Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anja C. Andersen

Vidende foredrag om astronomi, astrofysik, solsystemet og universet.

Fotokredit: Simon Klein-Knudsen

Anja C. Andersen

Professor i astronomi og astrofysik.

Uforpligtende forespørgsel på Anja C. Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anja

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Anja C Andersen er professor i astronomi og astrofysik på Niels Bohr Institut. Hun forsker i stjernestøv, hvor hun arbejder pt. med at kortlægge, hvordan støv dannes i Universet, og hvilken indflydelse det har for planetdannelse og stjerneudvikling.

Anja C. Andersen har modtaget adskillige priser og æresbevisninger for sin forskning og formidling af samme, blandt andre H.C. Ørsted Sølvmedalje fra Selskabet for Naturlærens Udbredelse, Københavns Universitets SCIENCE Formidlingspris, Mathildeprisen fra Dansk Kvindesamfund og Dansk Magisterforenings Forskningspris.

I 2016 udgav Anja “En lille bog om Universet” og i 2019 “En lille bog om Månen”, hvilke du kan høre meget mere om i Anjas foredrag, hvor hun som formidler i verdensklasse giver dig en unik forståelse for bøgernes omdrejningspunkter: Universet og Månen. Anja har desuden bidraget til bøgerne “Livet er et mirakel” (2019) og “Marie Curie – Et lys i mørket” (2018). I et Anja C Andersen foredrag får du muligheden for at høre meget mere om disse bøgers omdrejningspunkter.

I løbet af de seneste 20 år har Anja C. Andersen modtaget ikke færre end 15 priser for hendes formidling af meget komplekst stof – ja vi tør næsten kalde det raketvidenskab. Gå ikke glip af muligheden for at høre en af landets bedste formidlere, professor Anja C. Andersen fortælle om vores Univers.

Se foredrag med Anja C. Andersen
Foredrag af Anja C. Andersen

Månen

Hør et interessant Anja C Andersen foredrag, hvor hun fortæller om Jordens nærmeste nabo – Månen. Hun giver dig indsigt i overraskende kendsgerninger og hårdføre konspirationsteorier og nogle af de spørgsmål, vi stadig ikke har fundet svar på. For trods menneskehedens talrige månelandinger, så er der stadig meget, vi ikke ved.

For eksempel kommer Anja ind på, hvordan Månen er opstået, hvorfor den kun har vand på den side, der vender mod Jorden, og hvordan Månen påvirker mennesker.

Foredraget tager afsæt i Anjas bog “En lille bog om Månen”.

Foredrag af Anja C. Andersen

Universet

Anja C Andersen giver i dette foredrag med stor indsigt og humor et overblik over himmelrummet fra Solsystemet og ud til de fjerneste galakser og over universets udvikling fra Big Bang og frem til i dag.

Hun gør dig klogere på en række fænomener fra meteoritter til mørk energi og tyngdebølger. Desuden får du et indblik i, hvor forskningsfronten befinder sig i dag, og hvordan vi er kommet dertil.

Dette Anja C Andersen foredrag tager afsæt i hendes bog “En lille bog om Universet”.

Foredrag af Anja C. Andersen

Anjas forskning og fund

Grib muligheden for at få et enestående indblik i Anja C Andersens forskning som astrofysiker, og få de forbavsende fund serveret.

Anja har opnået stor national og international anerkendelse for sin formidling af kompleks videnskab. Derfor er hun den helt rette til at føre dig gennem den nyeste viden om Universet og dets planeter og stjerner.

Referencer

Super prof. hele vejen igennem

Christine Sestoft

Efterskolerne

Anja C Andersens foredrag om sin forskning var yderst inspirerende. Hun formår at tale om ubegribelige ting på en måde så selv humanister forstår dem.

Sune Jørgensen

Nyborg Gymnasium

lige i øjet, spændende

Ulrik Lassen

Rigshospitalet
Forespørg på Anja C. Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99