Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anders Wejrup

Tidl. adm. direktør i Nordisk Fjer om den store erhvervsskandale
Anders Wejrup har haft Nordisk Fjer sagen helt tæt inde på kroppen de seneste mere end 25 år. Fra 1988-1990 som adm. direktør i Nordisk Fjer Koncernen og som part i det retslige efterspil fra 1990-2002 - hertil en ufrivillig tur omkring Horserød Statsfængsel. Fra 1999 og frem til 2013 har han desuden været en af de centrale kilder til bestseller bogen: ”Bedraget – sagen om Nordisk Fjer” af Charlotte Langkilde.
Et fantastisk og svært forståeligt erhvervsdrama, som ændrede store dele af dansk lovgivning på erhvervsområdet (Lex Nordisk Fjer). Med mere end 400 afholdte og programsatte foredrag siden 2014 giver Anders, på en levende og engageret måde, et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer Koncernen.

Anders har undervist på Danmarks Forvaltningshøjskole (Metropol), Roskilde, Slagelse og Hillerød Handelsskoler, SDU og CBS, er instruktør og indlægsholder hos Økonomi & Personale A/S og tilknyttet fagbevægelsen som FIU underviser på LO-Skolen / Konventum. Anders er kendt for sit altid store engagement, seriøsitet og evne til at komme ud over rampen.

Forespørg på Anders Wejrup og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anders Wejrup

Del I: "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud i 1990"

Hvad var det der skete, hvordan kunne det lade sig gøre i mere end 20 år at koncerndirektøren og bestyrelsesformanden Johannes Petersen kunne holde koncernens katastrofale økonomiske stilling skjult over for alt og alle, såvel internt som eksternt. Hvad var det han kunne. Hvem hjalp ham. Hvorfor gjorde de det.

Få et unikt indblik bag facaden i vel nok Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale, som via bl.a. Lex Nordisk Fjer, har haft meget stor betydning for dansk erhvervslovgivning. Vi tager på en tur rundt i Nordisk Fjer Universet og hilser på Solkongen, demagogen og manipulatoren Johs. Petersen, Klubkassen, Efterretningschefen, Rigsforstanderen, Rivieramanden, Mørkets Fyrste, Tryllekunstneren, Cowboy John, Panama Kongen, Fakturakongen og Det Hoppende P, Bestyrelsen og de 2 kameler, New Jersey Mafiaen, Stråmanden m.m. fl..

Vi kommer helt tæt på storsvindleren Johannes Petersen og hører om hans fantastiske ekvilibristiske finansielle og regnskabsmæssige stunts, herunder om hønsefjer der trylles om til edderdun, om bankgælden på 100 mio. kr. der forsvandt op i den blå luft, Operation Small Talk og en gave på 100 mio. kr., Operation Southern Comfort og de forsvundne 2 mia. kr.. Stunts, fortielser, løgne og manipulationer du ikke troede var mulige.
Forespørg på dette foredrag

Del II: "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning, og man bliver slået skakmat".

Et hårrejsende, nervepirrende og følelsesmæssigt hårdt foredrag om tiden efter Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i efteråret 1990. Livet er ikke til at forudse, det er vigtigt at tro på livet og se på morgendagen som mulighedernes holdeplads. Der sættes fokus på det meget langvarige og særdeles opslidende 12-årige retslige efterspil og konsekvenser efter Nordisk Fjer Sagen, herunder en ufrivillig tur i Horserød Statsfængsel. Vi kigger indenfor i et ellers meget lukket system og ser hvordan livet former sig i et fængsel på godt og på ondt. Vi skal bl.a. høre om Sheriffen, Visi-Kaj, Guld Gunnar, Narkobaronen, Kommafejlen, Råhypnolmanden, Kattekværkeren, Den vandrette bornholmer, Elvis Veet og mange, mange flere.
Forespørg på dette foredrag

”200 års Danmarkshistorie om banditter i habitter, kjoler og ordener”.

Økonomisk kriminalitet og sammenbrud i Danmark gennem de seneste 200 år med fokus på prominente, omfattende og spektakulære sager i såvel erhvervslivet som i det offentlige. En rejse ind i menneskers magtbegær, drømme, fristelser og bedrag. Der sættes tillige fokus på de ofte store menneskelige og økonomiske omkostninger som økonomisk kriminalitet har for et samfund. En spændende, rystende og dramatisk 200 års historisk tur fra ludomanen og embedsmanden Christian Birch i 1820 frem til Britta Nielsen m.fl. 200 år senere. En oplevelsesrig og fantastisk fortælling om en mangfoldighed af banditter i habitter, kjoler og ordener.
Forespørg på dette foredrag

”Horserødlejrens historie 1917 - 2022, livets gang inden- og udenfor murene”.

En fortælling om Horserød lejrens historie gennem mere end 100 år, herunder lejrens ikonografiske betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig. Fortællingen krydres med beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel på godt og på ondt. Ikke mange lokaliteter i Danmark kan fremvise så stort et katalog af betydningsfulde begivenheder i løbet af hundrede år som barakkerne i Horserød. Et meget vigtigt stykke Danmarkshistorie at kende.
Forespørg på dette foredrag

"Normandiet – En naturskøn region - Historiens vingesus – Invasionen 6. juni 1944, èn af grundstenene til Europas frihed”.

En naturskøn, kulturel og historisk spektakulær rejse i Normandiet, herunder en tur langs Invasionskysten – Sword, Juno, Gold, Omaha og Utah Beaches. Vi hører om D-dagen: Optakten - Dramaet – Efterspillet. Vi besøger monumenter, mindesmærker, krigskirkegårde, museer og mange, mange andre spændende steder. Ikke mindst den kulturelle perle over alle perler i Frankrig: Mont-Saint-Michel klosteret ved Bretagnekysten og det historiske og storslåede Bayeux-tapet, verdens længste tegneserie, skal vi også opleve. Tag med på turen og få en fantastisk oplevelse hen over et par timer. Og så skal vi da også lige en tur op og flyve i en drone.


Forespørg på dette foredrag

Mere information om Anders Wejrup

Referencer:

 Jeg vil bare sige – TUSIND TAK for forslaget om Anders Wejrups foredrag :-) Det var VILDT spændende og høre – og alle ”åd det råt”. Jeg personligt – kendte ikke meget til ”sagen” – havde nok for travlt i 1991… :-) Det var så spændende – at jeg og flere andre vil læse bogen. Jeg skrev sms dagen efter til Anders og takkede på pigernes vegne.
- Sheila Jønsson, Jønssons Auto A/S


"Det var en forrygende Anders Wejrup der gæstede os i Galten-Skovby Rotary klub den 12. september 2016. Heldigvis havde vi inviteret vores naboklubber, så vi var i alt 108 Rotarianere/gæster der fik fornøjelsen af at opleve en veloplagt Anders Wejrup, der  bl.a. forklarede hvordan Danmarks største erhvervsskandale kunne finde sted. Hvordan var det lykkes den legendariske og karismatiske Johannes Petersen (sammen med rullepølsen), at snyde hele den danske magtelite. Svaret var magtbegær, storhedsvandvig manipulationer og løgne. Nordisk Fjer havde på daværende tidspunkt Danmarks ”bedste” bestyrelse bestående af stjerneadvokater og toppen af Dansk erhvervsliv, men hvor var de henne dag lokummet brændte – pist væk, og på daværende tidspunkt kunne man ikke sætte ”de kendte” i fængsel. Bestyrelsesansvar var der intet der hed i 1990. Derfor blev Lex Nordisk Fjer en realitet og i dag er der helt andre regler der gælder for professionelle bestyrelser – så lidt godt kom der da ud af det. Tak til Anders for en forrygende aften."
- Finn Blaavand, Partner/Pensionskundechef, Dansk Firmapension

"Tak for en fantastisk aften i Innovest den 12. maj 2016. Der har været stor ros til dig for din medrivende og veloplagte fremlæggelse af det mildt sagt meget omfangsrige materiale om Nordisk Fjer. Det var en stor oplevelse og jeg glæder mig nu ekstra meget til at skulle opleve historien i Skuespilhuset i København den kommende lørdag”.
- Søren Holm, Udviklingschef, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

”En enormt interessant og spændende beretning om Danmarks Historiens største erhvervs skandale. Anders formår at fange alle tilhørende både unge og ældre med hans levende fortællestil og smittende engagement. Det er virkelig en utrolig historie som kommer meget tæt på ved at høre den fra en så central person. Et foredrag kan varmt anbefales herfra, som en kollega fortalte bagefter ”jeg blev helt høj”.
- Christian N. Andersen, Senior Konsulent, emendo A/S  

"Anders Wejrup, Whistlebloweren, der fældede Nordisk Fjer. ”Hardly welcome” et af Johannes Fisker Petersens mange valgsprog. JP kom fra beskedne kår, men lyver om sin opvækst drevet af et utroligt magtbegær. Det var fantastisk at høre om, hvorledes en leder, der er intelligent, visionær, strategisk og taktisk tænkende har en formidabel evne til at få alle med. En leder, der har stor regnskabsmæssig indsigt, er ekstrem venlig og socialt charmerende, er en oratorisk begavelse og i stand til at fordreje sandheden for alt og alle. Hvordan JP sørgede for at omgive sig med dygtige mennesker, finde deres svagheder og udnytte dem, og rent bogstaveligt købe dem med alle mulige midler. JP var en sand Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Det er beskæmmende, at veluddannede personer i høje stillinger i den grad kunne lade sig ”forføre”. Det er utroligt, at ingen turde sætte sig op mod JP, som i den grad gik på kompromis med stifteren af Nordisk Fjer H. O. Langes motto: Sandhed, Ærlighed, Troskab = SÆT,men også tankevækkende, at selv H. O. Lange blev forblændet af JP. Det er godt, at der findes personer som Anders Wejrup, der tør sige fra og tage sin straf. Og hvad har vi så lært af hele sagen? Umiddelbart ikke så meget med henblik på forrige års OW-Bunker skandale. Tusind tak for et utroligt spændende foredrag. Et foredrag som rummede hele den spændende historie om Nordisk Fjer krydret med særdeles aktuelle indslag. Gid rigtig mange vil høre historien, inkl. lydoptagelsen af JP fra en generalforsamling og gid foredraget kan medvirke til, at historien ikke får lov at gentage sig. Det var rigtig synd, der ikke var plads til flere i caféen".
- Marianne Davidsen og Kurt Mikkelsen, 2 x Formand, Lundebjerggård, Fredagsklubben

"C-klubben i Ballerup fik ”Fjer for alle pengene…” da den tidligere direktør i Nordisk Fjer, Anders Wejrup forleden dag fortalte en oplagt og nysgerrigt lyttende forsamling, om hvordan det kunne gå til, at en gammel hæderkronet dansk virksomhed indenfor dun og fjer, blev rammen om en utrolig økonomisk skandale, med ufine metoder og lidt for megen kreativ bogføring. Anders Wejrup er en blændende fortæller, der på en munter og meget underholdende måde, får hvirvlet op i de støvede ”dun og fjer”. AW’s causeri blev yderligere illustreret af mange pudsige og muntre illustrationer med PowerPoint på det hvide lærred, og takket være hans store, konkrete viden fra ”direktørgangen”, fik vi et detaljeret indblik i hvordan den store, kendte og respekterede fabrik des­værre endte i et stort kollaps og måtte lukke, fordi hæderligheden hos nogle få blev tilsidesat lidt for ofte. Begivenheden ligger nu godt 25 år tilbage, og kan nu lettere betragtes i historiens lys. Den interessante men også tragiske historie bliver både morsom og belærende i Anders Wejrups underholdende fremstilling. Foredraget kan derfor anbefales på det varmeste".
- Lillian Klarholdt, Formand for C-Klubben i Ballerup

"Som førstehåndsvidne giver Anders Wejrup et uhyrligt indblik i ”Nordisk Fjer Sagen”, som uden sammenligning var det 20. århundredes største erhvervsskandale i Danmark.  Udtrykket ”en fjer bliver til fem høns” handler om overdrivelse, men når det gælder ”Nordisk fjer Sagen” er der ikke behov for overdrivelse, for her overgår virkeligheden fantasien!  Magtmisbrug, løgn og manipulation på direktionsgangen i Nordisk Fjer var skinbarlig sandhed! Levende og engageret formidler Wejrup en vanvittig og autentisk historie! Tak for et spændende indblik i en lukket verden".
- Sognepræst Samuel Leth-Larsen, Nr. Jernløse og Kvanløse sogne

"På dagen kom der en meget fin feed back fra deltagerne. Du blev udnævnt til at være den bedste foredragsholder, vi har haft. Du var engageret – du var inddragende - talte så alle kunne høre dine guldkorn. Forsamlingen var utrolig lydhør. Og så selve bedrageriet. Selve historien og tidsbilledet. Utroligt. Det var ikke blot en meget dramatisk historie du udrullede for os – men også en del af Danmarks historiens største bedrageri. Mange familiers opsparing forsvandt i den blå luft – skilsmisse – selvmord mm. Også din inddragelse af nutidens skandaler – f eks OW-bunker m.fl. blev sat i relief. Men tilbage er også, at alle de prominente personer, som blev involveret i svindelsagerne, fik foræret formuer for ingenting osv., beviser blot, at det gamle ordspil ”at verden vil bedrages” stadig gælder. Endnu engang 1000 tak for en fantastisk dag". 
- Inga Hansen, Formand, Københavns Kommunes Embedsmandsforening, 18. januar 2016 på Københavns Rådhus

”Tusind tak for en super aften – alle var tryllebundet. Det var et fantastisk foredrag, inspirerende og hårrejsende, i Matadorsalen på Børsen i Svendborg".
- Torben Ahle Pedersen, stats. aut. revisor, Partner, E&Y, 19/11 2015

"Anders Wejrup (AW) rykker sit publikum helt ud på stolekanten. Når AW går i gang med at fortælle om skandalen i Nordisk Fjer er publikum naglet fast til stolen og lutter øre. Ingen vil gå glip af et eneste ord i den spændende fortælling om den virksomhed, der er gjort til sammenligningsgrundlag for alle efterfølgende erhvervsskandaler. AW fortæller historien i et forrygende tempo og et levende sprog – det er næsten som om, man er offer for Johannes Petersens berygtede C-kur. AW formidler det store materiale på en super god og struktureret måde, og krydrer foredraget med en lang række anekdoter, som i den grad bekræfter, at han har været helt tæt på virksomhedens hovedpersoner. Det var et foredrag, der i den grad blev et samtaleemne på kontoret dagen derpå. Derfor skal der lyde en stor tak til AW for et på samme tid hudløst ærligt, medrivende, nærværende, rystende og levende foredrag"
- Søren Thorsen, Senior Vice President, Trading, Jyske Bank, Silkeborg 17/9 2015

"Tak for et godt og medrivende indlæg om Nordisk Fjer, Anders. Det var en virkelig levende og personlig førstehåndsberetning om en af landets største erhvervsskandaler i nyere tid. Foredraget kan kun anbefales, og begejstringen i klubben var stor over dit indlæg." - Jan Erik 
"Tak for et levende og engageret foredrag i Hadsten Rotary Klub." - John
"Tak for et rigtig spændende indlæg, som uden tvivl kunne have været meget længere. En rigtig god aften." - Hans
"Super foredrag du gav i går."- Lasse 
"Fantastisk levende fortælling. Tak." - Morten
- Hadsten Rotary, Erhvervsarrangement, 2/9 2015

"Tak for et fantastisk levende og spændende indlæg om Nordisk Fjer koncernens storhed og fald. Det blev fantastisk godt modtaget af deltagerne på vores årsmøde i Foreningen af Interne Revisorer. Du opnåede en meget høj score".
- Neil Jensen, Regional Chief Auditor, RSA Scandinavia, 27/5 2015

"Tak for det sublime foredrag du holdt om Nordisk Fjer i min Rotary Klub her i morges. Det er meget længe siden jeg har hørt så godt et foredrag".
- Terkel Olsen, Owner, BioCare Nordic ApS, 21/4 2015

René: ”Tak for en underholdende, kompetent og yderst levende aften. "Weltklasse" som tyskerne ville sige". Jimmy: "Tak for en forrygende aften, som desværre gik alt for hurtigt. En ting var at læse bogen. Noget andet var at høre dig fortælle, hvordan du har oplevet det hele". Sonni: "Fantastisk inspirerende foredrag. Du er godt nok sej".
- Boldklubben B1973, Herlev, sponsor arrangement, 26/3 2015

Ib, aftenens referent: ”...jeg skal love for at vi fik en spændende, sprudlende, saftig historie i et forrygende, humørfyldt tempo, krydret med mange anekdoter. Mange kendte navne blev omtalt, ligesom vi hørte om Rigsforstanderen og Rullepølsen. En herlig aften".
- Værløse Rotary Klub, Den Gamle Skole, Kirke Værløse, klubaften 23/3 2015

Kirsten: ”Aftenen forløb forrygende og hæsblæsende. Jeg har ikke før været ude for en så stor spørgelyst". Jakob: "Tak for et fantastisk godt foredrag om NF. Tænk at der gik næsten 3 timer - men sådan føltes det nu ikke". Peter: "Tak for en god aften og foredrag. Du er meget levende at høre på og en god formidler. Det var en stor fornøjelse at høre og se dit show". Britta: "Det var en super god aften på Sognegården, og hold da op hvor var du super, nærværende og medrivende". Christoffer: "Jeg blev inspireret og utrolig begejstret over at høre dig fortælle om sagen. Du er en virkelig god fortæller, og du formår med humor og indsigt at give dit publikum en vedkommende, spændende og uhyre relevant oplevelse".
- Måløv Kirke, Sognegården, åbent arrangement, 19/3 2015

"1000 tak for din indsats, dit engagement og dit foredrag ved vort arrangement i Nordisk Film Biograf i Randers. Det var meget spændende og indsigtsfuldt at høre derom. Kunne faktisk godt have hørt derpå i længere tid. Vi har modtaget en del tilbagemeldinger fra deltagere. Alle som én giver udtryk for en meget spændende indlæg. Dejligt at det lykkes at få det hele med arrangementet til at gå op i en højere helhed - det har du en meget stor del af æren for"
- Director, Pia Højlund Juul, BDO Randers, Statsautoriseret revisionsaktieselskab

”Var til foredrag med Anders Wejrup, der måtte tage nogle af øretæverne efter Nordisk Fjer skandalen. Fascinerende historie om hvordan en stjernepsykopat kunne (kan?) dreje toppen af dansk erhvervsliv om sin lillefinger".
- Formanden HPB, Leerbjerg Lod Fælleshus i Hillerød

"Anders Wejrups personlige vinkel på uhyrlighederne gjorde aftenen dybt underholdende og oplysende. Virkeligheden overgår så langt fiktionen. Det kan være svært at overgå denne aften i underholdningsværdi"
- Lodsedlen nr. 39 v/redaktør Claus Secher, Leerbjerg Lod Fælleshus i Hillerød

”Tak for et forrygende foredrag som gav mange positive tilkendegivelser fra vores kunder"
- Partner, Ole Schmidt, Revisionsfirmaet Baker Tilly, Odense, kunde- netværksarrangement

”Mange tak for sidst. Det var et super foredrag, og vores tilbagemeldinger fra deltagerne er meget positive! Alle jeg har hørt fra syntes det var et meget spændende foredrag".
- Partner, Lars Ørum Nielsen, Revisionsfirmaet Deloitte, Kolding, kunde- netværksarrangement

"Tak for en god aften med et levende og inspirerende foredrag om Nordisk Fjer. 6 stjerner ud af 6 mulige".
- Tommy Madsen, Revisionsfirmaet Deloitte, Kolding, kunde- netværksarrangement

"Tak for i går. Det var en rigtig god oplevelse og ikke mindst et underholdende foredrag"
- Torben Jensen, Revisionsfirmaet Deloitte, Kolding, kunde- netværksarrangement

”Forrygende spændende eftermiddag den 6/11 2014 med Anders Wejrup. Når vi som passionerede bankfolk så tydeligt husker den store skandale, som NF kollapset var - og ikke mindst vores egen banks involvering, så var det utroligt inspirerende at få historien genfortalt så levende og dog med humor af en af hovedpersonerne"
- Svend Ole Jørgensen, Nordea / Andelsbankens Pensionistforening

”Tusind tak for i går den 29/10 2014 i vores Hemingway Club i Gentofte. Det var rigtig, rigtig fremragende. Og det var vi alle meget glade for. Du gjorde det mere end fantastisk. Og hvilket engagement du lagde i dit indslag. Det var rystende godt".
- Mogens Røstbjærg, Hemingway Club, Gentofte. Center for frivillighedsarbejde

"Tak for et interessant og rystende foredrag".
- Erik, Hemingway Club, Gentofte. Center for frivillighedsarbejde

"Tak for et spændende foredrag i formiddags".
- Peter, Hemingway Club, Gentofte. Center for frivillighedsarbejde

"Det var et flot foredrag du holdt i Hemingwayklubben"
- Skjold Grøntved, Hemingway Club, Gentofte. Center for frivillighedsarbejde

"Mange tak for det rigtig spændende foredrag i søndags (red. 28/9 2014), det var virkelig interessant at få et indblik i hvad der har foregået her i vores bygninger og hvad det var for en virksomhed der stod bag NOKO. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra kollegiets alumner." "Det er på et Styrelsesmøde blevet besluttet at afholde en "Anders Wejrup Fredagsbar" den 28. november" /
- Henrik Palmelund, Alumne på Nordisk Kollegium (NOKO)

”Bestyrelsesgruppen har talt om dit spændende indlæg den 8/10 2014, og flere var ved at læse bogen, men det mest interessante havde været at høre dig fortælle historien!". "Jeg synes at du er en fremragende storyteller, der formår at fange et publikum". "Du har virkelig evnen til at fange en gruppe tilhørere"
- Netværksdirektør Bent Johnsen, Netværk Danmark, Bestyrelsesgruppe II

”Historien om Nordisk Fjer er spændende og stadig aktuel. Læren fra dengang skal bruges til at undgå tilsvarende fejl i dag. Anders Wejrup gør det på en inspirerende måde, hvor hans dybe kendskab virkeligt kommer frem"
- Claus Bonde Hansen, statsautoriseret revisor, BDO, Head of knowledge

”Tak for for dit fantastiske foredrag, som også vakte mange følelser hos mig".
- Tore, Netværk Danmark, Bestyrelsesgruppe I

"Tak for en super spændende dag. Du har virkelig evnen til at engagere en gruppe tilhørere, og som du hørte, så ville de ikke engang have en kort pause for at træde af på naturens vegne. Jeg synes du er en fremragende storyteller, der formår at fange et publikum."
- Bent, Netværk Danmark, Bestyrelsesgruppe I

"Tusind tak for en fantastisk, men også skræmmende historiefortælling i dag i Ringsted. Jeg er imponeret over din evne til at fortælle historien både med finesse, flow, glimt i øjet, engagement, ja jeg kunne blive ved. Det var ganske enkelt fængslende. Jeg har faktisk hørt lydbogen, men det er ingenting i forhold til din evne til at fortælle historien. Jeg ville ønske vi havde haft hele dagen sammen. Tusind tak for en fantastisk og meget personlig historiefortælling. Det var sjældent godt!!"
- Niels, Netværk Danmark, Bestyrelsesgruppe I

”Meget tilfreds med foredraget"
- Charlotte Møller, direktør i PFA, Økonomi og Koncerncompliance

”Anders Wejrup's foredrag er en medrivende personlig og i den grad tankevækkende beretning om en erhvervsskandale som er mere omfangsrig end skildret i pressen. Især er det tankevækkende at høre om "stjernepsykopaten" og "rullepølsens" manipulative metoder som vil gøre enhver Stasi agent misundelig. AW er hudløs ærlig, og jeg synes det var et medrivende foredrag, hvor man kommer tæt på hele sagen. Han er i den grad autentisk, og man føler med ham"
- Tom Laursen, adm. direktør Securitas A/S & Ledergruppen i Securitas A/S

”Tak for et fantastisk arrangement. Det levede til fulde op til vore forventninger. Jeg vil anbefale dig, når det bliver aktuelt”
- Hanne Clausager, Financial manager at VIP Reception A/S

”Kanon foredrag. Du er jo blændende på en scene"
- Annie Baare, Senior Skattekonsulent, BDO

”Kære Anders, tak for et fantastisk spændende foredrag i går hos Baker Tilly. Utroligt indlevende, præcist og medrivende
- Tonni Bülow-Nielsen, Partner VF Venture, Vækstfonden

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anders Wejrup holder.

Foredrag med Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er bedst kendt for sine mange succeser på showturneer, fjernsynsreklamer, TV-shows o...
Foredrag med Michael Svendsen

Michael Svendsen

Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael bl...
Foredrag med Michael Juul Eriksen

Michael Juul Eriksen

Michael Juul Eriksen er forsvarsadvokat og særligt kendt for sine mange vundne sager, og de spektaku...
Foredrag med Ole Krohn

Ole Krohn

Ole Krohn er siden 2007 finanskommentator og journalist på TV2. Han har dækket nogle af de absolut s...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere