Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Michael Svarer

Lasse Jensen

Mediejournalist og skarp foredragsholder, der med sin erfaring og position som skribent for Information, giver dybdegående indblik i medieverdenen.

...

Tommy Krabbe

Forfatter og foredragsholder, der inspirerer til trivsel i hverdagen og hylder ildsjæle. Deler værktøjer og historier, der motiverer og oplyser.

...

Mikkel Beha Erichsen

Foredragsholder, TV-vært, redaktør og producer kendt for eventyrlige fortællinger og personlige oplevelser fra spektakulære rejser mod nord. Inspirerer med ægte eventyrlyst

...

Anders Morgenthaler

Kreativ og humoristisk filminstruktør samt tv-vært. Dedikeret til at fremme klimabevidsthed gennem underholdning. Skaber med budskab.

...

Martin Herbst

Præst, forfatter og foredragsholder med dyb forståelse for tematikkerne i Dantes "Guddommelige Komedie". Formidler komplekse åndelige og filosofiske spørgsmål

...

Leif Davidsen

Forfatter og journalist, der mesterligt udforsker tidsaktuelle menneskeskæbner og globale problemstillinger. Prisbelønnet for sit dybdegående forfatterskab.

...

Rane Willerslev

En af Danmarks absolut mest efterspurgte foredragsholdere. Professor i Socialantropologi.

...

Nils Villemoes

Eftertragtet foredragsholder inden for ledelse, og tidligere lektor på Handelshøjskolen. Han er uddannet cand. merc., samt autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

...

Nikolaj Kirk

Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og Æd, med lidenskab for madkultur, råvarer og bæredygtighed i køkkenet.

...

Stryg til venstre