Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Steen Andersen

Spændende foredrag om mange eventyrlige jagtrejser og om jagtens væsen.

Steen Andersen

Redaktør og vært på Jagtmagasinet.

Uforpligtende forespørgsel på Steen Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Steen

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Steen Andersen er vært på Jagtmagasinet på DK4. Her er han kendt som værten med de mange skarpe holdninger i forbindelse med sin store passion for jagt, hvor han ikke er bange for at belyse både positive og negative konsekvenser af jagt.

Steen bruger stort set al sin vågne tid på jagt, og har gennem årene jaget stort set alt, hvad der er værd at jage – alt lige fra rensdyr til elefanter. I sit foredrag fortæller Steen om jagtens væsen og om sine mange eventyrlige jagtrejser over det meste af verden. Steens foredrag er en oplevelse i sig selv, som indeholder medrivende jagthistorier og selvironiske beretninger om egne fiaskoer, som uden tvivl vil få smilet frem hos deltagerne.

Steen er forfatter til flere bøger om egne jagteventyr, heriblandt: ”Safari for alvor” og ”At skyde en elefant”. Derudover er han redaktør på netmagasinet HuntersMagazine, hvor han fast kommenterer på Jagt, Vildt og Våben.

Se foredrag med Steen Andersen
Foredrag af Steen Andersen

Skyd dyrene – det redder naturen

”Hver gang du skyder et dyr, er der tusind, som får et bedre liv”. Sådan lyder det fra den erfarne jæger, Steen Andersen, som indtil videre har produceret mere end 200 tv-udsendelser om jagt.

Steens foredrag bugner af veloplagt fortællelyst og rummer samtidig en god, solid argumentation for jagtens berettigelse og afgørende økonomiske betydning for bevarelsen af al den natur, som er til glæde for alle og enhver.

Hør et humoristisk foredrag om bl.a. jagtens naturbevarende betydning, Steens eventyrlige jagtoplevelser fra Newfoundland til New Zealand og hvordan man producerer tv om jagt. Foredraget henvender sig til jagtentusiaster såvel som jagtskeptikere.

Referencer

Det var en meget engageret Steen Andersen, som var ret så interessant at høre på, og han underholdt også længere tid end beregnet. Vi havde en aldeles vellykket aften - med spisning før foredraget. Vi har fået positive tilbagemeldinger.

Maud Hansen

Brylle Forsamlingshus
Forespørg på Steen Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99