Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peter Kruse

Foredragsholdere om AI - kunstig intelligens

Oplev Fremtidens Teknologi: Book et Foredrag om Kunstig Intelligens (AI)

Træd ind i en verden af ubegrænsede muligheder og store faldgruber med Kunstig Intelligens (AI). AI er ikke blot en teknologi, det er en revolution, der transformerer vores måde at leve, arbejde og forstå verden på. Hvad enten du er nysgerrig, bekymret eller bare ønsker at forstå mere, så er et foredrag om AI nøglen til indsigt.

Vores AI-eksperter vil guide dig gennem de fundamentale principper bag kunstig intelligens, belyse dens nuværende anvendelser og udforske de potentielle fremtidige scenarier. Forstå, hvordan virksomheder anvender AI til at optimere processer, forbedre produkter og revolutionere industrier.

Tag skridtet ind i morgendagens verden og book et foredrag om AI. Vores foredrag skræddersys dine behov, uanset om du er en virksomhed, en uddannelsesinstitution eller bare en nysgerrig. Få indblik i, hvordan AI ændrer spillereglerne, og hvordan du kan navigere i den digitale æra med viden og tillid.

Ring eller skriv for at høre mere.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf:35121299
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om ai - kunstig intelligens (10)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Peter Kruse

Peter Kruse er en anerkendt dansk IT-sikkerhedsekspert med over 20 års erfaring inden for cybercrime og malware-analyse. Han er medstifter af CSIS Group, Heimdal Security og Defendas.

...

no-image

Nikolaj Sonne

Erfaren foredragsholder og journalist, dykker ind i etikkens og fejlbarlighedens komplekse verden inden for teknologi.

...

no-image

Peter Schneider-Kamp

Hædersprisvinder inden for forskning og formidling i digitalisering

...

no-image

Phie Ambo

Dokumentarist og foredragsholder med fokus på kunstens og videnskabens samspil i film. Udforsker dybden i visuelle fortællinger.

...

no-image

Jacob Mchangama

Menneskerettighedsjurist med passion for ytringsfrihed. Tilbyder dybdegående indsigt i menneskerettighedernes komplekse verden med klar fokus.

...

no-image

Thomas Bolander

Fremtrædende professor i kunstig intelligens ved DTU; pioner inden for teknologiske innovationer og formidler af komplekse koncepter

...

no-image

Thomas Telving

Ekspert i kunstig intelligens og etik, der med dybdegående foredrag belyser teknologiens indflydelse på samfundet og fremtidens udfordringer.

...

no-image

Vincent F. Hendricks

Debattør og Dr.phil, ph.d., og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier

...

no-image

Brian Eberhardt

IT-pioner, der formår at forklare kompleksiteten ved kunstig intelligens i øjenhøjde. Gør banebrydende teknologi tilgængelig og forståelig for alle.

...

no-image

Astrid Haug

Forfatter, selvstændig og rådgiver. Hun har fokus på, hvordan digitalisering og sociale medier kan anvendes til at understøtte forretningens overordnede mål og skabe en positiv samfundsforandring.

...