Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Uffe Elbæk

Oplev en inspirerende rejse gennem lederskabets labyrint

Uffe Elbæk

Forfatter og tidligere politiker med baggrund som rektor. Brænder for innovation i uddannelse og bæredygtig samfundsudvikling.

Uforpligtende forespørgsel på Uffe Elbæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Uffe

Lecture icon

Foredrag

Uffe Elbæks foredrag tager jer med på en dybdegående rejse gennem et levet liv fyldt med begivenheder, erfaringer og erkendelser. Oplev en tour de force-fortælling, der ikke blot udforsker Uffes personlige oplevelser, men også de store samfundsudfordringer, vi står over for i dag. Et foredrag om aldrig at nøjes, men altid at stræbe efter at realisere ens drømme, både personligt og politisk.

Et foredrag med Uffe Elbæk giver jer:

  • Et dybt personligt indblik i Uffe Elbæks livsrejse og politiske virke
  • Inspiration fra en livslang stræben efter forandring og realisering af drømme
  • Refleksioner over tvivl, håb, og handling i en tid præget af samfundsmæssige udfordringer

Transition fra politisk frontløber til fri stemme

På Uffe Elbæks visitkort står der i dag “Senior troublemaker and solution finder”, efterfulgt af en invitation: “See you on the dancefloor”. Men der kunne også have stået: Uffe Elbæk, leder af Frontløberne, rektor på KaosPiloterne, Administrerende direktør for World Outgames, medlem af Aarhus byråd, medlem af Folketinget, kulturminister og grundlægger og partileder for Alternativet.

Det hele med et “tidligere” foran. For Uffe Elbæk er – for første gang i 40 år – ikke chef for nogen eller noget – udover sig selv.

For at markere sin nye rolle som fri stemme i den offentlige debat, skrev Uffe Elbæk først den anmelderroste selvbiografi “Et Liv” og efterfølgende den ligeledes anmelderroste debatbog “Tvivl, håb & handling”. De to bøger markerer starten på et nyt livskapitel for Uffe, efter han pensionerede sig selv fra dansk toppolitik ved ikke at stille op til valget i efteråret 2022.

Book Uffe Elbæk til et medrivende foredrag, hvor han fortæller om livet.

Se foredrag med Uffe Elbæk
Uffe Elbæk foredrag

Et liv

Et foredrag om alt det der gør et liv.

I dette tilfælde Uffe Elbæks liv;  fra han trak vejret ind første gang den 15. juni 1954 på Ry Højskole til i dag. En tour de force-fortælling der dækker mere et halvt århundrede. Fra ungdomsoprøret i slut-60erne, Christiania og besatte huse på Nørrebro over Frontløberne, Next Stop Sovjet, Berlinmurens fald og KaosPiloterne til Folketinget, kulturministeriet og skabelsen af Alternativet, det første grønne parti i Danmark. Et foredrag om aldrig at nøjes, men stræbe efter at realisere det, man drømmer om. Både personligt og politisk.

Uffe Elbæk foredrag

Tvivl, håb & handling

Et foredrag om den opdagelsesrejse, Uffe Elbæk drog ud på i foråret 2023 for at finde håbet i sig selv, hos sine venner og i samfundet som sådan.

Publikum kommer med helt ind på bagscenen af tilblivelsen af den anmelderroste debatbog Tvivl, håb & handling. En opdagelsesrejse, der startede med et spørgsmål, som Uffe Elbæk ikke umiddelbart havde noget godt svar på: Om han stadig troede på, at grundlæggende forandringer af det danske samfund er muligt? Spørgsmålet åbnede op for en tvivl der kom bag på ham. Men efter at have læst stakke af bøger og rapporter hen over foråret 2023, og ikke mindst snakket med en lang række vidende mennesker i Danmark og ude i verden, genfandt han ikke bare håbet, men også lysten til få Danmark ud af den politiske, kulturelle og værdimæssige blindgyde, vi har kørt os selv op i.

Referencer

Forespørg på Uffe Elbæk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99