler, du bliver beriget på din faglige viden, og så kan du ikke lade være at læse videre.

Tine Nyholm som er uddannet cand.pæd. kombineret med høj grad af praktisk viden, udfordrer læseren både på vores teoretiske og pragmatiske viden på et højt og ikke mindst erhvervsmæssigt niveau inden for ledelsesoptimering og ledelsesmotivering.

Bogen vender mange tænkelige udfordringer for ledere, herunder både at tackle kritiske ledelsessituationer samt også i en stor grad udvikle organisationens og medarbejdernes mentale sundhed og mestring af medledende meningsskabelse, som i den sidste ende både giver større involvering, teamudvikling og ikke mindst et mere tilfredsstillende økonomisk resultat.

Det er altid en fornøjelse at blive beriget, når man læser en fagbog, og det gør bogen Væredygtig ledelse af Tine Nyholm.”

– Kim Staack Nielsen, Chairman, DANSK HR, magasinet ’HRchefen’ 2/23

Forespørg på Tine Nyholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Tine Nyholm
Tine Nyholm

4.75 ud af 5 stjerner

Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS.

Susanne Noesgaard - IT Projektleder Sundhedsdatastyrelsen Se alle referencer