Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nils Villemoes

Inspirerende, underholdende og humoristisk foredrag om ledelse

Nils Villemoes

Eftertragtet foredragsholder inden for ledelse, og tidligere lektor på Handelshøjskolen. Han er uddannet cand. merc., samt autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

5 ud af 5 stjerner

Nils besidder en helt unik kombination af faglig viden om ledelse og strategi på den ene side og evnen til at levere sine budskaber på en pædagogisk og meget humoristisk måde på den anden. Skal opleves

Thomas Rovsing Lauritzen, Dansk Golf Union Se alle referencer

Et foredrag med Nils Villemoes giver jer:

  • En foredragsholder med en unik evne til at blande humor med seriøse emner om ledelse
  • Dybdegående indsigt i ledelse, baseret på 35 års erfaring som lektor og en lang liste af succesfulde foredrag i hele Danmark
  • Praktiske værktøjer og indsigt I kan anvende, så I opnår mindre ‘bøvl’ og mere arbejdsglæde
Uforpligtende forespørgsel på Nils Villemoes

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nils

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Nils Villemoes’ foredrag om ledelse både humoristiske og populære. Med erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse i 35 år, er han også en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelse. Nils er kendt for at være en yderst inspirerende, humoristisk og vedkommende af slagsen – og derudover er der garanti for et smil på læben og latter.

Et foredrag med Nils Villemoes giver jer:

  • En foredragsholder med en unik evne til at blande humor med seriøse emner om ledelse
  • Dybdegående indsigt i ledelse, baseret på 35 års erfaring som lektor og en lang liste af succesfulde foredrag i hele Danmark
  • Praktiske værktøjer og indsigt I kan anvende, så I opnår mindre ‘bøvl’ og mere arbejdsglæde

Få ekspertindsigt i ledelse, leveret med en god portion humor

Som Nils siger: “Når de griner, så har jeg dem – så kommer tingene på lystavlen”. Det behøver ikke at være med løftede pegefingre, når emnet er ledelse – i et Nils Villemoes’ foredrag kan vi sagtens grine af det sammen og få de vigtigste pointer med videre i arbejdsdagen på samme tid.

Nils holder kun foredraget “Bøvl” – men det er altid opdateret og aktuelt, så publikum oplever altid et utrolig veldisponeret foredrag, der handler om ledelse, strategi og udvikling. Der er garanti for filosofiske, finurlige og underfundige punchlines og humor af højeste karakter.

Book et Nils Villemoes’ foredrag og få værktøjer til mindre bøvl og større arbejdsglæde – og en masse underholdning.

Se foredrag med Nils Villemoes
Nils Villemoes foredrag

Bøvl – et foredrag om ledelse

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!

Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I dette Nils Villemoes foredrag er en af hans pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

Et yderst inspirerende og humoristisk Nils Villemoes foredrag om ledelse, som er velegnet til både offentlige og private organisationer.

Bøvl - Nils Villemoes på slap line

Se foredrag med Nils Villemoes

Referencer

Meget flot performance af Nils Villemoes. Han er eminent til leg med ord.

Freddy Skov

Nordea

Relevant, morsomt og veloplagt

Peter Bøgelund

Ballerup Kommune

Han leverede et yderst inspirerende, levende og humoristisk Nils Villemoes foredrag til stor glæde for vores konferencedeltagere. (Til orientering kan jeg oplyse, at Nils opnåede en evalueringsscore fra deltagerne på 4,6 ud af 5 mulige, hvilket er meget flot)

Jeanette Hansen

Deloitte

Nils Willemoes kan underholde en hel forsamling med sine sjove og tankevækkende fremstilling af ledelse - og alle gik derfra med ny inspiration! Han formåede at trække fulde huse tidligt på konferencens anden dag.

Carsten Bredahl Nielsen

VEJ-EU

Nils besidder en helt unik kombination af faglig viden om ledelse og strategi på den ene side og evnen til at levere sine budskaber på en pædagogisk og meget humoristisk måde på den anden. Skal opleves

Thomas Rovsing Lauritzen

Dansk Golf Union

Nils er fantastisk og han formåede at give hans foredrag et twist så det passede til vores tema.Vores 200 gæster var uden tvivl underholdt på det højeste plan. Kun roser herfra

Marcel Wolf

Round Table 132 Christianshavn

Det var en fornøjelse at høre en super veloplagt Nils Villemoes. Vi var alle begejstrede over hans kløgt - vid og formidlingsevne. En præstation ud over det sædvanlige.

Henrik Axel Langhoff

Billund Kommune

Vi er flere der havde haft fornøjelsen af Nils Villemoes foredrag før og havde talt meget om, hvor god han var. Vi blev bestemt ikke skuffede anden gang, og det så ud til at de fleste af vores medarbejdere syntes det samme

Louise Lindtofte

Billund Kommune

Han har en fantastisk indfaldsvinkel til det han gerne vil fortælle. Humor har altid været et godt middel til forståelse. Nils kender balancen. Dejlig eftermiddag.

Søren Hansen

Slogs Herreds Hus Højskoleudvalg

Det var et sjovt Nils Villemoes foredrag - han gav meget stof til eftertanke og debat efterfølgende.

Anja Voller Jensen

Plejecenter Støberigården - Morsø Kommune

Nils Villemoes var utrolig spændende fik folk med fra starten, var god til at få folk til at grine og virkelig underholdende. Alle havde en rigtig hyggelig aften og gik derfra med et smil på læberne.

Kjeld Vang Lauritsen

Dolle A/S

Et Nils Villemoes foredrag der var morsomt på et højt plan. Vedkommende, rørende, aktuelt. Fik en til at stoppe op og tænke på, hvad det er vi har gjort og hvad det er vi fremadrettet gør.

Carsten Gaulshøj

Udviklingscenter Esbjerg

Et yderst relevant foredrag, med masser af humor. Vi har været meget tilfreds med Nils villemoes og hans foredrag. Kan varmt anbefalde Nils villemoes til fælles medarbejdermøder/trivselsmøder m.v.

Jørgen Jensen

Rygårdcentret, Gentofte Kommunne

Super foredrag, og tilpasset målgruppen

Anton Yding

Kolding Kommune

Utrolig timing i forhold til udfordringerne folkeskolen står overfor. Lærere og pædagoger morede sig sammen og vi fik alle noget at tænke mere over. Inspirende, varmt og vedkommende. Stor tak til Nils Villemoes for indsatsen.

Marianne Klöcker

Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

Jeg havde bedt om en rød tråd i foredraget, hvilket blev indfriet til fulde. Jeg har kun roser til overs for HELE foredraget. At noget, som til tider er rigtig svært (ledelse), kan fortælles på så simpel en måde, er i sig selv en helt fantastisk oplevelse. Det var hele vejen igennem en succes, som absolut bør opleves

Christina Munk

Jyske Bank Kreds

Han er meget inspirende og underholdende at høre på - dejligt med et godt grin og se lederskabet fra en anden vinkel.

Pia Norre Andersen

DFL (Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening)

Nils´ personlighed og dette at han tør bruge sig selv så meget holdt os fanget, og han formåede på entusiatisk og humoristisk vis at få serveret sine budskaber, så det ud over underholdningsværdien også gav stof til eftertanke

Jørn Christiansen

Kærbyskolen, Aalborg

Nils er en meget underholdende foredragsholder, men der er bestemt også gode og alvorlige synspunkter i hans foredrag

Ketty Thorup

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn

Tusinde tak for et super godt og meget inspirerende Nils Villemoes foredrag i fredags :) Det levede helt op til vores forventninger og gav os meg at tænke over og arbejde videre med i forhold til ledelsesrollen, fælles sprog og ansvar Tak for det :)

Bente Trier Kaarup

Ortopædkirurgisk afdeling Kolding

Inspirerende Nils Villemoes foredrag med nærvær og masser af humor. Alle tilskuerne var vilde med Nils, og jeg er sikker på, at han bliver booket igen!

David Lamuño

AGCO

Super godt og meget rammende

Christel Mortensen

SEAS-NVE

Nils Villemoes er yderst professionel og hans budskaber gav genklang hos alle - ledere som medarbejdere. Tak for en helt fantastisk aften med Nils.

Mette Lindskov

NITES

Seriøst morsomt.

Ib Valdemar Nielsen

Cubo arkitekter

Jeg havde ikke oplevet Nils Willemoes foredrag tidligere. Han var inspirerende og leverede et godt, spændende og livligt foredrag som fastholdt deltagerne. Der var god sammenhæng mellem start og slut - selvom man undervejs i foredraget ind imellem tænkte - " hvor er vi nu på vej hen", men hele tiden blev der samlet op og man kom ind på det planlagte spor. Et meget fint foredrag. Tak for det Nils.

Jørgen Eberhardt

BUPL Sydøst

Morsomt, relevant og særdeles underholdende.

Dorthe Lundorff

Søndersø Produktionshøjskole

Eminent - absolut verdensklasse!! Vores deltagere evaluerer altid vores fyraftensarrangementer på en skala fra 1-5, hvor fem er det ypperste. Før hen evaluerede de på hver enkelt element - rammerne, input fra Aktiv Fritid og selve foredraget. 96 ud af 120 deltagere tog sig tid til at evaluere. Vi rammer et snit på 4,8. Jeg gentager lige: "VI RAMMER ET SNIT PÅ 4,8", og her har jeg selvfølgelig ikke talt dem med så gav over 5, som der var en del der formastede sig til at gøre. At vi ikke rammer 5 skyldes, at Nils måtte lade sig evaluere i et helhedsindtryk......ellers havde karakteren været 5! Han ramte spot on og fik smilene og latteren frem på et emne, som ellers godt kan få folk til at bruge bekymringsrynkerne frem for smilebåndene." - Karin Hansen-Schwartz, SSP og Forebyggelse, Esbjerg Kommune (Aktiv Fritid) "Utroligt underholdende Nils Villemoes foredrag. Han formåede at fange alle, hvilket kunne være en vanskelig øvelse; vi var samlet ca. 100 mennesker, som dels var timelønnede ude fra vejen og dels funktionærer fra kontorer rundt i landet." - Per Hardahl, NCC Industry A/S "Nils er helt fantastisk - vildt at han stadig "holder". Både temaer, energi og performance er helt i top!

Sofie Lorentzen

Danmarks Tekniske Universitet

Nils var enormt inspirernede at høre på, og han var god til at fange alles opmærksomhed. Hans måde at formidle tingene på er helt unik, og det fik nemt smilet frem ved alle deltagerne.

Lene Sandberg

GLS Denmark

Nils er en eminent foredragsholder og han formår på en sjælden set måde at holde alle tilhøreres opmærksomhed hele vejen igennem sit foredrag. Man når kun lige at få vejret efter en latterkrampe før den næste er på vej :-)

Lars Bo Larsen

Dansk Svømmeunion

Skjønt, at Nils Villemoes i et fornuftigt omfang tilpassede foredraget til konteksten hos os

Claus Nordentoft

Aarhus Kommune

Et fantastisk foredrag, vi var samlet 42 personer fra forskellige dele af vores organisation og der blev grint så tårene trillede og samtidig fik vi en masse guldkorn med derfra. Kan kun varmt anbefale Nils Villemoes.

Ebbe Birch

AU Foulum

Dejligt, at Nils og hans foredrag var helt up to date med IT-systemer, udfordringer pga krig i Ukraine samt andre samfundsmæssige "problemstillinger".

Lene Kjærgaard

Norlys Holding A/S

Det var et super godt foredrag, som fik stor ros fra vores deltagere.

Helle Møll, Socialpædagogerne Nordjylland

Socialpædagogerne Nordjylland

Han tryllebandt vore gæster, efter følgende har flere bedt om kontakt oplysninger på ham

Per Fuglsang

Fuglsang Gardiner og Indretning

Humoristisk og rammende

Anette Degn

DJ Supply A/S

Mange fine tilbagemeldinger fra publikum

Finn Dahl Hansen

Vejrum-Ølby-Asp-Fousing menighedsråd

På sin egen, underholdende facon sætter Nils Villemoes både samtid og forretningsledelse under lup og tvister sprog og økonomiske begreber, så tingene bliver jordnære i en (selv)ironisk forståelse, der er hylende morsom og måske endda får organisationen til at rykke tættere sammen i gensidig forståelse.

Kenneth Krag Møller

Betech A/S

Top professionelt

Peter Martensen

Lederne Sønderjylland

Vi fik lige det vi ønskede, et godt grin og lidt at tænke over. Og så er det jo bare fantastisk med den energi som Nils udstråler. Tænk at han er 82..

Michael Caspersen

Søndersø Hamdelsstands & Håndværkerfoening
Forespørg på Nils Villemoes

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Nils Villemoes
Nils Villemoes

5 ud af 5 stjerner

Nils besidder en helt unik kombination af faglig viden om ledelse og strategi på den ene side og evnen til at levere sine budskaber på en pædagogisk og meget humoristisk måde på den anden. Skal opleves

Thomas Rovsing Lauritzen, Dansk Golf Union Se alle referencer