35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Søren Lynge

Foredragsholder, coach, forsker og forfatter. Foredrag om unge og livsstil.
Lynge startede i 1996 startede med at holde foredrag. Han har talt til over 500.000 unge og holdt langt over 3.000 foredrag for uddannelser og private virksomheder.

Søren Lynge har en meritpædagogisk baggrund med opfølgende kurser om ungdomsproblemer på Københavns universitet. Har arbejdet med marginaliserede/ udsatte teenagere og unge siden 1996.

Søren Lynge er bl.a. forfatter til flere bestsellere, heriblandt: “Få dig et liv” og “Alle har mellem 0 og 3 venner.” Senest har Søren udgivet bogen: "Tankernes magt", som er en bog skrevet i unges sprog, der handler om: indre kontrol, sundt selvværd, vrede og følelseskontrol og positive tanker.
Gennem Søren Lynges konsulentrådgivning, hans bøger og socialiseringsprogram SOA hjælper han og hans allierede flere tusinde unge til at få et godt liv. Læs mere...

Forespørg på Søren Lynge og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Søren Lynge

VANER Årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag "VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.
Forspørg på dette foredrag

Erhvervsforedrag: “De Syv Livsprincipper”

Et indsigtsrige og spændende erhvervsforedrag baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk internt arbejdsmiljø, samtidig kan det hjælpe den ansatte og dennes familie. Hvis en ansat har familiære problemer, har arbejdspladsen også et problem. En nations karakter er afhængig af folkets moralske karakter, og de principper de bygger deres liv på individuelt. Det samme gør sig gældende virksomhedsmæssigt. Det, et menneske praktiserer og bygger sin karakter på, indvirker på de handlinger og afgørelser man foretager
offentligt, familiært og arbejdsmæssigt.

Foredraget har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet. Foredraget giver medarbejderne konkrete værktøjer til at tage kontrol over eget liv og egne valg. Undervisningen er morsom samt ikke-fordømmende.
+ mere om
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Søren Lynge

Referencer:

"Vi var meget begejstrede og vigtigst af alt, så var eleverne det også :-)"
- Katrine Larsen, Møldrup skole

”HF-eleverne var meget begejstrede og een skriver fx. at han fik mere ud af foredraget end han havde gjort i de mange timer han efterhånden har gået til psykolog. Flere af de "tunge" elever med psykiske problemer og misbrugsproblemer fik meget ud af foredraget. (...) Alt i alt var vi meget godt tilfredse:-)”
- Anne-Mette Louw Kristoffersen, Ribe Katedralskole

"Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge."
- Mette Uth, Ørstedskolen

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere