Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sundhed

Foredragsholdere om Sundhed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sundhed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Titel

Intro

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf:35121299
Titel

Intro

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere (16)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Sundhed

Sundhed

For tiden er det et stort spørgsmål, hvad sundhed egentlig er. Vi søger i et væk efter sunde opskrifter, så vores livsstil kan leve op til de mange kostråd. Vi melder os i fitness for at få den anbefalede mængde motion. Problemet er, at rådene ofte stikker i hver sin retning.

Vores foredragsholdere om sundhed nedenfor fortæller alle, hvordan I bedst muligt kan leve sundt på baggrund af nyeste forskning eller egne oplevelser. Nogle af dem har en videnskabelig tilgang til emnet, mens andre kan tilbyde det humoristiske udgangspunkt.

Spørg på pris og dato