Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Grønnemark

Inspirator, forfatter og foredragsholder
Thomas Grønnemark har gennem årene skabt positive forandringer for massevis af offentlige og private arbejdspladser via sine topinspirerende og populære foredrag om arbejdsglæde, hvor han motiverer både ledere og medarbejdere til at være gode ambassadører for arbejdsglæde, trivsel og en sund arbejdskultur.

Thomas Grønnemarks livshistorie byder på lidt af hvert. Kendetegnende for den er, at han altid har forfulgt sine drømme og troet på det godt som umulige, og hans energi og positive livssyn smitter i den grad af på tilhørerne til foredragene. Thomas’ foredrag er nærværende og med masser af humor og power, hvor han heller ikke er bange for, på selvironisk vis, at udstille egne fejl og mangler, for at understrege sine pointer – uden løftede pegefingre og med plads til et godt grin og eftertanke.

Thomas Grønnemark foredrag bliver altid meget højt evalueret af kunder, der tæller alt fra virksomheder, kommuner, regioner til skoler, sygehuse og foreninger – ikke mindst fordi de er så værktøjsorienterede. Værktøjerne er enkle og ligetil, så den positive udvikling kan sættes i gang lige efter foredraget. Thomas tilrettelægger altid sine foredrag i tæt dialog med kunden, så han sikrer at indholdet og de værktøjer han giver, passer til den konkrete målgruppe.

I 2015 udkom Thomas’ anmelderroste bog “Doven Energi – Lær hvordan klog dovenskab giver dig arbejdsglæde, stjernestunder … og plads til at nyde livet!”. En bog, som gør op med forestillingen om, at vi kun kan nå vores mål, hvis vi konstant performer og tromler over alt og alle på vores krigstogt mod målet. Temaet for bogen er, at vi skal nå vores mål uden at miste begejstringen og glæden – det samme som er omdrejningspunktet for hans foredrag.

Forespørg på Thomas Grønnemark og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Grønnemark

Tag initiativ til mere arbejdsglæde

I foredraget fortæller Thomas Grønnemark inspirerende historier om hvordan han både selv, og sammen med andre, har taget initiativ til mere arbejdsglæde. Det at tage initiativ bliver påvirket af mange forskellige faktorer, blandt andet vores evne til at overkomme hårde perioder og den måde vi samarbejder på. Fælles for os alle er, at vi har evnerne og ressourcerne til at skabe mere arbejdsglæde, vi skal bare lære at bruge dem rigtigt.
Du modtager som en del af publikum nogle enkle råd og værktøjer til, hvordan du selv kan påvirke din og dine kollegers arbejdsglæde i positiv retning. For arbejdsglæden er gratis – du skal bare tage det første skridt!
Forespørg på dette foredrag

Doven energi: lav mindre, nå mere

Danmark er et af verdens lykkeligste lande med et gigantisk forbrug af lykkepiller. Paradoksalt. Det må betegnes som doping!
Vi har plantet vores fod solidt på speederen, hele døgnet. Det hele går stærkt, og det giver stress for mange mennesker. Alt for mange. Men Thomas Grønnemark viser en anden vej.
”Doven Energi” – altså den kloge version – kan give mennesker alt fra livsnydelse til robusthed, og sågar arbejdsglæde. Sådan et nyt mirakel-middel lyder næsten for godt til at være sandt. Og det er det også. For der findes ikke noget mirakel-middel mod stress – det skal komme inde fra folk, og alle har det. Det handler bare om, at vi skal være lidt mere dovne – på den kloge måde.


De 7 dovne principper er:
Slap af, når du kan
Træk andre ned i sofaen
Spring over, hvor gærdet er lavest
Lad andre gøre arbejdet
Snyd dig udenom
Hjælp – når du har lyst
Hold flere fester

Det lyder simpelt, og det er det også.
I foredraget, som tager udgangspunkt i den anmelderroste bog “Doven Energi” fortæller Thomas om de overraskende enkle veje til robusthed, mere livsnydelse og arbejdsglæde.
Forespørg på dette foredrag

Fyr den af, og nå din drøm (foredrag for unge)

For at unge mennesker kan nå deres mål, skal de motiveres. Ikke bare i skolen eller på uddannelsen, men også i fritiden. Men er det nok at arbejde hårdt og målbevidst?
Ideelt set vil et skarpt fokus på disciplin være vejen frem, men selvom det går godt i perioder, så er modgang også en måde at forbedre sig på, og derfor kan en alt for målrettet indstilling i stedet for bremse udviklingen.
De unge mennesker mangler ikke vilje og tro på sig selv, men bliver ofte udfordret, når der kommer bump på vejen mod deres mål. De kan risikere at miste motivationen i skolen eller under uddannelsen fordi de måske mangler mening i forhold til selve skolearbejdet eller bliver underlagt et for stort pres i hverdagen. Det er normalt at havne i denne situation, men derfor har de unge også ekstra brug for at “holde gejsten” i disse perioder.
Thomas Grønnemark fortæller i sit underholdende foredrag om, hvordan de unge mennesker kan flytte sig ind i en zone, hvor “det kører”. Som ung handler det nemlig ikke kun om at arbejde hårdt, men også om at vide, hvordan man kommer på rette spor igen, når motivationen mangler. I foredraget giver Thomas konkrete råd til, hvordan de unge kan komme videre, når de har fejlet, bruge deres relationer, når de er i mentalt underskud, og bede om hjælp og når de møder udfordringer.
Foredraget bliver vinklet til den enkelte skole eller ungdomsuddannelse, og suppleres med aktuelle historier og værktøjer til de unge.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Thomas Grønnemark

Referencer: 

"Det var rigtig godt, at Thomas var klar på at gennemføre foredraget trods de meget anderledes forhold. Nemlig i en stor vandflyverhanger fra 1920 uden strøm og computertilgang."
- Bureauet Nyborg Kommune

"Det var et super godt foredrag med brugbar viden og super god formidling. Vi følte os tryllebundet af hans historier og illustrationer. Super godt oplæg - kan varmt anbefales".
- Maria Kiel, KRIFA

"Vi takker for en kanon eftermiddag og var super underholdt. Vi vil klart anbefale Thomas Grønnemark til andre - han var super inspirerende. Vi lavede et evaluerings-skema for seminaret - og Thomas' indlæg scorede topkaraktér."
- Dorthe Engelhardt, Novo Nordisk A/S

"Hej Thomas. Tak for sidst….du gjorde det rigtig godt. Jeg fornemmede at deltagerne var godt tilfredse, og at de alle gik hjem med noget de kan bruge i deres hverdag. Du lavede et fint foredrag, der både tog udgangspunkt i dig selv og samtidig kunne det bruges af deltagerne. Jeg kan og vil anbefale dig til andre."
- Bertel Hansen, Haderslev Kommune

"Det kneb lidt med eksempler om den dovne energi i forhold til vore ingeniør mæssige arbejde, men ellers et spændende og meget aktivt foredrag, med et fantastisk kropssprog. Tak for foredrag og underholdningen!"
- Poul Erik Verner, IDA region Syd i Ingeniørforeningen

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Thomas Grønnemark holder.

Foredrag med Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør, men har siden 2006 været selvstændig konsulent for et st...
Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Michael Svendsen

Michael Svendsen

Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael bl...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere