Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Anna Bridgwater

Ærlige beretninger om at miste og om at være pårørende
Anna Bridgwater er dansk journalist, forfatter og redaktør. Hun har skrevet både fiktion og fagbøger og står bag en lang række bøger på forskellige forlag, både i eget navn og som ghostwriter for og med bl.a. stressforsker Thomas Milsted, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil, Sarah Zobel Kølpin, Sofia Manning og Christian Stadil.

Hendes erfaringer med at samarbejde med nogle af Danmarks skarpeste profiler har givet Anna unikke erfaringer i at formidle erfaringer fra både erhvervslivet og det personlige liv.

I 2017 udgav Anna YA-roman ”Casafuckingblanca” – en moderne dannelsesroman om en mor og datter, som rejser fra deres kaotiske liv i Danmark for at finde eventyret i Casablanca. De opdager, at verden ikke er, som de forestiller sig – den er faktisk meget større og meget mere kærlig. Roman er skrevet i samarbejde med den anerkendte YA-forfatter Lise Bidstrup.

I 2008 udgav Anna den anmelderroste og bevægende beretning ”Søster til låns”. I bogen fortæller hun om det at miste sin søster til leukæmi. Om kærligheden og om at overleve den sorg, der følger i kølvandet på et tab. Bogen fik en meget varm modtagelse i pressen. Politiken skrev således: ”Det er en smuk bog. Ordentlig og ærlig hele vejen igennem, uden føleri og falske toner”, mens Femina skrev: ”Bogen er en sjælden undtagelse. (…) en modig, rørende og velskrevet lille perle.”

Forespørg på Anna Bridgwater og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Anna Bridgwater

Casafuckingblanca – et fucking godt kreativt samarbejde

YA-romanen om en kikset mor og hendes ude-af-kontrol datter, og hvordan de finder tilbage til hinanden, er skrevet sammen med forfatteren Lise Bidstrup, som har næsten 100 bøger til børn og unge på sit cv. Men hvordan får en journalist og en erfaren børne- og ungdomsforfatter et samarbejde til at fungere? Hvordan strukturer de den kreative proces? Hvordan bevarer de respekten for hinanden? Og hvordan siger man til, hvis man er uenig med den anden undervejs?

Anna og Lise deler deres erfaringer og gode råd til et kreativt makkerskab, hvor nøgleordene er respekt og venskab.
Forespørg på dette foredrag

At møde døden

Foredraget handler om at være pårørende til en døende og bygger dels på Annas bog "Søster til låns" og dels på hendes personlige oplevelser med at miste en elsket lillesøster.

Oplevelsen er almengyldig og almindelig – vi kommer alle sammen til at miste nogen, vi elsker. Alligevel er det svært at tale om, hvad der sker, når alt håb er opgivet: Hvordan ser man et elsket og døende menneske i øjnene? Og hvordan overlever man det savn og den ensomhed, som døden bringer med sig?

Foredraget er en personlig beretning om at overleve en alvorlig krise, hvor Anna kommer med bud på svar til de svære spørgsmål, man bliver konfronteret med – svar, som hun blandt andet er nået frem til gennem samtaler med blandt andre præster og psykologer. Og om det tomrum der opstår, når et menneske, vi elsker, dør. Fordi selvom livet fortsætter for de overlevende, så bliver det aldrig helt som før. Derfor er Annas foredrag også en beretning om, hvordan man finder frem til de livsbekræftende dimensioner i en historie om sygdom, angst, død og savn – en historie, som er fortalt uden ansigtet lagt i bedemandsfolder.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Anna Bridgwater

Anna Bridgwater - 41,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Anna Bridgwater holder.

Foredrag med Lone Kühlmann

Lone Kühlmann

Lone Kühlmann er en engageret, populær og provokerende foredragsholder og ordstyrer. Lone har meget ...
Foredrag med Trine Sick

Trine Sick

Trine Sick er journalist, kommunikationsrådgiver og forfatter. I 16 år udlevede hun sit journalistis...
Foredrag med Ole Sønnichsen

Ole Sønnichsen

Ole Sønnichsen er journalist og forfatter. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og San Fr...
Foredrag med Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet i Odense. Han ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere