Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Gitte Horndrup

Sygeplejerske, erhvervscoach og foredragsholder indenfor emnerne stress, trivsel og arbejdsglæde.

Evan Fotograf

Gitte Horndrup

Sygeplejerske, erhvervscoach og foredragsholder indenfor emnerne stress, trivsel og arbejdsglæde.

Uforpligtende forespørgsel på Gitte Horndrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gitte

Lecture icon

Foredrag

Gitte Horndrup har igennem flere år oplevet, hvordan ledere som medarbejdere tager bagagen med hjem, fordi de ikke kan levere et ordentligt stykke arbejde.

Der er for lidt tid til kerneopgaven, høje krav om performance, følelse af utilstrækkelighed og dårlig samvittighed, tids- og dokumentations pres, personaleflugt, usikker ledelse, manglende fællesskab, sladder og brok, stress, tiltagende fysisk og psykisk nedslidning mv.

Mange oplever, uanset branche, at man kan brænde for noget, der senere får en til at brænde ud.

Det er derfor blevet en stor mission at skabe trivsel og forebygge stress.

Gitte har i mere end tre årtier beskæftiget sig med arbejdsglæde og den mentale sundhed både som sygeplejerske, chef, konsulent og formidler. Hun har en meget solid og gennemprøvet erfaring og indsigt i, hvad der motiverer mennesker til at trives. Men særligt også viden om hvilke fællesskaber der skaber vedvarende arbejdsglæde, og hvilke der ikke gør.

Med afsæt i personlige og professionelle erfaringer får du et nærværende og vedkommende foredrag, som bærer præg af hendes store passion for, at alle mennesker uanset sociale lag fortjener det glade og sunde liv.

Hensigten er at blive mentalt stærk nok til, at ændre de adfærdsmønstre vi har for vane at holde fast i, fordi de føles trygge. Kan vi bryde de negative tanker og vaner, kan vi forbedre vores energi, arbejdsmiljøet, fællesskabsfølelsen og trivslen væsentligt.

Gitte bruger sig selv og sine kompetencer på en anderledes, kreativ og udbytterig måde, så tilhørerne engageres og aktivt tilegner sig virksomme værktøjer og teknikker til både arbejdsmæssig og personlig udvikling.

Du vil blive motiveret i den rigtige retning med god blanding af cases, innovation, humor, indsigt og faglig relevans.

Formålet er at inspirere alle deltagere til mere viden og indsigt om, hvad der giver værdi og energi i hverdagen. Vi kan via fokus og aktive valg ændre på ”normalen” og sætte nye standarder for hvad god trivsel er.

Gitte har erfaring med foredrag til både private og offentlige virksomheder. Hun skræddersyer gerne foredrag til jeres behov og ønsker.

I alle typer foredrag til både virksomheder og konferencer inddrager hun forskningsresultater, egne erfaringer og klienters fortællinger.

Et foredrag med Gitte Horndrup giver dig

  • Indsigt til at fastholde trivsel, arbejdsglæde og livskvalitet
  • Viden og inspiration til mindre stress
  • Fokus på fælles ansvar for den gode arbejdslyst
  • Direkte anvendelige værktøjer som er relevant for at skabe et liv i balance
  • Introduktion til stress- og trivselsværktøjer, som kan bruges både privat og på jobbet
  • Personlig udvikling og turde følge sine grænser
  • Ny drejning af fænomenet omsorgstræthed

Gitte har med sine mange års erfaring som chef for flere plejecentre, forstået at skabe følgeskab med fokus på høj trivsel på flere parametre. Hvis personalet trives, stortrives borgerne også.

Den samme grund filosofi om trivsel blev brugt som beskæftigelsesrettet mentor og koordinerende sygeplejerske for syge og handicappede borgere, og har skabt fantastiske resultater for de enkelte borgere.

De sidste 10 år som selvstændig konsulent for både private og offentlige virksomheder har givet et væld af succesfulde cases, hvor alvorlig stress ændres til trivsel og livsglæde, udvikle prioritering i samarbejdet, øget værdi i trivselsarbejde, fastholdelse på arbejdsmarkedet, personlig udvikling, fokus på bæredygtig ledelse og meget mere.

Gitte forstår at kombinere hendes høje faglige kompetencer med hendes mange års praktiske erfaringer, så du får noget at reflektere over. 🙂

Se foredrag med Gitte Horndrup
Foredrag Gitte Horndrup

Bæredygtigt arbejdsliv:

 Hvordan vi kan skabe balance mellem trivsel og performance

I dagens arbejdsmarked bliver vi ofte presset til at præstere mere og mere. Vi skal nå flere deadlines, tage flere opgaver og møder højere krav fra både kunder og ledelse. Dette kan føre til stress, udbrændthed og en følelse af utilstrækkelighed. Men hvordan kan vi skabe et bæredygtigt arbejdsliv, hvor både trivsel og performance kan opretholdes?

Dette foredrag tager fat i nogle af de udfordringer, som mange oplever i deres arbejdsdag. Hvordan kan man skabe balance mellem at levere kvalitetsarbejde og samtidig passe på sin mentale og fysiske sundhed? Hvordan kan man arbejde konstruktivt med presset fra både ledelse og kunder, uden at blive ”trykket” flad?

Foredraget giver indsigt i, hvordan man kan undgå fælder i dagligdagen og introducerer konkrete værktøjer og samtalemodeller, som kan hjælpe med at tackle udfordringerne på en mere bæredygtig måde. Derudover vil der også være fokus på, hvordan man kan skabe en positiv og bæredygtig arbejdskultur, hvor trivsel, performance og balance går hånd i hånd.

Foredrag Gitte Horndrup

Konsulentburgeren: Pres fra ledelsen og pres fra kunden

Mange konsulenter har et ”naturligt” pres i deres dagligdag. De måles på performance, faktureringsgrad, samarbejdsevner, kommunikation og en lang række definerede målsætninger.

Der er et pres fra kunderne, som kan have høje (måske urealistiske) forventninger, til de resultater der skabes. Utilfredse kunder kan være en af de mest stressfremkaldende faktorer hos konsulenter i dag.

Så hvad sker der, når der ikke er tid nok til kunderne og opgaveløsningen? Hvordan påvirkes den mentale sundhed, når der er krisetider og omsætningen falder?

Hvordan kan man i konsulentvirksomheder arbejde konstruktivt med presset fra begge sider og undgå, at konsulenten bliver ”trykket” flad?

Foredraget giver indsigt i, hvilke fælder I skal undgå i dagligdagen. Samtidigt får i værktøjer og samtalemodeller, som gør det lettere for alle at tackle i hverdagen.

Foredrag Gitte Horndrup

Omsorgstræthed skaber personaleflugt – Sådan stopper du det

Mange virksomheder og institutioner med speciale indenfor sundhed, omsorg og læring til børn, unge og ældre oplever stor personaleflugt fra faget. Flere og flere ansatte angiver en følelse af faglig udbrændthed. De er blevet omsorgstrætte.

Der bliver peget fingre ad hinanden, besværlige borgere, dårlig ledelse, manglende medindflydelse, mistrivsel, stress, kæmpe arbejdspres, ringe løn, ingen hjælper hinanden, meget sladder, brok kultur mv.

Værst af alt; Ingen trives!

Hør hvor store konsekvenser det har, når vi glemmer at lytte og forstå de borgere, vi gerne skulle hjælpe.

Få historien om hvordan et plejehjem formåede at skabe et fremmøde på 98,6% blandt de ansatte, konsekvent overskud på bundlinjen, ventelister og indflydelse på eget liv; borger som ansatte.

Foredraget giver dig indsigt i hvad omsorgstræthed er og inspiration til konkrete værktøjer til at skabe et langt mere bæredygtigt arbejdsliv.

Referencer

Forespørg på Gitte Horndrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99