Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Gordon P. Henriksen

Passioneret lystfisker kendt fra bl.a. DR og National Geographic
For Gordon P. Henriksen er lystfiskeri langt mere end bare en hobby. Fra Gordon som dreng fangede sin første fisk, kan man roligt sige, at hele hans liv er gået totalt i fisk. Han har skabt sig en unik og succesfuld karriere som selvstændig, hvor han udelukkende arbejder med sin passion – nemlig formidling af lystfiskeri på alle mulige måder.

Gordon forstår at engagere publikum i lystfiskeriet via mange forskellige medier. Han er kendt som radiovært på Fisketegn på Radio24syv samt tv-vært bl.a. fra programmer som Storrygeren og Nak & Æd på DR2, Fiskemissionen på DR Ultra og King Fishers på National Geographic Channel og har skabt sin egen succesfulde programserie på youtube: FISKEguiden.

Gordon har en bachelorgrad i Human Økologi og en kandidatgrad i Miljøbiologi og Kommunikation. Ud over arbejdet som tv- og radiovært har Gordon arbejdet som arrangør af fiskerejser og events og været redaktør på et fiskeblad. Yderligere arbejder Gordon som konsulent for politikere, kommuner og turistråd og rådgiver om bæredygtigt lystfiskeri og lystfisketurisme. Gordon har bl.a. siddet i bestyrelsen for Nationalpark Skjoldungernes Land, som formand for Nationalparkrådet og er meget involveret i indsatser for at sikre miljøet i Danmark.

Desuden er Gordon forfatteren bag bogen "Et liv i fisk" (13. marts 2020).

Forespørg på Gordon P. Henriksen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Gordon P. Henriksen

Passion og Profession

Man kan da ikke leve af at fiske? - Gu' kan man så, ville Gordon straks svare. Gordon fortæller i sit foredrag en inspirerende historie om livet, der gik i fisk, om at tro på sig selv og gøre det, man brænder for - uanset hvad andre siger. Om at flytte fokus fra penge og indtægter og i stedet dyrke sine passioner og drømme fuldt ud, og så skal mulighederne nok vise sig. Gordon deler ud af sine erfaringer og underholdende oplevelser fra hele verden krydret med billeder, filmklip og anekdoter og fortællinger om nogle af alle de mennesker, han har mødt, og ting, han har oplevet på sine fisketure.

Gordon er fast overbevist om at arbejde skal være noget, man holder af, og glæder sig til at udfordre folk til at opsøge og skabe et arbejdsliv, der bringer dem lykke og livskvalitet.
Forespørg på dette foredrag

Lystfiskeri og stress

Vi arbejder mere og mere, samtidig med at sociale medier og smartphones sørger for, at vi konstant er ”på”. Presset på mennesker og på vores sind har aldrig været større og WHO (World Health Organisation) forudsiger, at stress vil være en af de største sygdomsbyrder i år 2020. Derfor er det afgørende, at vi gør noget aktivt for at forhindre dette og for at sikre vores eget mentale helbred. Og en fisketur kan være en del af svaret. Lystfiskeri kan nemlig være særdeles effektivt til at forhindre stress.

Masser af forskning og erfaringer viser, at tid tilbragt i naturen med aktiviteter såsom lystfiskeri kan være med til at forebygge og ligefrem kurere stress, og værdien af oplevelser i naturen er ekstremt vigtige - ikke bare for individuelle personer men for samfundet som helhed.

I dette foredrag starter Gordon med en kort redegørelse for, hvordan vi påvirkes af stress – og hvorfor og hvordan oplevelser i naturen kan være med til at sikre vores mentale sundhed.

Gordon giver en masse konkrete og gode råd om. hvordan man kan tilrettelægge oplevelser i det fri: På egen hånd, såvel som med familie og venner, og på denne måde øge sin livskvalitet og reducere eller forhindre stress.

Dette foredrag kan alternativt arrangeres ude i det fri eller i forbindelse med en fisketur.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Gordon P. Henriksen holder.

Foredrag med Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. J...
Foredrag med Morten D. D. Hansen

Morten D. D. Hansen

Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en p...
Foredrag med Erik B. Jørgensen

Erik B. Jørgensen

Den danske eventyrer, Erik B. Jørgensen, har gjort militærkarriere i mere end et årti, herunder læng...
Foredrag med Morten Hilmer

Morten Hilmer

Morten Hilmer er en af Danmarks allermest erfarne og hæderkronede naturfotografer med speciale i Nor...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere