Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Lynge

Inspirerende foredrag om mental succes og overtænkning

Søren Lynge

Dedikeret til personlig udvikling og videnformidling - en blanding af coach, forsker og forfatter, der engagerer og inspirerer som foredragsholder.

4.75 ud af 5 stjerner

Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge.

Mette Uth - Ørstedskole Se alle referencer

Et foredrag med Søren Lynge giver jer:

  • Teknikker til at håndtere angst, stress og negative tanker
  • Praktiske øvelser for mental velvære og positivitet
  • Indsigt i betydningen af taknemmelighed for mental sundhed
Uforpligtende forespørgsel på Søren Lynge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Søren Lynge er særligt kendt for sit arbejde med at hjælpe mennesker med at tackle overtænkning og slippe af med negative tankemønstre, der kan føre til stress, angst og bekymring. Sørens foredrag har en engagerede og dynamiske foredragsstil, der kombinerer praktiske redskaber med inspirerende historier og eksempler.

Et foredrag med Søren Lynge giver jer:

  • Teknikker til at håndtere angst, stress og negative tanker
  • Praktiske øvelser for mental velvære og positivitet
  • Indsigt i betydningen af taknemmelighed for mental sundhed

Vejledning til et bedre liv

Søren Lynge er en anerkendt forfatter, foredragsholder og mentaltræner med fokus på mental sundhed og succes. Søren er centerchef på CKU (Center for Kognitiv Udvikling) og en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere med over 150 foredrag om året. Han er en populær stemme i medierne og en ofte citeret ekspert i aviser, magasiner og på tv.

Søren er forfatter til flere succesrige-bøger. Hans bøger er kendt for deres praktiske tilgang til mental sundhed og deres fokus på effektive redskaber og teknikker, der kan hjælpe læserne med at opnå større trivsel og succes.

Alt i alt er Søren en anerkendt ekspert inden for mental sundhed og en populær stemme i den offentlige debat om dette emne. Han er kendt for sin praktiske tilgang til mentaltræning og for sin evne til at inspirere og motivere sine læsere og tilhørere til at tage kontrol over deres mentale sundhed og succes.

Book Søren Lynge til et foredrag om mental sundhed, livskvalitet, og vaneændringer. Søren gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for mennesker i Danmark.

 

Se foredrag med Søren Lynge
Søren Lynge foredrag

Mental Succes - Lær at mestre dit liv med Søren Lynge

Har I nogensinde oplevet følelsen af søvnløshed, hjertebanken, hovedpine eller ondt i maven på grund af negative tanker og spekulationer over fortiden eller fremtiden? Måske har I også bemærket, at I bliver glemsomme, har kort lunte og vredesudbrud. Faktisk trives 80% af alle mennesker hver dag “fint” med disse triste og negative tanker, som kan skabe problemer, dårlige relationer, stress og angst.

Det behøver ikke at være sådan! Få 100% mere glæde og energi i jeres hverdag, når Søren Lynge i dette foredrag beskriver, hvordan man kan give slip på fortiden og giver jer mentale værktøjer til at mestre dit liv. Som ekspert i Positiv Psykologi og Mental træner i Lyngemetoden, vil Søren give jer teknikkerne til at: Give slip på angst, stress og alt andet, der ikke bør være i jeres liv. Optimere jeres mindset og skabe magiske resultater. Mindske bekymringer. Løse jeres problemer og skabe ro og balance. Bibeholde jeres gode humør, selv i negative omstændigheder.

Gennem Sørens Lynges metode vil I lære at fokusere på det, I selv kan ændre i stedet for at spekulere over fortiden, som I ikke kan ændre. Med konkrete og praktiske svar og opskrifter vil I lære at træne jeres sind til at se fremad og mestre jeres liv. Så kom book et inspirerende og energifyldt foredrag med Søren Lynge og lær at opnå mental succes!

Søren Lynge foredrag

Du er ikke fucked - Du overtænker

Mentale redskaber til at slippe af med bekymringer, stress og angst

I disse tider med pandemi, krig og bekymringer for fremtiden er det mere vigtigt end nogensinde at beskytte sit mentale helbred. Alligevel oplever stadig flere danskere ondt i sjælen og afhængighed af lykkepiller. Men er svaret virkelig at dulme smerten med medicin eller grave dybt i jeres barndom med en psykolog? Ifølge Søren Lynge, mentaltræner og centerchef på CKU, er svaret nej. Det får jer aldrig ud af de negative handlemønstre, der er årsagen til jeres problemer. Faktisk er sandheden, at I ikke er fucked, I overtænker bare.

I denne forelæsning vil Søren Lynge dele effektive mentale værktøjer og øvelser, der kan hjælpe jer med at give slip på bekymringer, stress og angst. Ved at tackle tankemylderet kan I øge jeres livskvalitet og slippe af med negative handlemønstre. Denne forelæsning er målrettet mænd og kvinder med interesse for personlig udvikling og mentale redskaber til at gøre livet lettere.

Søren Lynge er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere med over 150 foredrag om året og har en omfattende erfaring som mentaltræner og centerchef på CKU. Med sin ekspertise vil han hjælpe dig med at tackle overtænkning og opnå en bedre mental sundhed. Foredraget tager udgangspunkt i bogen med samme titel.

Søren Lynge foredrag

Taknemmelighedens Kraft

Hvordan bevidst taknemmelighed kan påvirke hjernen positivt

I dette inspirerende foredrag vil Søren Lynge dele sin viden om, hvorfor det er godt at være bevidst taknemmelig i hverdagen. Han vil forklare, hvordan taknemmelighed kan påvirke hjernen positivt og bidrage til en mere tilfredsstillende tilværelse.

Foredraget vil tage udgangspunkt i den seneste forskning inden for neurovidenskab og psykologi og undersøge, hvordan vores hjerner reagerer på taknemmelighed. Søren Lynge vil også dele personlige erfaringer og historier, der illustrerer, hvordan bevidst taknemmelighed har haft en positiv indvirkning på hans eget liv.

Deltagerne vil lære: Hvordan taknemmelighed kan reducere stress og angst. Hvordan taknemmelighed kan øge lykkefølelsen og livstilfredsheden.  Hvordan man kan træne sin taknemmelighed og integrere den i hverdagen.

Dette foredrag er for alle, der ønsker at forbedre deres livskvalitet og opnå større tilfredshed i hverdagen. Det er en mulighed for at lære mere om, hvordan vi kan ændre vores hjerner og tænkevaner og opnå mere positivitet og glæde i livet.

Referencer

Vi var meget begejstrede og vigtigst af alt, så var eleverne det også :-)

Katrine Larsen

Møldrup skole

HF-eleverne var meget begejstrede og een skriver fx. at han fik mere ud af foredraget end han havde gjort i de mange timer han efterhånden har gået til psykolog. Flere af de "tunge" elever med psykiske problemer og misbrugsproblemer fik meget ud af foredraget. (...) Alt i alt var vi meget godt tilfredse:-)

Anne-Mette Louw Kristoffersen

Ribe Katedralskole

Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge.

Mette Uth

Ørstedskolen
Forespørg på Søren Lynge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Søren Lynge
Søren Lynge

4.75 ud af 5 stjerner

Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge.

Mette Uth - Ørstedskole Se alle referencer