35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Søren Lynge

Foredragsholder, coach, forsker og forfatter. Foredrag om unge og livsstil.
Lynge startede i 1996 startede med at holde foredrag. Han har talt til over 500.000 unge og holdt langt over 3.000 foredrag for uddannelser og private virksomheder.

Søren Lynge har en meritpædagogisk baggrund med opfølgende kurser om ungdomsproblemer på Københavns universitet. Har arbejdet med marginaliserede/ udsatte teenagere og unge siden 1996.

Søren Lynge er bl.a. forfatter til flere bestsellere, heriblandt: “Få dig et liv” og “Alle har mellem 0 og 3 venner.” Senest har Søren udgivet bogen: "Tankernes magt", som er en bog skrevet i unges sprog, der handler om: indre kontrol, sundt selvværd, vrede og følelseskontrol og positive tanker.
Gennem Søren Lynges konsulentrådgivning, hans bøger og socialiseringsprogram SOA hjælper han og hans allierede flere tusinde unge til at få et godt liv.

Søren Lynges foredrag er hylende morsomme, men samtidig skarpe og motiverende til selv at gøre noget ved sin situation. Den karismatiske foredragsholder forstår at fange publikum ved sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi kan ikke undgå at smitte af på hver eneste tilhører i salen.

Søren Lynge har igennem mange år lavet botilbud for mange unge. Han arbejder på hans opholdssted Lillevangsgård.
Hertil er Lynge personlig rådgiver hvor han og hans team bliver booket af familier og kommuner samt skoler til at hjælpe mennesker tilbage i kontrol af deres eget liv.

Søren Lynge er en livselsker og livsbekræftende fyr, der ikke går på kompromis med tidens trends, han er unik har hjulpet tusindvis af unge gennem hans bøger og DVDer. Gennem ti år har han motiveret unge og voksne til at vælge værdierne frem for tilfældighederne.

Søren Lynge har været igangsætter af flere Europæiske projekter om ungdomsproblemer. Her i blandt "Storebroderen" som havde til mål at skaffe frivilligt støtte og hjælp til udsatte unge. Sidst har han været leder af projektet "Alle har mellem 0 og 3 venner" hvilket frigav 30.000 bøger om venskaber til den danske ungdom. Søren Lynge har endvidere fået bygget Ungdomsproblemer.dks firmadomicil som ligger i Ballerup. Se mere om det projekt under DreamCenter.

Forespørg på foredrag med Søren Lynge

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Søren Lynge

VANER Årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag "VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.

Erhvervsforedrag: “De Syv Livsprincipper”

Et indsigtsrige og spændende erhvervsforedrag baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk internt arbejdsmiljø, samtidig kan det hjælpe den ansatte og dennes familie. Hvis en ansat har familiære problemer, har arbejdspladsen også et problem. En nations karakter er afhængig af folkets moralske karakter, og de principper de bygger deres liv på individuelt. Det samme gør sig gældende virksomhedsmæssigt. Det, et menneske praktiserer og bygger sin karakter på, indvirker på de handlinger og afgørelser man foretager
offentligt, familiært og arbejdsmæssigt.

Foredraget har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet. Foredraget giver medarbejderne konkrete værktøjer til at tage kontrol over eget liv og egne valg. Undervisningen er morsom samt ikke-fordømmende.
+ mere om

Mere information om Søren Lynge

Referencer:

"Vi var meget begejstrede og vigtigst af alt, så var eleverne det også :-)"
- Katrine Larsen, Møldrup skole

”HF-eleverne var meget begejstrede og een skriver fx. at han fik mere ud af foredraget end han havde gjort i de mange timer han efterhånden har gået til psykolog. Flere af de "tunge" elever med psykiske problemer og misbrugsproblemer fik meget ud af foredraget. (...) Alt i alt var vi meget godt tilfredse:-)”
- Anne-Mette Louw Kristoffersen, Ribe Katedralskole

"Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge."
- Mette Uth, Ørstedskolen

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Søren Lynge holder.

Der er ingen relaterede foredragsholdere.

Har du spørgsmål? Stil dem her:


Kunderne udtaler:

"Virkelig god service. Fik med det samme svar på min forespørgsel og en god ramme om foredraget."

Rekha Larsen, Direktoratet for Kriminalforsorgen

”Det fungerer særdeles professionelt. Nemt, hurtigt og enkelt.”

Jacob Madsen - Mettler-Toledo A/S

"Jeg vil også rose forfatterforedrag for deres service i forbindelse med aftaler vedrørende foredraget - alt klappede og foregik på en rolig måde."

Esther Sørensen, Menighedsråd ved Allesø Næsbyhoved Broby Sogn

”Der har været en god kommunikation på mail, hurtige tilbagemeldinger og intet negativt fra min side at sige omkring denne.”

Beatrice Jørgensen

”STOR ROS”

Dorthe Hect - CBSI Sprogcenter

”God service :-)”

Maria Winther - Ballerup Kommune

Kontakt forfatterforedrag

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere